НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 929
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • В къщурката на хълма на феите
Добро утро! Mr. Green

Моите вече почват да разбират, че и двамата принадлежат към Homo Sapiens, а не са картофи примерно, нищо че Здравия още не може да ходи .. снощи той си седеше в столчето за хранене, Ема обикаля и "пее", което е в нейния случай граничи от грачене, до скандиране /боже, искам да ви кажа, че тя се  очертава като тотален музикален инвалид .. толкова фалшиво пее само вуйчо й, а той е виден представител на групата Mr. Green Mr. Green /, при което тя ту се показва, ту се скрива от погледа му, че като почна да се киска като зелка тоз ми ти Здравко, няма спиране .. Ема пък нали само това чака - почна да обикаля стола като акула и да му прави дзак ..  изобщо не усетих как минаха следващите 30тина минути Blush Blush

# 616
  • В сърцето на любимия човек
Ехаа, Мецо, чак аз се разхилих като си представих гледката  Heart Eyes

Йоан пък от няколко дни само врескуни - първо да се обърне, после след като се обърне и се умори да седи като командос, а накрая защото съм го обърнала по гръб. И така по цял ден  Crazy
Добро утро!

# 617
  • Sydney
днес тук е националния празник... странна нация - да честват деня, в който са пристигнали първите кораби с осъдени за национален, странно, но тва е...
утре пък е Китайската Нова Година - и тук като полукитайско население (много китаец, много нещо), та и това е голям празник... има огромни петли до операта  Crazy
и нямат физиологичен разтвор, днес ми предлагаха някакъв друг "сълюшън", в който имало и натриев хлорид, ама и още нещо... следващият път ще ги питам като на някой трябва да му се влее система кво му вливат, защото иначе не ме разбират... същото като с клеевата тинктура - нямало, абе няма, как аз намерих по рафтовете, пък нямало...

# 618
  • Варна
Добро утро и от мен!
Меци, много мила е обичта между брат и сестра 😊 Все по-забавно ще става!
Аз съм що годе жива. Майка ми си взе отпуск да гледа Атанас, а аз да лежа, но е трудна работа ... Искаха да ме вкарат в болница, но като чух 10 дни поне иии ревнах.
Да ви кажа АД не съм приемала, но срещата с читав психолог може да помогне.

# 619
Арвенче, много те мисля  Hug
Мецко, и ти ми звучиш по-бодра, така да е! Усещам се, че улисана в грижи и тревоги, забравям да се смея.... а децата това искат.
Бени, много ми е забавно да те чета  Hug
Днес пратихме баткото на гости у свеки с преспиване. От 2 месеца и повече не сме го правили, той тръгна сутринта разреван, много ми е свито и мъчно  Tired То майчино сърце - няма угода. Сега приспах беборан и отивам да наваксам с чистенето, че е оле-мале. А Марти с бебо няма проблем - много му се радва, закача, иска да си играят, малкото и то само търси батко си.

# 620
  • NE
За такива моменти си струва всичко! Нямам търпение и моите момчета да започнат да си играят. Макар, че Вилито има и сега моменти на грижовност към бебето, но са малко все още.

# 621
  • В къщурката на хълма на феите
Моменце щот не знаеш как ревах снощи и преобличах Ема по нощите, щото беше решила да бойкотира - хем е жадна, хем баба й да й дадяла вода .. в два през нощта .. овиках ги и двете, на ревах се и така ..

# 622
  • София
Офф като Ви чета и ме хващат страхове да забременея втори път. Ще разчитам само на себе си и ММ и от време на време и на баща ми, тъй като той се грижи за малката и би помагал на драго сърце.
Тя постоянно говори, че иска да имаме бебе, но това е на приказки, а на яве направо не знам какво ще бъде.

Арвенче, много ми е мъчно за теб. Дано скоро се оправиш.

Момичета,
Някоя от Вас давала ли е или дава ли спирулина на детето си?

Много четох мнения, а и преди няколко години една позната ми я препоръча, но като порасне малката. Сега гледах и реших да поръчам и да пробваме - но на хапчета, че на прах няма да успея да я направя и да и я давам редовно. Ще се радвам ако някой даде мнение за това Simple Smile

# 623
  • София

аз опитах веднъж, не ми се получи и се отказах.
после реших да видя защо беше толкова потресен, това нещо не можах да го погълна, отвратително е.
лл беше го препоръчала, ама предупреди че повечето деца не го искали.

# 624
  • София

аз опитах веднъж, не ми се получи и се отказах.
после реших да видя защо беше толкова потресен, това нещо не можах да го погълна, отвратително е.
лл беше го препоръчала, ама предупреди че повечето деца не го искали.

Мерси Бамба. Ще видя ще опитам, ако не ще го пиеме ние с ММ.
Че 2014 - 2015 г. давах Изопринозин и беше Ок.
2015 - 2016 г. давах Имунбор
2016 - 2017 г. Имунобор и след него Имунотрофина.
Но Имунобор-а спря да и действа. От Имунотрофината съм доволна, но реших да я редувам с Спирулината за да може да не и свиква организма и някоя от двете да спре да и действа.

# 625
  • София
аз първата година като тръгна на ясла давах какво ли не, направо натрових детето от имуностимулатори.
той се скъса да боледува.
следващата година почнах имуномикс, ама като свърши шишенцето нещо все не успявах да купя и той се разболя само веднъж.
тази година не е пил абсолютно нищо. последно е бил болен февруари миналата година и то беше нещо леко, отмина за два дни.
хич не ми се струва да помагат тия работи  Rolling Eyes

# 626
  • При моето слънце
Аз единствено на Мишо съм давала саностол първата зима по време на ясла. От тогава насам давам единствено вит. Ц и от време на време по един инфлуцит. Пу пу, не се е разболявал сериозно от 3 години, от време на време пуска по някой сопол и това е. С Георги действам по същия начин.
Моме, Фея, стискайте още малко зъби, като започнат да се очовечват малките и ревността ще намалее. Няма да забравя моите двама как се забавляваха, когато сложих Жорко в проходилката. От тогава не могат един без друг.
Арвенче, силно гуш и бързо оздравяване.

# 627
Може ли отново да привлека внимание към моите проблеми и да помоля майките на деца с АБКМ да ми пишат на ЛС как са захранили децата след като са израснали алергията  Blush
Нали бяхме в Сф на тестове - кръвният и кожният излязоха отрицателни, друг е въпросът, че излезе пък сега алергия към соя. Докторът първо искаше да правим насищане с мляко в болнични условия, за да изключим категорично реакция към млякото. Днес пък ми каза по тел., че може да го направим и в домашни условия, даде ми схема - първо 5 мл, после 10 мл, и така през час - да следя за реакции. Да наблюдавам и след това, и ако няма проблеми - да не захранвам постепенно, а да започна да давам млечни. Но на мен ми се струва твърде внезапно и кардинално  Crazy

# 628
  • София
Моме, да се обадя аз за АБКМ. Следи за реакция поне седмица, аз не приемах млечни 2 месеца, че и отгоре. Въвела съм към момента само сирене и то овче и козе, кравето умишлено го избягвам. При всекидневен прием на сирене се появи непрестанно главоболие, също екзема и пъпки, за които бях забравила се появиха отново  Cry. Винаги имай едно на ум и не прекалявай с млечните, аз лично ще си купя лактаза, която да пия с прием на млечни.
С две деца е прекрасно, но и разликата да им е над 3 години минимум. Аз лично с породени не бих се справила, признавам, свалям шапка на всички, които успяват.
Цвете, да ви е жив и здрав Алекс, нужно е време за всички ви. Hug

# 629
  • Северозапада
И аз съм за плавно захранване при АБКМ. София я захраних първо с козе сирене, после продукти от овче мляко и накрая с краве. А прясно краве мляко и давам едва след като навърши 3. Преди това да само преработено в някакъв продукт. Като количества започнах с 1 чаена лъжичка сирене, приблизително. Ние не сме пускали изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт