Звездни компромати- 309 част

• 111 860
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А пък това, че едва ли не целия Холивуд беше на страната на Хилърито е просто ей така щото ù симпатизират  Laughing без да са получили някакъв стимул.  hahaha
Стимул надали, но страх определено има- само като се сети човек колко негативи обра фигура с позициите на Том Ханкс, че не си мълча и вя байраче за демократите... нещо не им виждам свободите на свободните американци вече...

# 571
А пък това, че едва ли не целия Холивуд беше на страната на Хилърито е просто ей така щото ù симпатизират  Laughing без да са получили някакъв стимул.  hahaha
Стимул надали, но страх определено има- само като се сети човек колко негативи обра фигура с позициите на Том Ханкс, че не си мълча и вя байраче за демократите... нещо не им виждам свободите на свободните американци вече...
какви негативи? Холивуд са открити демократи.

# 572
Прототипът на малдивските чепатения на Николета...
Как 1 молекула мозък нямат да измислят нещо свое?! И тя и Мара, и всичките.

# 573
  • София
А, да. Днес видях, че Мара следва висшия пример на Кайли Дженър. Mr. Green

# 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А пък това, че едва ли не целия Холивуд беше на страната на Хилърито е просто ей така щото ù симпатизират  Laughing без да са получили някакъв стимул.  hahaha
какви негативи? Холивуд са открити демократи.
Точно такива.

# 575
Тази вечер в Цюрих се връчва някакво футболно отличие. Сред претендентите е и Роналдо. На път в самолета с новата му приятелка: https://instagram.com/p/BPDHm34jFJf/

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 20:51 от Ellinor*

# 576
  • в морето до колене
Винаги ми става едно такова съмнително, когато един филм събере награди за всичко.... Rolling Eyes
По какъв начин съмнително? Навява ви спомени за "Титаник" или за "Властелина на пръстените"? Или за "Мълчанието на агнетата"?

Мисля, че всички забравяте, че Златните Глобуси са едни от най-малко представителните награди - членовете на тази Асоциация са по-малко от 100 човека.
На мен не ми се вижда подозрително, ако на 50 души едновременно им е харесал един от 5 предложени филма.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 19:21 от мячик

# 577
  • Вестерос
Една моя любимка също ми харесва как е била облече на снощи. Алиса Милано

Скрит текст:

# 578
В момента по БНТ HD излъчват на живо церемонията The best FIFA 2016 с водеща Ева Лонгория.
Много е красива!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 20:04 от JenyP

# 579
Джо, нищо не разбрах. Хем е демократ и вял байрачето, хем негативи събрал, пак от тях.

Арестуван заподозрян за Кардашанския обир, съмненията за инсценировка отпадат. https://www.thehollywoodgossip.com/2017/01/kim-kardashian-robber … uspects-arrested/. Нали ги недолюбвам всички кардашани и дериватите им си признавам, че мислех са си го нагласили сами.

# 580
  • addicted

Скрит текст:

Знаех си, че съм виждала роклята някъде Mr. Green  Heart Eyes

Скрит текст:

# 581
  • Вестерос

Скрит текст:

Знаех си, че съм виждала роклята някъде Mr. Green  Heart Eyes

Скрит текст:
И  нея я харесвам и ми харесва как й стои  Heart Eyes

# 582
Извинете, ама не съм запозната много с изявите на Джесика Частейн, защото малко филми гледам, но тя ли беше с един напращял бюст, който беше като гумен, защото тук няма нищо такова, освен че кройката на тази рокля не е за фигурата ѝ. Раменете и с нея изглеждат като на мъж, талия няма, а прическата е като на възпитателка от немски пансион...
Натали Портман е като голяма бутилка майонеза Олинеза. Rolling Eyes

# 583
  • Вестерос
Бижу , май я бъркаш с една друга, не се сещам името й, ама има голям бюст тя и си мязат. Защото виж тук, аз не виждам напращялост.

https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0 … u8Cn9685Afmz9M%3A

или може би тук?
Скрит текст:

# 584
  • Пловдив
Има смекчаващи вината обстоятелства - а-ха и да роди на червения килим, това трябва да се взима предвид.

Общи условия

Активация на акаунт