Звездни компромати- 309 част

• 112 060
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • До морето
Кой е този хотел на Белослава, може ли линк?

А Глория Мар категорично не са на Глория!

# 211
Това е хотелът на Белослава
http://www.vilartehotel.com/
А това е новият позлатен джип на Стоичков Laughing

# 212
http://www.vilartehotel.com/

Изглежда наистина добре..поне за мен!

# 213
  • в 1001-та нощ
...
А това е новият позлатен джип на Стоичков Laughing
Скрит текст:

Sick Shocked Stop Crazy

# 214
заслепи ли те  Laughing

a.l.e.n.a,
Скрит текст:
на тази снимка си много хубава. оназ с лилавото червило....за малко да се престраша да ти пиша да я сменяш  Wink

# 215
И в крайна сметка на коя точно Глория са ресторантите със завоалираното наименование на шкембе чорбЪтЪ?  Laughing Joy

# 216
В ресторанта на Белослава на Лозенец сме яли и сме плажували на басейна им, наши приятели бяха настанени там. Хотелът е много приятен има един тоскански стил, уютно е. Храната също беше вкусна, цените, като за известни:) Един борш ми се върти в главата за към 8-10 лева, не помня точно и калакан порция около 30-35 лева. Вероятно лично Белослва го е пържила, затова.
Не е мъжът и човекът, а баща и. Известен бизнесмен с прякор Доктора. Далновиден явно, защото е изкупил голяма част апептитните честа в селото, още когато не е било Луксозенец, именно на негов парцел, вероятно на обезщетение е построен прословутият "Озаис" на Брендо.
Пък Глория има общо с Глория Мар, колкото аз със Сикстинската капела:)

# 217
И мъжът и е страшно богат на Белослава. Peace

# 218
Може, ама бащата и той:) Пари при пари си отиват:)

# 219
  • До морето
Е, тя затова се изявява като елитарна певица! Може да си позволи да прави изкуВство за камерна публика  Mr. Green

# 220
Оказва, че и аз съм била в Лозенец в заведението. Но повече ми хареса преди години "Гара за двама "в кв. "Лозенец". дали защото съм била влюбена или нещо друго - много романтично беше. Покани ме А. Сотирова, но впоследствие разбрах, че е на Белослава и съпруг.

А джипа на Ицо е wow!  Мислех, че парвенющита си отде с 90- те, но съм живяла в заблуждение... ooooh!

# 221
Мика цицката, татко и Жипа, страх ме е да си помисля, какво може да покаже майка и...

# 222
  • До морето
Джипът на Стоичков е като на някой гето-гангста, мадъ факъ  hahaha Скоро може и диаманти по зъбите да си сложи.

# 223
  • София
Скрит текст:
Не ми се спори за ресторантите, сякаш собствеността не може да бъде споделена, а може и моето инфо да не е точно, няма никакво значение.
Калкан за 30-35 лв си е оферта направо Peace

Бебето на Джанет се казва Eissa, твърде нормално име, въпреки, че не съм сигурна как се произнася Laughing

# 224
Джипът на Стоичков е като на някой гето-гангста, мадъ факъ  hahaha Скоро може и диаманти по зъбите да си сложи.
Баш! ooooh! Няма да се учудя ако овеси 1 кило злато на шията си(с някоя от златните обувки за висулка) и си тури диамантени зъби. Тоя човек живее с мисълта, че дорде е жив, трябва да го признават за бог. Д*ба тоя футбол, толкова па велик! Sick

Общи условия

Активация на акаунт