Време вече не остана, Януарче гушка мама - Тема 7

• 44 534
  • 575
  •   1
Отговори
# 510
SteliNiki, браво- да е жив и здрав Даниел, много щастие! На теб ти желая да е кротък, да се възстановиш бързо и да се гушкате вкъщи много скоро! Името Даниел много ми харесва Simple Smile

# 511
Стели, честит да е Даниел! Нека е много здраво и послушно бебче! Бързо възстановяване на теб!       Hug

# 512
  • NE
Стели Честита рожба! Нека Даниел е здрав, силен, усмихнат и щастлив. На теб бързо възстановяване и леко кърмене. Ти успя! bouquet

# 513
Благпдаря момичета сега Е чувствам много щастлива въпреки че раждането протече не както трябва ,но важното е че сме живи и здрави и моя бебчо е много послушен засега и само се кокори с големите си очички  Hug

# 514
Честито Стели,
важното е ,че сте добре с бебчето! Много радост да ти носи и бързо въстановяване! bouquet bouquet

# 515
Стелче, честита рожба  Hug! Каквото и да е - минало е вече и е зад гърба ти раждането. Само здраве и щастие покрай Даниел  bouquet

Момичета, коликите са адски, снощи от 5 следобед до 1:20 сутринта нямаше спирка  #Crazy

# 516
  • Стара Загора
Стели, Честито! Жив и здрав да ви е Даниел, весел и усмихнат, много да папка и спинка! Бързо възстановяване на теб! Поизмъчили сте се, но важното е, че всичко е минало благополучно и се гушкате с бебо Hug
Рали, лоша работа с тия колики  Sad
Аз последно звънях на хомеопатичката ни преди няколко дни, че освен коликите и якото пръцкане имаше и зелено ако. Пу-пу, сега са по-добре нещата, чак не смея да кажа.
Иначе яко ни тресе бебешкия пубертет, зверски се е изпъпчил милия, от миналата събота започнаха да избиват и май стигнаха пика вече.

# 517
Муси, нещо индивидуално, предполагам, че изписва - класически хомеопат ли ползвате? И нашата мома има пъпчици - минават и пак се появяват, ама това ми е последен дерт сега  Crazy
Пъпчето към кой ден падаше, или е доста различно  Rolling Eyes? Вече е 10-ден и още си е там, само е поизсъхнало.

# 518
  • NE
Нашето пъпче падна на 14 ден.
Пъпчиците може и да са от претопляне. Сами минават.
И ние снощи се помъчихме с коремчето и дадох доза Еспумизан и мина.

# 519
  • София
Стели, честита рожба! Да е жив, здрав и много послушен.
Рали, на малката пъпчето падна на 7 ден, но при всяко бебче е различно. Има такива, при които пада още в болницата, при други след месец.
И нашата мома има колики. За сега са леки, не знам дали просто не е от лефакса или при нея се проявяват по-леко, защото при първите признаци започнах да й го давам.

# 520
Честито бебче Даниел.
Пъпчето на Ники падна на 12 ден.Него също го мъчат колики и през ноща е трудно спането,става много неспокоен.Дано преминат по бързо

# 521
Привет! Simple Smile
И при нас беше тежка нощ. Рев и колики до около 4 часА тази сутрин. Против колики има изписани капки Саб. Иначе, заспиването преди 2 часА сутрин, вече ми се вижда като райска опция.   Mr. Green
За сметка на това, през деня спи, та ушите му пукат.   Laughing   Аз, обаче, не успявам, гледам с къщната работа да си наваксам. Вчера следобяд поне беше достатъчно съобразителен да ме остави да приготвя вечеря.   Crazy
По въпроса с пъпчето, неговото падна около 12-ия ден.

# 522
Мерси, явно е различно - когато падне - тогава. Саб вече не се произвеждали казаха в аптеката, та взехме Еспумизан.

# 523
Мерси, явно е различно - когато падне - тогава. Саб вече не се произвеждали казаха в аптеката, та взехме Еспумизан.

Дали просто не са спрели да го внасят в България?    newsm78   Предписан ни е на 13.01 и го купихме същия ден. За Германия се отнася това, което пиша, обаче.   Peace
Еспумизан комфорт ми изпрати майка ми от България, но не сме го пробвали все още, защото имаме още от Саб. Дано и Еспумизана му харесат така. Саб са му сладки и си ги примлясква с кеф.   Grinning

# 524
Момичета,  бебка е на 11 дни и пъпчето още не е паднало. Идва лекарката преди 5 дни и каза, че уж било готово за падане, да капя на всяко повиване спирт и то стана по-зле!!! Нито пада, от време на време има съсирена кръв и в основата седи жълтеникаво. Купих й спрей и . Днес се беше наакала до пъпа, едвам я измих. Мисля после да сложа памперса някак си по-надолу, за да не ака пак до него. някоя мама да да даде съвет за пъпа?

Общи условия

Активация на акаунт