След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -213ღღ

• 30 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
# 691

В преспите е затънал сигурно

# 692
# 693
  • near Sofia, Bulgaria
Къде е фрага, та къде е фрага. Ей къде е  Laughing
Скрит текст:
Опитват се да го изровят  Mr. Green

Положението май отива към
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 694
  • По света и в нас.
Абе тея така ни опнаха.Друг път по това време е на линия. Whistling Май ще ни оставаят с един. ooooh!

# 695
То май мина времето дето трябваше да го пуснат  Tired При тях е вече 23:40  Tired

# 696
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Нямаме ли още фраг?!

Корай Ипликчи  Joy ......ама друг път. Йо и Синан цял живот спортуват, Корай няма шанс. Mr. Green И слава Богу! Wink

bouquet bouquet bouquet за превода на озета.

# 697
# 698
  • Perla
Спомням си миналия сезон имаше такъв момент- снимаха и пускаха снимките топли, топли. Не помня обаче по какъв повод беше това. Имам чувството, че и сега е така- снимат и пускат, снимат и пускат.
Дано поне утре се сдобием с фраг. Praynig

# 699
Е то останаха 2 серии и си мислят, че квото искат мога да правят, ма ще дойде Видовден  Mr. Green

# 700

#KiralıkAşk | SON 2 BÖLÜM
Sürprizlerle dolu final bölümüyle 20 Ocak Cuma Saat 20.00'da StarTv'de!

Sad Sad Sad чакаме сюрприза на 20-ти

# 701
  • По света и в нас.
Защо ми се струва че сюрприза ще е горчив привкус? Mr. Green

# 702
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug

Изненадата на вчерашния ден беше, че ни оставиха без фраг, а изненадата на последния епизод каква може да е - те най-голямата изненада я поднесоха още с решението за финал  Peace Сега ако не ни изпишат вместо son - ElBar var - всякакви други изненади са безпредметни!  Stop Grinning

Хубав ден!  Hug

# 703
Добро утро!  Hug

Изненадата на вчерашния ден беше, че ни оставиха без фраг, а изненадата на последния епизод каква може да е - те най-голямата изненада я поднесоха още с решението за финал  Peace Сега ако не ни изпишат вместо son - ElBar var - всякакви други изненади са безпредметни!  Stop Grinning

Хубав ден!  Hug

Добро утро HugГале Hugаз съм ЗА да се изпише ЕлБар вар,това наистина би ми стоплило душата  Heart EyesЗа другите им изненади пет пари не давам,той филма свърши вече,няма за кога да ни изненадват  Mr. Green Или пък са решили двамата да участват в друг ,съвместен проект newsm78

# 704
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Гале  Hug Ками  Hug

https://twitter.com/rafaljakob/status/818994781674242048

ДИ, благодаря за хабера!  Hug

Добро утро!  Hug
Скрит текст:

Изненадата на вчерашния ден беше, че ни оставиха без фраг, а изненадата на последния епизод каква може да е - те най-голямата изненада я поднесоха още с решението за финал  Peace Сега ако не ни изпишат вместо son - ElBar var - всякакви други изненади са безпредметни! Stop Grinning
Скрит текст:
Хубав ден!  Hug

Добро утро HugГале Hugаз съм ЗА да се изпише ЕлБар вар,това наистина би ми стоплило душата  Heart EyesЗа другите им изненади пет пари не давам,той филма свърши вече,няма за кога да ни изненадват  Mr. Green Или пък са решили двамата да участват в друг ,съвместен проект newsm78

И за двата поста  Peace Peace Peace Peace

Няма логика в последния епизод да правят нещо, което би огорчило още повече феновете. А екипът много добре знае какво предизвиква най- голямо огорчение и кое би било голяма радост за тези, които безрезервно подкрепяха сериала толкова време. Много бих се радвала на Елбар ВАР вместо SON, но и на новина за общ проект бих била доволна. Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт