НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 814
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
  • При моето слънце
Дани, яко те гъбаркат или ти не си разбрала правилно. Извинителна бележка се търси само за дете, което е подготвителна група (5-6г.). За Дени ти трябва бележка от лекар, че е здрав и в градината може да дафеш бележка в свободен стил, че е отсъствал по домашни причини (няма ограничение за дните при това положение. Мишо обикновено цяло лято не ходеше на градина, единствено гледах да не надвишавам 2 месеца, за да не ми искат изследвания).
Фея, когато реши бебчо, да е бързо и с прекрасен финал  Hug

# 31
  • shumen
Петьофка,не е само в нашата градина това изискване.Сега говорих с една позната,която е детска учителка в ДГ и ми каза,че наистина е така и това изискване е от преди 2-3 седмици.Всичко се правело с цел заради ромите,за да не носят фалшиви бележки.А за дните по семейни причини ги питах колко се полагат и ми казаха 10 дни,но не знам наистина ли са толкова или не.

# 32
  • В сърцето на любимия човек
Поспаланче - мерси за темата  bouquet

Цвете - леко раждане, когато и да е. Аз залагам за неделя призори. Кълбото ми подсказва контракции в събота вечерта и бебе след полунощ.

Ние се подготвяме за първи имен ден  Blush Heart Eyes Живот и здраве нашите ще дойдат за няколко дни.

# 33
Калоян (синчето), Ивайло (ММ)... все са в събота Simple Smile

# 34
  • Германия
И понеже в старата тема ми се изгуби поста, да ви честитя новата година. С пожелание за много здраве на вас и вашето семейство.
Цвете, леко раждане, няма значение коя дата си е избрал бебо. И за статистиката аз залагам за 06.01.

# 35
Поспаланче,прекрасна тема bouquet

Честита Нова година,момичета!Нека 2017 бъде по-успешна,по-щастлива и по-добра от изминалата! Нека забравим за болести и чуваме само детски смях около нас!

Цветенце, леко раждане ти желая и прекрасна първа среща с малкото човече!Ще очаквам с нетърпение прекрасни новини скоро Hug

Дани, дано да намериш най-доброто решение за Дени.

Арвенче,успех с градината.дано сега се получат по-добре нещата

Сигме, много се радвам за новото начало и ти желая цялото щастие на света:
А за другото.........да кажем, че го изпитвам  Crazy

Ние от вчера сме на ясла. Пак е повърнала от рев.Определено харесва повече едната сестра от другата и само пита коя ще е на работа и че не иска другата.Още я взимаме на обяд,но тя има събран 1 месец ходене всичко на всичко.

# 36
  • NE
Записвам си всички ваши залози. После ще видим кой е познал. Mr. Green
Със сигурност Йордан няма да родя, ама за Иван не съм сигурна. Joy Друго име сме избрали, но консенсус на 100% няма. Whistling

# 37
  • София
да не ви изненада иванка  Mr. Green

# 38
удължената ваканция важи ли и за яслите и градините в София?

# 39
  • NE
А Бамба няма такава опасност. Дори един път не ме излъгаха, че чакам мома.
Маги кметовете по общини решават ваканцията на градините. МОН удължиха ваканцията само за училищата.

# 40
  • София
удължената ваканция важи ли и за яслите и градините в София?

Не те си работят.

# 41
  • В къщурката на хълма на феите
hahaha hahaha hahaha

# 42
По лента остават повече от две седмици.
Защо си мислите, че няма да ги стигне  newsm78

# 43
  • NE
Сигме Не искам да ги стигам. Едвам се движа и таза ми имам чувството, че ще се разпадне всеки момент.

# 44
Записче.....пък после ще чета.
Поспалане, мерси!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт