НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 819
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Авирон кидс е за вируси, ако е грип - Тамифлу, както е казала Меци. На гърлото изварен компрес. Панадол и Ефералган свещички са едно и също, внимавай да не предозираш  Peace
Мраве, линкът не е активен, а ми се искаше и аз да прочета.

# 691
  • Северозапада
Авирон кидс на гранули взех аз, нямаше таблетки. Давах го според листовката 3 х 5мл за 7 дни. Вода се сипва до чертата на бутилката, самото стъкло е вдлъбнато.
Моме, нещо не мога да оправя линка. Виж във фейса Тони е пустала същия или просто напиши в google йодна решетка.

# 692
  • Бургас
И сега остава въпроса, как да разбера какво е  ooooh! ooooh! на мен ми прилича на вирус, ама знам ли, температурата е висока доста  Confused дали да изчакам още малко и тогава да тичам пак при лекарката. Те ще искат да ни приемат , аз не искам. А ме е страх в сегашното положение от нови лекарства да давам, да не вземе да направим някаква беля с алергия. Обаче вече и Панадола не сваля добре вече  ooooh! ooooh! май май ще стискам зъби и ще дам Нурофен, дано няма реакция  Cry Cry   Тя е същата като мен от лекарства, консерванти и козметика прави страшни уртикарии и обриви/тя от един смотан пластелин се изрина.../  ooooh! ooooh! Да не ви казвам как ми настръхва косата при всяко лекарство, а парацетамола си го знам от бебе, че не дава реакция и до сега бива  Cry

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 11:52 от EXACTLYou

# 693
  • Северозапада
Прахче, заведи я пак на лекар. Да видят пак гърло, да сложат една слушалка. Може да е грип, нищо чудно. Доскоро и аз бях предпазлива с лекарствата. Малки са децата. Напоследък по-смела го раздавам.

# 694
  • Сливен
Прахче, писала съм и преди, но пак да кажа - Ивайла се изрива от Нурофена /разбирай ибупрофен/, и личната на децата не го харесва.
И аз съм "за" да я заведеш пак да я видят  Hug

# 695
  • При моето слънце
Мраве, аз йодната решетка не съм я практикувала. Аз мажа гърлото с йод  Peace
Другото, което съм пробвала върху себе си, е лъжица захар с 2-3 капки йод, когато съм имала пристъпи на кашлица.
Прахи, оправяйте се бързо. Аз бих й мазнала гърлото, ама това съм аз  Hug

# 696
  • Бургас
Как да го мажа, с пръст или нещо друго, очаквам съпротива също, идеи за сръчност или как да стане най лесно?

# 697
  • При моето слънце
Мажа с памук, навит на молив. Мишо отваря устата, малкият го гушвам, като му придържам ръцете с тялото и едната ръка, с краката държа неговите и му давам главата назад и докато той се мъчи да се измъкне, аз действам с молива  Mr. Green

# 698
  • В къщурката на хълма на феите
Петьофка ти си от мойта партия .. тая поза ми е до болка позната Mr. Green
Пуфе дай Тамифлу и ако спре да вдига Т ще разбереш какво е Peace

# 699
  • shumen
Прахче,според мен я заведи пак на лекар.И аз съм шубе откъм лекарства,но в последно време го раздавам по спокойно.
Петьофка,и аз така действам в последно време.Иначе е мисия невъзможна всичко.

# 700
  • Варна
Петьофка, камък ми падна от сърцето! Мислех, че само аз изтезавам така детето си 😁

# 701
  • NE
Аз така чистя уши и понякога режа нокти.

# 702
  • При моето слънце
При мен няма 'лабаво, щом се отнадя до здравето на децата. Още си спомням как ревях при първото разболяване на Мишо. От тогава имам чувството, че са минали не 6, а поне 16 години. Много по-смела съм и реакциите са ми навреме. Предпочитам 5 мин. Да ми реват, отколкото да се мъчим часове взаимно. А и така самите деца са се научили, че е необходимото зло. Жорката реве, но идва сам, когато се налага, също и Мишо.

# 703
Моят овен пък ме изненада как ми се даде да я намажа няколко пъти с йод. Имаше уговорки, но отворя устата и аз действам бързо  Mr. Green
Бързо оздравяване на Ивейнката, ще мине Прахи  Hug

# 704
Прахи, кураж!  Hug Стискам ви палци бързо да го преминете "нещото"....

Общи условия

Активация на акаунт