Звездни компромати- 309 част

• 112 038
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Това 100% са измислиците на Ирина Тенчева.

О, да сто на сто  Crazy

# 286
  • Gotham City
Някой знае ли коя в тази вип особа, която в инстаграм се подвизава като penelope78?

Не виждам да е вип особа, празен профил, с един последовател
Популярна бръмчалка. Мисля, че работи като стюардеса. Много я снимат в онлайн страниците за дрехи.

https://www.instagram.com/penelope7878/ така по-може. Участваше малко и в София Ден и Нощ. Хубава е

# 287
  • Варна
Някой знае ли коя в тази вип особа, която в инстаграм се подвизава като penelope78?

Не виждам да е вип особа, празен профил, с един последовател
Популярна бръмчалка. Мисля, че работи като стюардеса. Много я снимат в онлайн страниците за дрехи.

https://www.instagram.com/penelope7878/ така по-може. Участваше малко и в София Ден и Нощ. Хубава е
И на мен ми харесва,
Но съм виждала още по - хубави стюардеси и то с далеч по - малко грим.

# 288
Елен Колева наистина си е правила нещо, но пак ми е симпатична. А и поне може да се усмихва, физиономията й не е замръзнала, както обикновено става при пластиките. Гаджето й изглежда супер на фона на Калин Терзийски  Peace

# 289
Нямам търпение да видя, колко деца ще направи Андрей в рамките на кампанията.  Laughing

# 290
  • bad@ss
Аз не разбрах, този г-н Андрей какво точно иска?
Да завърша осми клас ли?...
Ако си стигнала все пак до осми, ще можеш ли да ми прочетеш някъде по вашенско как се развива делото между Дейвид Гарет и неговата ку**а  Praynig
Оня ден го гледах като Паганини и си спомних колко е лош  Heart Eyes Blush

# 291
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво иска от хората? Ще се събират някъде всички и ритуално ще си правят деца?
Ето това е интересна идея за кампания hahaha

Нямаше начин да се запре това чудовище безподобно Sick Sick Sick
http://people.com/movies/angelina-jolie-agrees-seal-documents-br … acebook_peoplemag
Понякога им се чудя на тия бивши съпруги как умеят да са толкова отровни,  а тя води класацията дотук Tired

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 12:00 от Лимонадената Джо

# 292
  • Варна
Нямам търпение да видя, колко деца ще направи Андрей в рамките на кампанията.  Laughing
С Ирина ли? Ако на тя го е измислила  Mr. Green

# 293
Благодаря, Камалия!  bouquet
Статията за Анджелина малко изсмукана от пръстите. Нищо интересно , освен че Брад "се страхувал да не излезе истината".

# 294
Ваня не си ли поглежда снимките/ Тази тъпа поза я кара да изглежда още по-зле.
Скрит текст:

# 295
Тази жена, Ваня, как да се изразя по-меко....винаги ли си е била така ексцентрична или откакто я простреляха, изчатка?

# 296
  • До морето
Тази жена, Ваня, как да се изразя по-меко....винаги ли си е била така ексцентрична или откакто я простреляха, изчатка?

То даже не е и след като я стреляха. Допреди няколко години си ходеше грозна, дебела и противна и не й пречеше. Справка Биг Брадър. Тука от година- две какво полудя по фотошопа и кифленските муцунки, не знам  Sick

# 297
Аз съм убедена, че тези снимки (особено пък онази със стъпалото ѝ натикано в 30ти номер) ги пуска нарочно и специално за тази тема.  Twisted Evil

# 298
Аз съм убедена, че тези снимки (особено пък онази със стъпалото ѝ натикано в 30ти номер) ги пуска нарочно и специално за тази тема.  Twisted Evil

Laughing Аз пък си мисля, че си търси мъж.

# 299
  • Пловдив
То даже не е и след като я стреляха. Допреди няколко години си ходеше грозна, дебела и противна и не й пречеше. Справка Биг Брадър. Тука от година- две какво полудя по фотошопа и кифленските муцунки, не знам  Sick
Разкажете, къде са я стреляли? Shocked Аз пак не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт