НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 833
  • 762
  •   1
Отговори
# 15
Поспаланчо  bouquet
И за всички Hug

# 16
Благодаря и от мен  bouquet
Малкият бозайник нещо не харесва пюретата, от 10-ина дни хапва. Да видим кога ще прояде Simple Smile

# 17
  • shumen
Бени,дано се оправя Ема скоро.
Чери,детските в БГ за едно дете са 37 лева.Работата няма как да спра,защото трудно я намерих,на смени работя,нашите помагат колкото могат,а ако не съм на работа-с 185 лева как ще я караме.То като платя сметки,храна и нещо за детето и няма да стигат до никъде.Аз мисля,ако сега ходи да го спра март-април преди операцията и след нея колкото трябва.
Моме,ще прояде къде ще отиде.
Алексче,нашите са сборна група тази седмица,но другата са си по групите.Аз,ако намеря кой да го гледа може да го задържа в нас поне до Вторник,че го дават голям студ.Ако ли пък не ще отива на градина и затова днеска ще отида при педи за бележка за всеки случай.Преди време разбрах от една друга тема обаче,че искат на бележката номер на амбулаторен лист и не знам дефакто като не е болен педи дали ще издаде такава да извиним отсъствията.

# 18
  • София
Бележката с номер-а на амбулаторния лист е само за учениците, не е за детските градини.
Не знам според мен наистина помисли отново добре за пускането на Дени. Както и другите казаха първо му трябва яко подсилване на имунитета за да го пуснеш.
Няма ли някаква възможност за надомна работа? Така ще можеш да си го гледаш вкъщи и да си изкарваш пари.

# 19
  • shumen
Алексче,и аз си мислех,че е само за учениците,но не.Това е ново и важи и за детските градини.В някой градини дори има разлепено вече,че го изискват.
А за надомна работа бях изпратила пари и каквото искаха там и се прекарах.

# 20
  • София
Алексче,и аз си мислех,че е само за учениците,но не.Това е ново и важи и за детските градини.В някой градини дори има разлепено вече,че го изискват.
А за надомна работа бях изпратила пари и каквото искаха там и се прекарах.

В нашата детска градина не са ми искали номер на амбулаторен лист и до момента никой не е казал такова нещо и няма и разлепено. Не знам.......

# 21
Их, каква ни е хубава новата тема  Heart Eyes Поспалане, благодаря  Hug
Мецо, направо си щастливка без тоя цикъл  Mr. Green При мен се появи още на третия месец след раждането, въпреки кърменето си имах редовен цикъл  Crossing Arms  Mr. Green Вчера ви се похвалих, че нищо ми няма, вечерта имах топли вълни, но не е толко неприятно, няма да усетя сибирския студ  Joy
За младите шофьорки- не се отказвайте, всичко идва с практиката  Hug
И да няма болни, да сте здрави всички и без проблеми  Hug
п.с. Дани, това важи за предучилищната предполагам, как така ще ти искат извинителни за градината?!

# 22
  • shumen
Алексче,при нас има разлепено.
Кокосче,аз излишно се обаждах вчера и питах,но ми казаха,че важи за всички групи,а не само за предучилищната.Това се прави с цел да няма фалшиви бележки според мен.Ще видим днеска педи какво ще пише като отида.

# 23
  • NE
И за училищата не е обнародвано да се иска амболаторен лист освен ако не е записано във вътрешните правила на училището. Търсеше се последно вариант да бъдат сменени медицинските бележки за да няма използване на лични данни, каквото е амболаторния лист.

Бях на преглед. Води и плацента все едно няма да раждам, но шийката е наполовина и имам малко разкритие. Чакам да имам по-сериозни контракции, а те зачестяха след прегледа. За другата седмица са залозите.

# 24
  • В къщурката на хълма на феите
Цвете този петък е мноого добра дата Mr. Green

# 25
Flower Fairy, и аз (като Меци) залагам на този петък Simple Smile
Сигурно съм разказвала безброй пъти, но:
Скрит текст:
Аз отидох на редовна консултация на 26ти, оказах се с разкритие 2 см... след прегледа се увеличи и на 28ми в 12.35 часа на обяд се роди Калоян Simple Smile второ раждане е, може и по-бързо да ти се случат нещата Simple Smile

# 26
  • NE
Може и събота да родя. Mr. Green
Майтапа настрана не ми се ще да чакам до 20-ти че бебето ще стане доста голямо по мои сметки, а трябва да го родя някак. Обаче след прегледа за разкритие определено зачестяха контракциите. Док ме иска на 10-15 мин. интервал в болницата.

# 27
  • София
събота, един иванчо, или петък йорданчо  Crazy

# 28
  • В къщурката на хълма на феите
добре де и събота става .. то Цветенцето и без това иска всичките й мъже да са с датичка 7ми Flutter Mr. Green

# 29
  • shumen
Цвете,става Събота или Неделя.Айде един Йорданчо или Иванчо да се роди.
За бележките-ще видя днеска педи какво ще ми пише на нашата,но номер на амбулаторен лист няма как да ми пише като не сме ходили на преглед при нея.

Общи условия

Активация на акаунт