След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -213ღღ

• 30 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
# 16

Не му се отразяват добре разходките из Европа с кака му, много заспал вид има  Crossing Arms

# 17

Сега, като са сами, сънуват кошмари и играят карти по нощите  Mr. Green

# 18
# 19

Тук цяла сутрин я гледа така облечена, ама чак в офиса я забеляза и му потекоха лигите  newsm78

# 20
  • в подножието на планината
Ирче, Hug Heart Eyes за новата тема! bouquet

Тва ми хареса като логика - щом не се е вясвал Кита, значи е аут... Joy Joy Joy

# 21
Ирче, Hug Heart Eyes за новата тема! bouquet

Тва ми хареса като логика - щом не се е вясвал Кита, значи е аут... Joy Joy Joy
Ми, рускините са виновни, само пускат слухове, че с Кита са разделени от лятото, как да не се хване човек на думите им  Crossing Arms Naughty  Joy Joy

Тук цяла сутрин я гледа така облечена, ама чак в офиса я забеляза и му потекоха лигите  newsm78
И аз това се чудех, че и преди това притича до стаята му поне два пъти, не е като да не я е видял  hahaha hahaha

# 22

Сега, като са сами, сънуват кошмари и играят карти по нощите  Mr. Green
Романтика а ла Мерич! Mr. Green

# 23

Тук цяла сутрин я гледа така облечена, ама чак в офиса я забеляза и му потекоха лигите  newsm78
И аз това се чудех, че и преди това притича до стаята му поне два пъти, не е като да не я е видял  hahaha hahaha
Тайната е в шапчицата от Корай, от нея му потекоха лигите! Mr. Green

# 24
Записчеее

Привет сладурчета  Hug Hug   Hug

Ирко  Heart Eyes Hug bouquet

Диди  Heart Eyes Hug А,така все от един отбор сме  Mr. Green
Меги  Heart Eyes Hug за поста ти в старата тема  Peace абсолютно съм съгласна
По-добре да не се надявам за да може много по лесно да приема избора им и да се разочаровам, а ако стане ще се радвам, но засега съм от реалистите  Mr. Green

# 25
  • Perla
За да се вмъкна в темата, ще припомня едни думи на Дефне:" Най- хубавото започва тогава, когато кажем, че всичко е свършило!" И понеже вярвам в това, ще кажа и аз като Дани- Елбар вар...докато стане истина!

май в старата тема четох пост на Меги, че явно Баръш показва гениална актьорска игра в последните серии, обаче аз пък се питам как така стана гениален за няколко месеца, защото тази гениалност започна да му личи още в началните серии на Ашка? Как дотогава никой не го забеляза колко е гениален, пък после спечели какви ли не награди. заедно с Елка, разбира се!!!!

И ще направя едно скромно предложение- нека не си тровим последните дни от сериала с разни Кюси и Китове. Аз поне за себе си казвам, че в темата НЯМа да напиша нищо или да сложа дори половин снимка с някого от тях, нито пък ще спомена имената им!

Толкова е тъжно и в ТТ, и в инста- всички се сбогуват вече, повяват се селфита, скоро сигурно и дефмерите ще направят последни снимки за сериала и дори не мога да го кажа  Cry

# 26
Ди  Hug, ами за сега не са ми дали повод да мисля друго, не че ще се опъвам много, ако рекат да ми променят мнението. Хич даже нема се дърпам, е, задно салто не мога направя, ама един мечешки кзачок мога му друсна тогава  hahaha  hahaha  hahaha

# 27
Боре е сложил фрагмана на Градът на Керем и му пожелава успех - arducbrs@thebursin başarılar kardeşim 😎👊🏾
https://www.instagram.com/p/BO2IAxZD8qS/?taken-by=arducbrs

# 28
Моя нов девиз - сиктир им на сите  hahaha и да вървят на май... ааа Пловдив  hahaha
Мен Боре още не ме е разочаровал толкова, че да сменям девиза.  Mr. Green
Чак пък разочаровал  Joy да не ми е рода,та да му се обиждам   Joy
Просто вече не ми се занимава с тях  hahaha кой какво иска да прави

# 29
Те ги видяха с шапчиците и затова им потекоха лигите  hahaha  кат Снежанки  hahaha  мръсницииии  hahaha

Дани,те нали в една зала тренират и явно се познават щом му пожелава успех  hahaha пък и обща партньорка имат - кузуто  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт