НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 863
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Северозапада
Стели, да е жив и здрав рожденника!

# 661
Честит рожден ден на Ради.
Да расте здрав и щастлив.

# 662
  • до едно тепе
Честит Рожден Ден, Ради! Жив и здрав и много щастлив! И най-добрия батко. bouquet
Ние имаме от Джъмбо един аналогичен на Плей до, но цената му е дооста по-добра. Като го прихване много си играе. Друг път не. Досега не ми е цапал кой знае колко. Е намирам парченца под масичката, но ги събираме без проблем. На дрехи и чорапи не ми се е случвало да не могат да се изперат. Килими нямаме.  Пише че като позасъхне може да му се сложат няколко капки вода и да се намачка хубаво.
Мецко много хубави новини. Зарадвах се много. Вероятно Ема просто си наваксва с порастването. Дано все така да е. Hug
Бени търпение ти пожелавам  Crazy
За Бубето е възможно пъпчиците около устата да са от чувствителност. Слав беше същия през зимните периоди до 4г възраст. Когато се обрина преди Коледа беше яла  на закуска сутринта филия с кашкавал и половин яйце(белтък и жълтък) и след час повече от половин портокал. Обрива го видях към 7 вечерта, когато я съблякох да я къпя-ситни пъпчици масово по коремчето, гърдите и гърба. Бузките и също изглеждаха като обринати. Държах я само на диета 4-5 дена, но докато не и дадох фенистил не изчезна. С него за 2 дена нямаше и следа. Ей това ме притеснява и затова пуснахме теста. Реално преди да стане студено тя почти не е консумирала млечни продукти, защото не закусваше и сиренето нямаше кога и как да и дам. Яйце също рядко ядеше преди, а портокал тогава не ядеше за пръв път. Както и да е ще го мислим като излязат резултатите Whistling

# 663
Юпи, пу-пу, Мецано, много се радвам! Довечера да пийнеш едно, и аз ще пийна за вас  Mr. Green
А и за Ради едно, хаха  Joy Стели, честит празник! Да сте здрави всички и щастливи! Още си спомням изядената супа в този ден преди да родиш  Mr. Green bouquet
Стискам палци за Рокси и за Мравка, да имате успех в работата  Hug
И за всички  Hug

# 664
Еха Меци много се радвам за хубавите новини, все така да е!

Стали, честит рожден ден на Ради,да е жив и здрав, послушен и грижовен батко скоро Simple Smile

Бени незнам какво да те посъветвам, че и мен ме хващат бясовете Влади като прави така и незнам как да реагирам...

Пънче не се впрягай толкова, щом сам прави нещата значи е готов. И аз не съм се притеснявала да държа в скута седнали децата!

Ние нямаме пластелин/моделин, по е ще бъде размазан навсякъде ...

Ерго раниците стават ли за новородено? С Ади имах еластичен слинг и ми беше много удобен за ходене до градината, като водя или забирам Влади, но като порасна и натежа вече не ставаше...
Сега пак май ще ми трябва нещо такова, че няма да мога да водя две деца и да бутам и количка ...

Вчера минах прегледа, всичко е наред за сега, доктора предположи момче, но каза че е много рано още и не е сигурен! Няма да правя скрининг.

Меци при вас има ли читави лекари за ФМ?

# 665
  • Сливен
Кокосче, забрави да ти честитя за фонда  Hug
Сандре, да ти отговоря вместо Меци - аз ходих при д-р Иван Тодоров, за мен е много добър.

# 666
  • В сърцето на любимия човек
Педиатърката каза, че Йоан много си е повярвал  hahaha, но никакво сядане преди 7м. Полулегнал-полуседнал само.

# 667
Меци, страхотни новини, крайно време беше за нещо хубаво  Hug
Стели, честит ви рожденик, много здраво и палаво детство му желая  bouquet
Фейче, и ние имаме Плей до, давам му една огромна тава, в която да играе и го следя да го прибира в кофичките, за да не изсъхва. Той и без това не играе сам.
За новородени има специални приставки за ерго раници.
Поспаланче,  при кой алерголог бяхте и какъв тест пуснахте?

# 668
Мециииииии,браво,чудесни новини HugНали знаеш,че преди разсъмване винаги е най-тъмно. Дано Ема продължава все повече да ви радва,браво,браво,браво Heart Eyes

Стели,честит рожден ден на Ради!Нека расте здраво и щастливо дете и ви дава много поводи за радост и гордост!

Пънче, аз не съм се притеснявала да държа Дари леко полу-седнала в мен на тази възраст.Не се притеснявай щом детето само се опитва.

Сандре, мъжки отбор ще си имаш Simple Smile

Поспаланче,дано Бубето няма алергия.

Яже, дано Марти просто няма желание за обръщане,а не,че не може. Мен педи ме беше шашнала, че Дари не може да си вдига главичката във 2рия месец и 1 месец и половина голяма мъка и притеснения видяхме. Започна сама да се изправя от легнало положение на 11 месеца. На 1 година дори не проявяваше опити за ходене, огъваше краката като кашкавалчета.Тогава една приятелка ми каза,че трябва да потърся мнение, но реших да не се поддавам отново след като преживях периода с главичката.От 1 до 1,5 г. сме ходили,държейки я за ръчички,нямаше грам желание да се пусне.Колкото пъти опитвах,все се разплакваше жестоко. Пусна се сама на 1,6 г. Дано и при вас случаят да е такъв.Но не подценявай разговор с психолог,по-доброто начало е, определено.

Моме,много е трудно с породени дечица,но се замисли колко време чакаше да дойде този момент. Скоро ще порастнат и нещата ще си влязат в релси.

Аз от 2 месеца се боря с щитовидната.Нещо не успяваме да нацелим дозата.Декември правих в Циба лаб (нея харесвам и да ме пита човек защо там пуснах)-ТСХ 2.74. Дозата ми беше 50,увеличихме на 62,5. Този месец пак си пуснах в ендокринологията - ТСХ 2,70. Начев се опули доста и зачуди как е възможно.каза,че най-вероятно предният път не са били верни резултатите,пак увеличихме дозата на 112,5.От 2 месеца някъде съм и доста отпаднала,бързо се изморявам,нямам много желание за нищо. Дано вкараме в норма нещата,че се притеснявам.

Днес от цяла България само Гришо работеше,добре измъчи Надал,жалко,че не успя да го бие Close

# 669
Мецииии  newsm44 Браво на Ема!  Все такива новини за в бъдеще! Много ми стана хубаво!!
Честит Рожден ден на Ради!!! Щастливо и безгрижно детство!
Пънче, нека Йоан сам избира какви пози да заема, но не го оставяй дълго  статично. То и без това бързо се изморяват, та и да седи ще се килне след някоя минута. Въпроса е да не се товарят все още стави и кости, че още са меки и нестабилни, да не се изкривят.
Фея, ние имаме Play Doh и е страхотно забавление. Много си го харесва...и не дава да го прибираме, а си стои на масичката да му е под ръка. Нищо не сме нацапали все още... и не го яде.

Вкички други  Hug че забравих какво-що......

# 670
  • NE
Сандре Ерогономичните раници са след 3-месец. Има приставки, обаче мненията са че за новородено най-удобния вариант е еластичен слинг. И аз съм намислила да взема раничка, но ще изчакам до пролетта май.
Количката въобще не смятам да я подкарвам.

# 671
Рокси може ли повече инфо за този доктор  и дали работи в събота!?
Феичка а не еластичен слинг за новородено не става ли, защото после еластични не става и не ми се иска само да сменям!

# 672
  • Сливен
Сандре ,ето ти линк, пише , че работи и в събота. 40лв взима/ше/ за ФМ, ако искаш да включи 4Д и да ти направи клип става 60лв.
http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B … D1%80%D0%BE%D0%B2

# 673
  • NE
Сандре Честито ти трети сини гащички. Hug
Всеки слинг става. Еластичния е най-лесен за слагане, но и другите са ок.
Виж тази тема. Последно за това съветваха момичетата с опит.
Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 6

# 674
  • Бургас
Ивейн ми вдигна темп 39,5. Дадох и панадол, да видим. Час вече и спадна съвсееем малко 38,5..... Tired Това, което забелязах е, че повръща като вигне висока темп. В момента в който я вдигна повърна.  Confused Confused Да видим какво ще е този път. Ако продължава сега с високата темп, ще се наложи да ходим до спешното.  ooooh! ooooh!

Може ли да повторите това с риванола за свалянето. Маже се гръбчето и се оставя така или се облича потник.Колко време и как го махате след това? Намазах и стъпалата с белтък, издържа точно 3 минути и пропищя да го махаме  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт