НГ добре дошла, мамите от ИБ се стягаме за много весели игри с децата в снега

• 32 816
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Прахи бързо да се оправяте  Hug

И аз така затискам децата за каквото и да е , щом се налага!
По добре 5 минути да реве, че съм го приклещила и му е гадно. От колкото 1 час , докато с ММ се кандардисат!

# 706
  • до едно тепе
Най-ужасно ми е било капането на капки в очите на Слав. И за носа се бореше, обаче капането в очите беше ужасен ужасон. Иначе други лекарства рядко е плюл. Бубата се опитва понякога, но рядко успява да ме изненада. Капки в носа дава да капем без проблем.
Прахче дано бързо се оправи Ивейн.
Моменце при нас не е с остра реакция в момента и както писах и трите неща, които беше яла, когато се обрина ги е яла и преди този момент. Възможно е изобщо да няма общо с тях, но друго ново(козметика или перилен препарат) не е имало. Възможно е просто съчетанието на 3-те да и е дошло в повече. Все пак до този момент не беше изяждала белтъка на половин яйце или толкова голямо количество портокал. Аз и затова исках да е кръвен теста, защото ще покаже дори леката чувствителност, която при определени обстоятелства може да си причини сериозна реакция. Условия като натрупване на 2 алергена и повече изядено количество. При Слав например тревните полени показват 1 степен, което се смята за съвсем слаба реакция, обикновено без проявена кл. картина. Е да ама единия спазъм го получи през май, когато имаше масов цъфтеж на тревни видове, а баща му го заведе на една ливада да види как се събира окосена трева и се беше заровил целия в тревуляците. На другия ден имаше моменти, в които въздух не можеше да си поеме, а на всичко отгоре му изписаха и билков сироп за кашлица( макар че ги предупредих) и съвсем се втаса. Нооо бяхме в друг град с непознати лекари ooooh! И добре че си бях взела инхалатора и вентолина, че не знам до къде щяхме да се докараме тогава.

# 707
  • shumen
Прахче,как е Ивейнката?Дано е по-добре и изкарате леко нощта.
Сандре,и аз съм на принципа да действаме по-бързо,отколкото да се кандардисваме с часове.Моето е голям инат и плюе всичко и затова в болницата като бяхме имаше една сестра се разправяше тя с него.Аз го стисках,но мен ме риташе,буташе,хапеше,но при нея тези не минаваха и се справяше чудесно с него.
Поспаланче,и при нас капането на капки е мисия невъзможна.

# 708
  • Бургас
В болница сме , аз нямах желание да влизаме. Най вероятно е бактериално....по мое настояване и взеха намазка, няма да ви обяснявам как. Ще ви пиша повече утре че сега компютъра ми пада батерията  а и съм на прага на силите си

# 709
  • shumen
Прахче,дано се оправи скоро Ивейнката и да Ви изпишат.При нас също отидеш ли в спешното на лекар веднага те вземат в болницата.А вземането на секрет и кръв и при нас става много трудно,а и Дени ми е много наплашен.Кураж и бъди силна.

# 710
  • Sydney
EXACTLYou дано бързо се разбере какво й е и да се оправя...  Hug в коя болница сте?

# 711
  • Бургас
Бургасмед, но най вероятно ще я изпиша днес,ще ви разказвам по късно, но си е вирусно. Снощи и.сложиха венозно парацетамол и спа цяла вечер без да вдига. Вече повече от 9 часа темп.високи не е вдигала и ако не вдигне до след обяд ще се разпиша да си ходим. Црпто и е височко към 13 така че е вирус очевадно,ама не е и фрапантно високо че да ме притеснява многи. Приеха ни с диагноза гнойна ангина и тръгнаха да и свалят темп с глюкоза банка и физ разтвор. Вдигнах скандал естествено, щото лекарката и тя 6за 5 която ни прие. Нощната смяна беше мъж и доста по ок и с акъла си и се разбрахме, махнахме банката и той ми потвърди че гной няма и не е ангина , а си е вирус и ще си следим само високата тамп и да продължавам с аверона, много добре че съм го почнала. Мерси за съвета.

Чакам мъжът сега да донесе и ангисепт и.да я омажа исмятам ако не вдигне темп висока че ни стига болничният престой/аз ако бях хич нямаше и да влезем, но мъжът се паникьоса буквално от температурата/   

# 712
  • София
Добро утро,
Прахче, ако не сте изчистили бактерията в гърлото имай предвид, че при всяко разклащане на имунитета ще я удря там. Трябва да я махнете и нещата ще си дойдат на мястото.

# 713
  • NE
Прахче Дано вече овладеете положението.
Алексче Честит рожден ден! bouquet
Пънче Ако ходиш на бебеносеща среща можеш ли да сравниш с Йоан раничките Исара и Тула, че това ми е чуденката.

# 714
  • shumen
Прахче,дано овладеете положението скоро и да Ви изпишат.
Алексче,честит рожден ден!Да си жива и здрава.
Тука днеска е топло и има слънчице и след малко излизаме на разходка.

# 715
  • В къщурката на хълма на феите
Аз бих си седяла в болницата вместо да се правя на велика, а също така бих приела банката с глюкоза - тя пази мозъка от гърчове ..

# 716
Днес ММ ме оставя за 40 мин. сама с двете деца - да отиде да вземе бележка за яслата. Бебето спи в спалнята, аз и баткото сме в хола. Той решава, че ще спретне мега истерия от нищото. Започва да ме удря с ръце и с глава, около 394 пъти повтарям, че така не се прави, че това е лошо. Той казва - Искам лошо. Пак повтарям, държа му ръцете, той започва да истерясва. Излизам от стаята и държа дръжката, за да не хукне след мен. Истерията продължава, започва да се дави от сополи. Влизам вътре, продължава с удрянето. Казвам му, че ще го накажа. Казва - Искам накажа. Повтаря се сценарият с излизането ми от стаята. Връщам се, питам го - Успокои ли се? Казва - Не. Сядам и не му обръщам внимание, той продължава да хленчи - Иска мама излезе. Излизам, което предизвиква нова истерия. ВЛизам - идва да ме удря отново. Опитвам се да го отвлека с играчки, с топка - рев, истерия. Опитвам се да не му обръщам внимание - идва да ме удря. Излизам отново от стаята - рев, сополи, давене, накрая повърна - дрехите, килима, пода - всичко леш. Пита се в задачата - какво, за Бога, мога да направя?!

# 717
  • При моето слънце
Аз бих го оставила 5-10 мин сам, да реве, да се тръшка, да повръща, каквото иска да прави. А ако продължи, даже бих го пляснала. Такова държание не понасям. А ако си мека, утре пак ще ти го направи този номер. Трябва да знае, че това не се толерира и точка.

# 718
Моме. . . В такива моменти пиеш валериан. Аз когато излизам от стаята не се връщам докато не се успокои. Случвало се е 50 минути да вещи, за ме вика и да се дави. Като влезна гушвам и обяснявам и държа да ме гледа в очите и да ми повтори какво е разбрал от това което съм казала. Колкото по-навреме пречупиш такова поведение, толкова по - лесно  . Сега се опитвам с детето на моя приятелка, но е доста по - трудно, на 5 е .И все пак е много по - дисциплиниран като е с мен, отколкото с майка си.  Мислех, че ще ме намрази, заради методите ми за възпитание, но детето с удоволствие ни идва на гости, иска да ходим заедно на разходка, та явно не е чак такъв голям тормоз за децата.

# 719
  • NE
Моме Това с истериите ми е познато. Всяко дете реагира различно. Миналата година го имаше момента да ме удря. Спря след като видя баща му и го навика. Аз не можах да го стресна. Рационалното решение да се спре отрано такова поведение.

Общи условия

Активация на акаунт