Фентъзи и фантастика - Тема 9

• 32 420
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • София
 Shocked Добре пише не се отнася точно за Майър Laughing Laughing Рядко съм срещала автор с по-беден речник Whistling

# 151
  • Вестерос
Под добре пише имам предвид, че книгите вървят  лесно, не зацикляш . Поне при мен така беше. Направи си парите жената от бозата и това е.

# 152
А нали знаете, че жената и трилър е написала? Laughing Може на него да дам шанс, като излезе на български език, засега Скитница не ме блазни Whistling

# 153
  • Вестерос
Кой е той?

# 154
The Chemist, излезе миналата година.

# 155
На мен филмът "Скитница" ми хареса. Предполагам, че и книгата ще ми допадне, но не мисля да я чета. Ако е като филма, краят е горе-долу затворен, но все пак е част от поредица, която сигурно никога няма да бъде довършена. Според мен, Майер се отказа да я довършва, тъй като нямаше успеха на "Здрач", което е жалко и малко смешно (говори лошо за нея като човек).

# 156
  • София
Дж.К.Роулинг нали също се пробва в друг жанр? Някой чел ли я е?

# 157
  • Ямбол
Дж.К.Роулинг нали също се пробва в друг жанр? Някой чел ли я е?

Да, прекрасна е.

# 158
  • София
5-тата на Стъкленият трон излезе ли на български или още не?
Питах аз и днес вече я гледам в Егмонт http://egmontbulgaria.com/knigi-3/romani-119/prikljuchensko-fent … na-buri-3052.html 21 януари 2017

# 159
800 страници?? 23 лв?  Shocked Simple Smile Мислех, че всички тийнейджърски поредици на Егмонт са по около 300 странички и не повече от 13 лв на том  Grinning

# 160
  • София
E, Хари Потър също са дебелинки и около 25 лв.
Сара се е разписала по-активно, но и в книгата има доста действие, а и сигурно ще я пуснат и електронно по-евтино (а и не само).

# 161
  • България
Интересно звучи, но ще си я чакам в читанката.
27,90 за книга, която ще прочета веднъж ми е твърде много  Tired
Винаги сме имали огромна библиотека, аз, брат ми, майка ми, но когато другите двама си отидоха, сещате ли се какво стана?
Едната стая беше само в книги- подарявах, продавах, когато си купих отново мое жилище, отново библиотеки, местих книги и си казах- има електронни книги, в един фаблет нося хиляди с мен, дотук с хартията.
Запазих класиката, приказките и малко фентъзи и другото подарих и продадох.
Понякога завиждам на хората, които се раждат и умират в един дом.  Tired
Съжалявам за което, не е добро чувство.

# 162
  • София
Те пускат електронни и за покупка, но и почти веднага се появяват след това и в торентите... в смисъл, чак в читанка надали ще се наложи да чакаш. (аз също бих я прехвърлила на бг).

# 163
  • Вестерос
Питах аз и днес вече я гледам в Егмонт http://egmontbulgaria.com/knigi-3/romani-119/prikljuchensko-fent … na-buri-3052.html 21 януари 2017
Интересни ли са, днес си свалих 4-те

# 164
  • София
Интересни ли са, днес си свалих 4-те
Ами на мен са ми приятни. Първата ми беше по-тъпичка, но бих казала, че всяка следваща е по-интересна, а за следващата даже нямам търпение да се появи, защото 5-тата свърши много... хъм. Но все пак са си тийн книги де, не очаквай шедьоври Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт