Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 380
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Georgea, съжалявам!  Hug

# 706
Аз предната бременност си правих СПИН в ХЕИ, но сега ми взеха кръв в болницата, в която ще раждам. Може пак там да я пращат не знам, но поне си спестих разкарването. Иначе някои изчакват със СПИН-а, щото имаше някакъв срок преди раждането.. 6 месеца ли беше не знам  newsm78 Бебка, така е, аз затова казах, че са глупости, ама понеже наскоро я четох и ми направи впечатление.  Hug

# 707
При неусвояване на фолиева,някой имат такава мутация,не трябва да се приема под стандартна форма,както е казала бебка!

# 708
Момичета, а как се казват тези изследвания? За неусвояване  newsm78

# 709
  • София
Момичета, а как се казват тези изследвания? За неусвояване  newsm78

Това е част от пакета за тромбофилии, казва се MTHFR

# 710
Аха, ама това не е от стандартния пакет изследвания и сигурно само при някакъв проблем се правят  newsm78
Да взема да си пусна ли  newsm78 въпреки че то, ако приемем, че първите 3 месеца е най-важно да се пие ФК, и да имам неусвояване вече е късно май.
Това ми намира в една лаборатория - цена 160 лв. Панел вродени тромбофилии : Мутация в ген за Protrombin G20210A, Мутация в ген за Factor V Leiden, Алелна специфичност на PAI -1 4G/5G, Мутация MTHFR C677T,PL A1/A2 в GIPr IIb/IIIa

# 711
аз тези дни си пуснах това изследване за вродени тромбофилии струва 100 но е добре да се има особено при моя случай.

# 712
  • София
Да beauty точно това, аз имам мутация точно в гена за фолиевата киселина, не усвоявам на 70 % и пия по 5 таблетки неофолик мета. Другите неща които са изброени са също дост важни при бременност, те касаят кръвосъсирването и т.н, ако има сериозни изменения по тях се предприема терапия с хепаринови инжекции с цел предотвратяване на тромбози и добро кръвоснабдяване на плода. Но не се вкарявай в този филм, излседвания хиляди, не можем да направим всичките.

# 713
Да, точно аз това се чудя, при положение, че не ми е казано..
Вие как установихте, че имате този недостиг, в смисъл как решихте да направите изследването  newsm78
Иначе не ни се вкарва допълнително във филми, че наистина трябва да не излизаме от лабораториите сигурно  ooooh!

# 714
На мен лично в болницата ми го назначиха т.к. имам отлепване и малко задържане на кръвчица, за да се определи дали бебето приема хранителните вещества и образуват ли се тромбози Simple Smile

# 715
  • София
Аз имам 6 опита ин витро, тези изследвания са част от задължителнтие при неуспехи Simple Smile

# 716
  • Plovdiv
Georgea,  много много съжалявам и ти пожелавам бързо възстановяване физическо и най-вече психическо

Аз фолиевата киселина ще си я пия докато родя... Също съм на утрогестан миналата седмица давах стерилна урина. Процедирах по следния начин: купих си стерилни контейнери от аптеката и сутринта преди да си сложа утрогестана се измих и избърсах хубаво, пишнах малко, след това отворих контейнера и пишках в него, като внимавах да не се докосва никъде...Пробата ми беше абсолютно чиста

# 717
Ясноо. Абе дето вика моя мъж форумите са голяма подкрепа, ама понякога и само излишно се притесняваш. Да се надявам, че всичко е наред  Praynig
Крисита, извинявай, че ще те притесня (даже наскоро исках да пиша във фб в групата дали някоя мама е инвитро), моя много близка приятелка  май ще тръгват по този път и много искам с каквато може информация да и помогна, особено някой минал вече това. Ако нямаш нищо против на лични да те питам някои неща  Hug

# 718
Аз ги имам тези изследвания, направих си ги след аборта с близнаците, но всичко там ми е наред. Нямам отклонения,  това значи, че я усвоявам нормално,  нали?
При мен кръвните издледвания излизат в деня,  в които съм ги пуснала. 2 седмици са за някакви специални изследвания...
 Beauty не е лошо всеки да има такива издледвания да си знае има ли нещо вродено, но според мен щом нямаш проблеми, не са ти необходими излишно филми. Ти къде ще раждаш?

# 719
  • София
Beauty , на линия съм и тук и във фейса, където ти е по-удобно

Общи условия

Активация на акаунт