Фентъзи и фантастика - Тема 9

• 32 280
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
smile3508 Новината, която чакам от месеци Heart Eyes

20 Февруари 2017
Браво на Бард, много са "бързи" Mr. Green 

# 676
  • София
Нищо, нищо... важното е, че се задава...Зрак-ът Simple Smile
За първи път срещам тази дума... честно Simple Smile

# 677
  • София
Бе и аз го гледах това зрак и реших, че е някакво архаично звучене на здрач.

# 678
Днес си взех Момчешки живот. Някой може ли да каже мнението си по книгата, тъй като е доста солидна като обем и да имам на идея какво да очаквам  #Crazy Grinning

# 679
Днес си взех Момчешки живот. Някой може ли да каже мнението си по книгата, тъй като е доста солидна като обем и да имам на идея какво да очаквам  #Crazy Grinning
На мен много ми хареса книгата.

# 680
  • В полите на Пирин планина
Бе и аз го гледах това зрак и реших, че е някакво архаично звучене на здрач.

По-скоро означава слаба светлина.  Peace

# 681
  • Майничка
Страхотна е "Момчешки живот", прилича на комбинация от "Вино от глухарчета", "Дългата разходка" и "Да убиеш присмехулник".

# 682
  • София
Чувствам се герой и си подарявам златен медал Simple Smile

Успях да прочета Гвардията, от ноември до сега... ужас, не помня през живота си да съм чела книга толкова бавно.
Това ми тоталната малинка сред Малазанските сказания. Crossing Arms

Момчешки живот го заглеждах и после не знам по каква причина се отказах от него, но сега след тези хубави мнения, ще си го запиша за бъдещо четене Simple Smile
Това е същият автор на Границата нали? Аз и нея съм си приготвила още от миналата година...

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 09:59 от Angel_Dust

# 683

Момчешки живот го заглеждах и после не знам по каква причина се отказах от него, но сега след тези хубави мнения, ще си го запиша за бъдещо четене Simple Smile
Това е същият автор на Границата нали? Аз и нея съм си приготвила още от миналата година...
Angel Dust, майка ми чете Границата миналата година и я хареса страшно много! Даже сега като видя, че Момчешки живот е на същия автор ми окупира и нея  Grinning
Тези дни прочетох около 1/4 от Нощен патрул. Върви ми доста леко. Доволна съм!

# 684
  • София
Sparks  bouquet със сигурност ще ги прочета и двете, само трябва да видя кога и къде ще вмъкна... такъв куп книги съм си наредила, че просто не знам... искам да чета по 3-4 наведнъж  Crazy

# 685
  • Майничка
Прочетох една тийн трилогия "Гриша" на Лий Бардуго. Малко ми напомни за "Академия за вампири", най-вече с руската... не следа, ами направо магистрала. В първия момент бях убедена, че е някоя руска писателка под псевдоним /нещо като Хедър Мейспи/, обаче леко нелепият хепи енд ме опроверга.

# 686
Препрочетох 'Името ми е легион' и много, много ми хареса.

# 687
  • София
Давам старт на втория ми опит с Американски Богове - пожелайте ми късмет... ако ли не ще си остана със сериала (ако е добър).

В същото време се лигавя със Създадена от дим и кости... която си е лигава тийн история, тип Ромео и Жулиета,  с ангели и химери...  hahaha не е много за хвалене, но съм на средата на втората книга, ще си ги дочета   Laughing

# 688
  • Вестерос
Аз още влача 4-тата на Реликвите, хем е късичка, но чета на хартия на Джейн Остин една. Вече реших след 4-тата на Реликвите мятам стъклените

# 689
  • София
Ммм да, ти всъщност наистина доста време я провлачи тази 4-та книга... което не е съвсем учудващо като се има предвид, колко точно "вълнуваща" беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт