Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 417
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Нелка приеми и моите съболезнования, пий валидол няма да ти навреди. Поплачи си, но не се отчайвяй, чакат те хубави емоции с бебчо.  Hug
Много ви благодаря за всичкото инфо за мазилата. Май ще си поръчам това от зоя.бг.
За кърменето само попивам инфо Simple Smile
За упражненията, аз лично не смея, но заради скъсяване на шийката миналия път, та си е строго индивидуално.

# 436
Тъкмо вчера разбих кокос и какао Simple Smile Не само е идеален за мазане, ами и става почти двойно като количество Simple Smile Ще има да маааааажа Simple Smile
Ако някой проявява интерес, мога да снимам да видите как иглежда Simple Smile

# 437
Hrisi аз съм бивша спортиста но от 10 години не съм тренирала професионално а само в къщи и си мисля ,че тези упражнения са детска играчка за мен Simple Smile bebka много се интересувам от твоето мазило снимаиго ако може Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 14:40 от darisan

# 438
Момичетаааа, минавам набързо да се отчета. Днес бях на бхс и всичко е ок. Бебчето не спираше да се мърда и да позира, както каза доктор Чавеева: "Позира като за календара ни Simple Smile ". Кръвните не бяха излезнали, но сппред нея няма място за притеснение. Каза, че ще ми звънне до края на деня, ако има притеснения. Аааа.. и ме насочи за ОГТТ заради поликистозата и инсулиновата ми резистентност. Това е от мен. Хубав ден на всичко! Гуш!

# 439
  • Русе
nelkata26 моите съболезнования  Praynig

По отношение на кърменето - при нас се получи лесно, като изключим, че сина ми сучеше само от едната гърда. Имах притеснение дали ще се оправят, тък като доста видимо едната беше по-малка. Но като приключихме с кърменето, се изравниха. Сега се надявам пак да е безпроблемно.

# 440
Ms. M, браво  Hug и аз имам инсулинова резистентност, какво е ОГТТ?

# 441
nelkata26 съболезнования за загубата ти.
За кърменето, при мен се получи сравнително лесно. Имаше период от около 2 седмици в които се нагаждахме един към друг, към добрата поза на кърмене, регулиране на лактацията и т.н, но нещата се оправиха с малко постоянство. Първоначално мажех зърната си с гармастан, доста бяха разранени, след това минах на лансинох. За изцеждането, аз почети не се изцеждах. Постоянното изцеждане води до прекалена лактация и отнема много време. Цедях се само в началото когато гърдите ми оставаха напрегнати и след кърмене. Постепенно започнах да произвеждам само колкото трябва. Кърмих на поискване 6 месеца изключително, а след това започнах захранване и се отбихме на 1 година. За мен кърменето е за мързеливи майки като мен  Mr. Green Направо не мога да си представя да правя шишета по 2 пъти на нощ  #Crazy И все пак се отбихме на 1 година, защото ми се струва неестествено дете което ходи и говори да суче...
Донесоха ми маслото от Зоя, веднага се намазах. Попи много бързо. Харесва ми благодаря за съветите  bouquet
KICI как си? Имаш ли още болки и спазми в корема?

# 442
Аз пък си мажа корема с бебешки лосион Бочко, а тялото с един крем Алверде. Моята кожа е много сука и има нужда от овлажняващ крем, а не от омазняващ. Миналият път се мазах с Мустела и нямам нито една стрия, но си мисля, че с каквото и овлажняващо да се мажех, резултатът щеше да е същия.

# 443
Nelka, искрени съболезнования...

Относно кърменето - още в болницата си носех кремче Лансинох и се мажех с него, преди това не съм третирала гърдите с нищо. Имах и ръчна помпа - Медела, но нещо не ми се получаваше цеденето и за да не се психясам, че нищо не капе, понеже кърма няма, спрях да я ползвам. Беше ми от полза, едва когато отбих - цедях се 2-3 дни.
Иначе проблеми с кърменето не съм имала. В началото усещах лека болка, имаше и малко разраняване - явно докато беба свикне и се напаснем, и затова няколко дни ползвах силиконови протектори, но не ми беше удобно кърменето с тях и реших да ги махна. А в 4-ти месец на моята беба започнаха да й никнат зъби: тогава си беше приключение - хапеше, разкървавяла ме е, но беше за кратко, бързо свикна. И всичко се нормализира. Преди да родя, си мислех, че ще е хубаво да кърмя поне до 6 мес. - така и стана - беше само на кърма, след което захраних и продължих с кърменето на поискаване... Кърмих я до 1 г. и 10 мес. За да бъда честна - време на недоспиване за мен, но един прекрасен период на връзка между мама и бебе Simple Smile

# 444
Сега като го споменахте, и аз се мазах с Гармастан по време на кърменето, но преди това не помня. Някакво маркото нещо беше.
Аз електрическа помпа не съм пробвала, но ми беше достатъчно удобно и на ръка да се цедя. Правила съм го единствено за увеличаване на лактацияна, защото нямах достатъчно кърма.

# 445
Момичета,пратиха ме на снимка на зъба,знам,че не е много хубаво...но няма как.Някой ходил ли е през бременността?

# 446
Момичета, тези от вас, които вече минахте БХС, помните ли горе-долу колко време отне докато излязат резултатите? Аз дадох кръв на 5.01, но в Плевен. Предполагам, че на 6-ти са пристигнали в Майчин Дом. Постоянно проверявам в онлайн платформата, но нищо не излиза.. много съм нетърпелива.

# 447
Бюти, обременяване с глюкоза, трикратно...бляяк Sad

# 448
Бхс ми стана за 4работни дни,в Св.Петка.

# 449
6u6ulita, моите изследвания си ги направих на 22.12 и ми казаха, че резултатите ще излезнат след 3 работни дни и на 27.12 бяха готови/ като се има предвид, че имаше празнични дни между тях/ сравнително бързо ми се видя Simple Smile успех ти желая  Peace

Общи условия

Активация на акаунт