НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 869
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • NE
Мецко  Party Hug bouquet

Play Doh цапа ли много? Чудя се дали става за Вилито?
Приемам идеи за креактивен подарък. Легото не му е интересно освен да се опитва да го троши. Добре, че е здраво.

# 646
Не цапа. Вкъщи е една от основните занимавки. Но съхне и после трябва да се купуват кутии с нов пластилин.

# 647
  • Бургас
Мецко  Party Hug bouquet

Play Doh цапа ли много? Чудя се дали става за Вилито?
Приемам идеи за креактивен подарък. Легото не му е интересно освен да се опитва да го троши. Добре, че е здраво.

Ивейн направи алергия от него......защото направиха някакви формички за готвене- чушки, филийки и подобни и тя ги изяде /не точно изяде а си ръфна от него/ ooooh! ooooh! и се изрина цялата

Между другото сега купих български моделин, на много по-сносна цена и за сега няма проблем, но от play-doh ми се изрина, та имай едно на ум  Peace

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 11:13 от EXACTLYou

# 648
Браво на Ема, мама Меца може да си налее едно пийенйе на спокойствие  Mr. Green
Черпя за моето пораснало момченце, да ми е здрав, разумен и щастлив.

# 649
  • Варна
Жив и здрав да е Ради! Много усмихнат и щастлив, и скоро пръв помощник на мама за бебетооооо 😘
Меци, искрено се радвам за Ема и за теб! Браво, борбена мамо!
Цветенце, много е занимателен пластелина, но не съм сигурна, че е безопасен на този етап. Атанас, за да ни привлича вниманието и да ме изправи на нокти, беше решил, че всичко ще пъха в уста, уши, нос ...
Пънче, успокой я тази душа, стига си се притеснявала за подобни неща Simple Smile
Бени, само мога да предполагам, колко ти е трудно, но наистина не ѝ обръщай внимание. В никакъв случай не показвай на Ема колко си бясна, иначе стават още по-големи гадинки 😂

# 650
  • Бургас
След историята с лапането, аз гледах клипчета в нета как да си направим домашен моделин от тесто и бои за храна.......все не съм стигнала до там  Rolling Eyes Но пък е факт че много се занимават  Peace Peace

Честит рожден ден на Ради, много да е щастлив, енергичен, здрав и ако може послушен/до колкото му е възможно  Mr. Greenbouquet bouquet Много весел празник на цялото семейство желая!

# 651
  • При моето слънце
Браво на Ема! Меци, все така да те изненадва  Hug
Бени, стискай зъби, пробва те. Имай предвид, че и на нея не й е лесно, трябва й време да свикне с новото, а и като гледа другите деца как се сържат, опитва и тя.
Стели, да ти е много здраво и щастливо порасналото момче  bouquet

# 652
  • Северозапада
Меци,  Hug Hug Hug
Софи играе с плей до от много малка. Никога не го е яла. Фея, ти си познаваш детето, но децата обичат да моделират. Учителките на София казаха, че повечетж деца от групата предпочитат моделирането пред рисуването.

# 653
Меци, много се радвам за Ема. Все така приятно да те изненадва Simple Smile
Стели, жив и здрав да е Ради и много да слушка Simple Smile

# 654
  • Сливен
Стели, да е жив и здрав рожденика и да е най-добрия батко на света  Hug
Арвенче, бързо възстановяване след болестта  Hug
Меци, и аз съм много щастлива за теб и Ема, дано дълго ти е леко на душата  Hug
Пънче, и аз като Меци съм ги оставяла в мен полуседнали или седнали, ако го направят сами и имат желание за това. За обръщането - и тримата още в първия месец се обръщаха енергично от корем по гръб, но след това "забравяха" за това, после не помня кога започваха отново, но Тео определено го направи късно.
Фейче, честит ви слинг, да си го ползвате с кеф  Hug
Хубав следобед  Hug

# 655
  • В къщурката на хълма на феите
Стели да ти е жив и здрав Маймунчо, догодина да е горд батко Hug Hug

благодаря ви, момичета, дано сте прави!

# 656
  • NE
Честит рожден ден на Ради! Пожелавам му да е здрав, щастлив, игрив и горд батко. Весел празник, Стели! bouquet

Вилито обожава да рисува, но още ресува пода като ме дебне и прави напук. Търся нещо по-малко цапащо.

# 657
Ради много се занимава с пластелин. Има всякакви сладоледени, сладкарски и готварски "фабрики" да, прави поразии , но съм способна да ги преглътна в името на спокойствието  Mr. Green
Благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes

# 658
  • Sydney
mecani Браво, браво Simple SmileSimple SmileSimple Smile
stelico Честито, да е много здрав и весел Simple Smile

за пластелина - има един "Интелигентен" пластелин се казва, много готин, с различни цветове, не изсъхва като плей до... нас плей до ни е правил мизерии на покривките...

не я знам, ама съм на ръба да я ошматкам...

# 659
  • В сърцето на любимия човек
Меци - много, ама много ме усмихна, пу-пу  Heart Eyes

Стели - Честит празник! Да е много здрав Ради и да бъде най-добрият батко  bouquet

Момичета, много ви благодаря за съветите. Няма да го насилвам в никой сшучай, но ме успокоихте, че е нормално и няма да го спирам. Хубаво го кръстих Ритльо докато беше в корема ми, още тогава си показа, че е активен, просто се изумявам колко бързо расте  Blush

Общи условия

Активация на акаунт