Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 428
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Аз си купувам студено пресовани кокосово и какаово масло  - Зоя, био магазини и т.н.
Веднъж разтапям на водна баня и бия с миксер.
Става си като крем за тяло  Peace
Ползвам много дълго време, защото е мазничко.
А както казва моята приятелка на въпроса къде да мажа :
Сестро, от колената до лактите ! Simple Smile

# 376
Аз използвам бадемово масло и съм супер доволна. Мажа се сутрин и вечер. На нищо не мирише, заради което ми харесва. От Мустелата и от Икаров ми се гади от миризмата. Намазах се една вечер с Икаров и не можах да спя, повръщаше ми се цяла нощ, ходих да се къпя и да се преобличам по нощите. Препоръчвам Ви натурални продукти без парабени, силикон, SLS и парфюм. Palmers мирише много сладичко, но не е изчистено от изброените неща.

# 377
Аз използвам бадемово масло и съм супер доволна. Мажа се сутрин и вечер. На нищо не мирише, заради което ми харесва. От Мустелата и от Икаров ми се гади от миризмата. Намазах се една вечер с Икаров и не можах да спя, повръщаше ми се цяла нощ, ходих да се къпя и да се преобличам по нощите. Препоръчвам Ви натурални продукти без парабени, силикон, SLS и парфюм. Palmers мирише много сладичко, но не е изчистено от изброените неща.

Пред мен е опаковката , не чета изброените в съдържанието ...??? От къде черпиш информация ?
От зехтина и мас с невен е обривам , както и маслата на Икаров (всички ) или получавам сърбеж и зачервявания ...

# 378
За мен кокосовото масло е продуктът чудо! Мажа си кожата с него, забърквам си страхотен скраб за тялото, правя маски за коса, освен това го ползвам и в кухнята. Може би идва малко по-скъпичко, но си струва инвестицията!

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 16:26 от hrisi0089

# 379
Чистото кокосово масло е супер за лице, кожата ми се озарява. Мажа се не от колене до лакти, а от вежди до пети и съм доволна  Blush
Аз имам и Мустела - много бързо попива и трябва да се мажа по 2 пъти на ден....И моята кожа взе да става суха 😑
Момичета, забелязах си капиляри под гърдите, мислех че се появяват само по краката, но при мен избиват и по тялото...Някой срещал ли е такъв проблем? Дали не трябва да се консултирам с лекар  newsm78

# 380
София А. Сега го гледам и има изредени масла всякакъв вид, вода и пише че е Paraben Free, което е супер. И вече ме плашат: Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Dimethicon, Tocopheryl Acetate Fragrance (Parfum), Peg 8 Stearate, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone (от което се получават алергични реакции), Benzyl Alcohol и тн. Горе долу ги проверих и просто са си химия, която аз лично избягвам от много време. Попринцип използвам дори Шампоан за коса и паста за зъби, които не съдържат подобни неща на горе изброените. Единственият ми да го нарека грях Stuck Out Tongue е боята за коса и от както разбрах за бебко не съм се боядисвала и скоро вече ще ми се наложи. Но колкото по - рядко толкова по - добре Simple Smile.

# 381
Бадемово масло против стрии?За сефте чувам,че помага.. Thinking
Маменцето,сигурно не е нещо сериозно,но може би е най-добре да се консултираш с лекар за всеки случай .

# 382
И аз до скоро се мажех с чисто кокосово масло, но при последния ми престой в болницата док ми се караше все, че се пипам по корема (предизвиквало контракции) и оттогава не съм се мазала още, но кожата ми става все по-суха.. а вчера забелязах, че дори по зърната ми е почнала да се бели.

# 383
И аз до скоро се мажех с чисто кокосово масло, но при последния ми престой в болницата док ми се караше все, че се пипам по корема (предизвиквало контракции) и оттогава не съм се мазала още, но кожата ми става все по-суха.. а вчера забелязах, че дори по зърната ми е почнала да се бели.
Аз мажа гърдите 2-3 пъти дневно. Кожата ми там е много суха и сърби. И правилно ли разбрах?- предизвиква контракции ако си пипаш коремчето?

# 384
София А. Сега го гледам и има изредени масла всякакъв вид, вода и пише че е Paraben Free, което е супер. И вече ме плашат: Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Dimethicon, Tocopheryl Acetate Fragrance (Parfum), Peg 8 Stearate, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone (от което се получават алергични реакции), Benzyl Alcohol и тн. Горе долу ги проверих и просто са си химия, която аз лично избягвам от много време. Попринцип използвам дори Шампоан за коса и паста за зъби, които не съдържат подобни неща на горе изброените. Единственият ми да го нарека грях Stuck Out Tongue е боята за коса и от както разбрах за бебко не съм се боядисвала и скоро вече ще ми се наложи. Но колкото по - рядко толкова по - добре Simple Smile.

И все пак силикони не виждам да пише "Разпознават се лесно, наименованията им _ЗАВЪРШВАТ НА „– CONE” ИЛИ „ – SILOXANE”.", а  Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Dimethicon, Tocopheryl Acetate Fragrance (Parfum), Peg 8 Stearate, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone (от което се получават алергични реакции), Benzyl Alcohol и тнт ги има във всяка козметика за бременни или не бременни  , аз поне не съм попадала на нещо по-различно , а както вече написах от "натуралните "масла (колко са натурални не е ясно ) се обривам имам този проблем от преди бременността . Май нямам алтернатива ...

# 385
Miroslava^ http://m.tialoto.bg/a/127-dekorativna-kozmetika-i-maski/20007-tr … a-protiv-strii--/
И ако човек се поразрови ще намери още хиляди статии за бадемовото масло, което още наричат УНИВЕРСАЛНОТО КОЖНО МАСЛО Stuck Out Tongue. Какаовото, Бадемовото, Кокосовото масло, Свинската мас, Зехтинът и всякакви други натурални масла, според мен при честа употреба ще имат страхотен ефект за кожата. Моята масажистка ми подари масло от Моной, което ще пробвам...каза че е имало страхотен ефект при всичките и забременяли приятелки и клиентки.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 16:44 от EmSs

# 386
Тъй като съм по-едричка и предразположена към стрии / забременях с по една линия на всяко бедро и дано с тях си остана/, та реших да използвам свинска мас, мажа се сутрин и вечер от гърдите до коленете и дано ми помогне

# 387
София А. Мога само да те посъветвам тогава да пробваш със зехтин или както някои майки са писали свинска мас, но ако се чувстваш добре с козметиката за бременни и не те дразни си я ползвай...тя все пак си е направена специално за бременни Grinning

# 388
Аз мажа гърдите 2-3 пъти дневно. Кожата ми там е много суха и сърби. И правилно ли разбрах?- предизвиква контракции ако си пипаш коремчето?

Ами доколкото разбрах да, поне според моята АГ.. на няколко пъти ми направи забележка, че се държа за корема. А може и да се отнася само ако има някакъв проблем.

# 389
София А. Мога само да те посъветвам тогава да пробваш със зехтин или както някои майки са писали свинска мас, но ако се чувстваш добре с козметиката за бременни и не те дразни си я ползвай...тя все пак си е направена специално за бременни Grinning

Към натуралните масла слагам и зехтина и свинската мас .... резултатът е ситни пъпчици и  силен сърбеж !
Приказно ... Sad

Общи условия

Активация на акаунт