Звездни компромати- 309 част

• 111 869
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Тази защо винаги ми изглежда с мазна коса? Трябва да промени това русо. Не й отива особено на восъчната кожа.

# 496
Защото почти винаги е с мазна коса  Peace

# 497
Погледнах ФБ на Антония. Има едно клипче как се спуска със ски.
Евала на този дето снима.  Crazy От всички посоки я снима и се спуска паралелно.  Crazy
Не може да са разделени с Бередин. Само той беше толкова глупаво и опасно влюбен в нея.  hahaha

# 498
Тоца в лицето е замязала на Биваредката.  Laughing

София Вергара
Скрит текст:
Скрит текст:

Рийз на наградите Златен Глобус
Скрит текст:

# 499

Много изморен вид има, нищо че се усмихва.
Щом прибягва и до позата с подпиране на брадичката, трябва да помисли малко за стягане. Гимнастика някаква.

# 500
  • София
Тази защо винаги ми изглежда с мазна коса? Трябва да промени това русо. Не й отива особено на восъчната кожа.

С червената/ оранжевата коса изглеждаше по-добре (поне според мен) - преди да се обезобрази

# 501
С червената/ оранжевата коса изглеждаше по-добре (поне според мен) - преди да се обезобрази
На тази снимка много ми харесва. Роклята е страхотна  Heart Eyes

# 502
Някоя клюкарка знае ли коя е новата на Любен Дилов? Гледам го сега по Бтв и не знам защо се замислих, дали не е Мария /отново/ само че Силвестър

# 503
  • Rock & Roll feeling ...
На тази снимка много ми харесва. Роклята е страхотна  Heart Eyes

Същия койот си е в лицето,само че малко по-неремонтиран. Иначе има талия,гърди.

# 504
Някоя клюкарка знае ли коя е новата на Любен Дилов? Гледам го сега по Бтв и не знам защо се замислих, дали не е Мария /отново/ само че Силвестър
Явно съм изпуснала от клюкарския небосвод кога се е разделил с Мария/Марчела... Ама по-добре, тя ми е много симпатична (за разлика от него), заслужава някое по-леко изкукало старче (щом такива я влекат).

# 505
На последната снимка от ски ваканцията ѝ, Антония ми прилича на Онтева.  Rolling Eyes

# 506
  • Вестерос
Ами да ви кажа, не е баш така, щото за една обикновена отсечка наскоро ми се наложи да използвам правилата за ъглополовяща и после май за косинус, та в този момент много се радвах, че ги зная "тези глупости". А пък за незнаенето на родния град на важни за българската история личности, това не знам вече какво е  ooooh!. Дори от обща култура трябва да се знаят.
Хората математици мислят по друг начин от останалите. Математиката развива логиката и много помага във всички сфери след това  Peace

# 507
  • София
току-що!
страхотен Григор с титла от Брисбейн Heart Eyes

# 508
  • Варна
Тоца в лицето е замязала на Биваредката.  Laughing

София Вергара
Скрит текст:
Скрит текст:

Рийз на наградите Златен Глобус
Скрит текст:
Харесвам Рийз  Heart Eyes
Страхотно съчетание на жълта рокля с червени обувки.

# 509
  • Sofia
Супер игра Гришо, браво! Той още ли е с Никол?

Общи условия

Активация на акаунт