Коремчето на мама наедрява, а ЮЛЧЕ все по-силно шава!

• 33 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, аз се чудя за втората ФМ. В понеделник съм на ЖК и ще съм 15г.с.+2 дни, т.е. ще съм почнала 16-та. Направо да си запазя ли час за 20 г.с. или трябва с лекаря да обсъдя коя седмица точно да ида, дали 20-та, 21-ва и пр.? (понеже ходя на частно, и на ЖК и реално би трябвало на 2 седмици да ходя, ама не ми се ще, затова ми се иска след понеделник после направо за ФМ)

# 496
Мисля, че може направо да си запазиш час за 20-та.

# 497
  • Перник
Бюти, по-добре направо за 20 г.с. С предишната бременност ходих в 15 г.с. и ми казаха "това не се вижда, онова не се вижда. Елате в 20 г.с.!". Така само си дадох парите за две ФМ. Сега съм си записала час в 21 г.с. за края на февруари

# 498
Около 15-та е вторият БХС. За който не е правил първи или е имало риск.

# 499
beauty_, ако нямаш предвид специалист по ФМ може да изчакаш първо консултацията, но ако си имаш някой конкретен по добре записвай, защото часовете май се дават за след месец най-рано. При мен още на ранния скрининг моя док ми каза от коя до коя дата трябва да направя ФМ и ми препоръча специалисти, при които да си запиша час. От седмица се опитвам да си запиша час за Марков, но ми казват че най-рано може да ми дадат час за 20.02 (тогава ще съм 21г.с), но още нямало график та утре пак ще се пробвам дано има вече график.

# 500
  • Варна
Около 15-та е вторият БХС. За който не е правил първи или е имало риск.

Втория БХС не е ли свързан с ФМ, както първия? Няма ли пак мерки от ФМ? Предния път не се наложи да правя и не съм наясно.

# 501
Да, да, свързан е. Това имах предвид. Това е различно от ФМ, която се прави в 20-та седмица.

# 502
Доколкото ми обясни консултанта от Майчин Дом, не изпращат кръвта, а си я изследват на място в МУ Плевен. После трябва да изпратят резултатите до МД.. Не знам защо им е такава системата  newsm78
В МУ Плевен звънях вчера и ми казаха, че не са готови и да звънна пак края на седмицата.. (това го чувам вече за 3ти път), явно имат някакви проблеми. Кръв дадох на 5.01, но както казах чакам и друго изследване от началото на дек, а трябваше да е готово преди нова година..
Абе ще си почакам и това е, такъв момент съм улучила, само се чудя дали е сигурно, че резултата ще е достоверен.

# 503
Шушулита ако на ФМ са ти казали, че всичко е наред,не се терзай за резултатите. Те не са толкова важни и са само вероятност и статистика Simple Smile А товя за изследването за тромбофилия е меко казано несериозно. Този резултат е важен,  а месец да те мотаят е много.

# 504
ФМ я правих при моето АГ. Тя нищо не ми каза, но аз погледнах колко е НТ и после проверих в нета и видях, че е в норма, само дано го е изчислила добре. Наистина е много време, надявам се вече тази седмица наистина да са готови.. Но ако се наложи втори БХС изобщо няма да се занимавам с тях, по-добре да отида до София направо..

# 505
Доколкото ми обясни консултанта от Майчин Дом, не изпращат кръвта, а си я изследват на място в МУ Плевен. После трябва да изпратят резултатите до МД.. Не знам защо им е такава системата  newsm78
В МУ Плевен звънях вчера и ми казаха, че не са готови и да звънна пак края на седмицата.. (това го чувам вече за 3ти път), явно имат някакви проблеми. Кръв дадох на 5.01, но както казах чакам и друго изследване от началото на дек, а трябваше да е готово преди нова година..
Абе ще си почакам и това е, такъв момент съм улучила, само се чудя дали е сигурно, че резултата ще е достоверен.

Не е от момента Sad Така си работят Sad Моето изследване за тромбофилия и кариотип го чаках 40 дни преди години .... При кой си направи УЗ преглед за НТ ? Наистина по-важен е прегледа, опитай да не се тревожиш  Hug

# 506

Не е от момента Sad Така си работят Sad Моето изследване за тромбофилия и кариотип го чаках 40 дни преди години .... При кой си направи УЗ преглед за НТ ? Наистина по-важен е прегледа, опитай да не се тревожиш  Hug

При д-р Петрова от Авис Медика. Опитвам се, гледам да се разсейвам Simple Smile Благодаря ти  Hug

# 507
Този, при който ходя на частно е специалист по ФМ, та при него ще ходя. Просто ми се пада по принцип след 2 седмици да ходя на преглед на УЗ, и след 2 седмици пак за втората ФМ, затова мисля направо за втората ФМ да ида, защото в понеделник съм на УЗ по ЖК. Ако някой разбра нещо  Joy
Шушулита, колко е НТ?

# 508
Шушулита, колко е НТ?
[/color][/b][/i]

бюти, 1,5 мм я измериха.

Аз пък за ФМ мисля към 21-22 седмица да запиша, предполагам не е късно.

# 509
На бебчо е 1,95. И аз първо си помислих, че е дебела, но пък в крайна сметка чак от 2,5 го дават гранични, така че мисля, че всичко е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт