След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -213ღღ

• 30 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро, хубавици  Hug  Hug  Hug

Доре  Hug, Гале  Hug, Ками  Hug

Само дето се измъкнахме снощи изпод преспите да чакаме фрага  ooooh! Как са я подкарали, могат и в петък да ни изненадат - например като пропуснат серията  Mr. Green За тях сериала вече е приключил - повечето май са се отдали на почивка  Wink Само нашите хубавци са се покрили - и те, и половинките им  newsm78
Хубав ден, дефмерки форева  Laughing

# 706
Добро утро Hug

Ками Hug Доре Hug Диди Hug

Отново Mr. Green

Да не се окаже това изненадата, въпреки че тя отрече ooooh! Mr. Green Joy

# 707
  • Perla
Добро утро Hug

Отново Mr. Green
Скрит текст:

Виви, по тази логика всичките актриси в тр. сериали са бременни, защото сигурно няма главна героиня, която да не е забременявала.  Mr. Green По тази причина Дефне си правела тест за бременност  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Глупости на търкалета! Жената отрече, приятелката ѝ също, но тая продължава да пише каквото ѝ хрумне. А и наистина ли мислиш, че Елчин би позволила да правят по този начин- чрез сериала- достояние нещо толкова лично. При положение че ние не разбрахме дори къде беше на НГ! Изхвърли такива мисли от главата си! Hug Hug Hug Може пък да се окаже някоя друга изненада- елбарска! Joy

# 708
Още ли няма фраг  ooooh!

# 709
Добро утро Hug

Отново Mr. Green
Скрит текст:

Виви, по тази логика всичките актриси в тр. сериали са бременни, защото сигурно няма главна героиня, която да не е забременявала.  Mr. Green По тази причина Дефне си правела тест за бременност  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Глупости на търкалета! Жената отрече, приятелката ѝ също, но тая продължава да пише каквото ѝ хрумне. А и наистина ли мислиш, че Елчин би позволила да правят по този начин- чрез сериала- достояние нещо толкова лично. При положение че ние не разбрахме дори къде беше на НГ! Изхвърли такива мисли от главата си! Hug Hug Hug Може пък да се окаже някоя друга изненада- елбарска! Joy
Доре, аз къде съм казала, че вярвам на статията  33uu Peace Просто се шеувам като свързвам това със сюрприза, който ни обещават ooooh! Tired. Ако трябва да сме сериозни, то нищо от личния им живот не може да съдържа тази изненада и по същата логика Елбар Вар е не възможно да е, защото дори и да е истина, то това е нещо лично и не може да се използва от сериала за реклама Twisted Evil

# 710
  • Perla

Виви, извинявай, просто ми се стори разтревожена.  Hug Hug Hug Волкан е писал да не обръщат внимание на статията. Вече освен Боня имаме и друг източник на информация  Joy Joy Joy

Тери, били казали, че няма да има фраг, но не знам нито кой, нито кога. Peace

# 711
Затова ли вчера никой не мрънкяше в туитър  Mr. Green

# 712

Тери  Hug, имало съобщение на сайта на Стар  newsm78

Виви  Hug, явно и журналята не могат се докопат до някаква клюка, та предъвкват стари масали  Mr. Green Ей на, и Волкан отрича, пък той нали в последно време е личния изповедник на Елбар  Stop  Joy  Joy  Joy

# 713
Нали всички ни е наред, защо да не останем и с 1 фраг  ooooh! ooooh! Тия защо си въобразяват, че като финализират някоя продукция трябва да си правят квото искат  Mr. Green

# 714
ми хората искат да ви изненадат бе  hahaha какво сте се вкопчили в тоя фраг,все едно ще се разбере нещо кат го дадат  ooooh!
е го днес и утре остана,света ще се срине ако не ни дадат фраг

# 715
Е, това е, нали сериала приключва защо да се напъват да правят фраговете, може за последната изобщо да няма такъв  даже Mr. Green те си мислят, че с онова съобщение за сюрприза си подсигуриха работата  Crossing Arms Мислят си, че сега всички ще чакат голямата изненада Whistling

# 716
  • near Sofia, Bulgaria

# 717
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

За фраг ли се надявате  Mr. Green като за финал няма да ни дадат  Laughing

Освен тази статия за Елка и нейната бременност я дъвкаха и в едно предаване къде обикновено хвалят Кюса, а плюят Елка  Whistling

https://www.instagram.com/p/BPHeeL-hodZ/

Почему к сериалу зрители потеряли интерес!?

Один из журналистов написал статью о сериале "Любовь на прокат". В своём изложении журналист написал о причине упада рейтингов:
" Сериал в 1 сезоне бил рекорды и на экране, и в интернете. Потом приняли решение продолжить сериал и во 2 сезоне. Только вот 2 сезон оказался разрушительным. Рейтинги упали, да и в соц.сетях о сериале стали говорить редко. Почему в чем же причина потери интереса?

Причины:
Сезон закончился великолепно, но начало 2 сезона началось с ужасной серией. Всем было интересно, что произойдёт после того, как Дефне признается. Только вот в начале 2 сезона совсем замяли эту тему. Начало было неожиданно скучным.

Сценарий вернулся в начало. Построили новую любовь на прокат, только с самого начала был понятен конец этой игры. Никто не поверил, что Дефне бросив Омера, уйдёт к Памиру. То есть в сериале была утеряна правдоподобность. Зачем в любви на прокат ещё одна любовь на прокат?

Зритель ждал воссоединения, но Дефне и Омера опоздали с этим. Они оставили зрителя без любимой Дефне и без Омера.

В 1 сезоне беседы Кориша и Нериман были интересны. Они смогли стать феноменом соц.сетей, но во 2 сезоне они стали совсем другими. Кориш стал знаменитым фотографом, и о нем все забыли его реплики и выражения стали классическими и скучными.

Слишком много внимания новым персонажам. Например, муж девушки, в которую влюблён Исо или же муж Седы. Зачем их вообще ввели в сериал? Думаю, они хотели создать новых персонажей, но у них не получилось.

А в итога сериал- феномен решил попрощаться, не дождавшись конца сезона, пока его не закрыл канал."

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

# 718
Cry Cry Cry

Ди Hug

Да бе, като причина за финализиране на сериала, скучното начало на втори сезон, според мен началните серии бяха изненадващо интересни Thinking Иначе за другите неща съм съгласна Peace и за прекаленото отделяне на внимание на второстепенни персонажи и за Нера и Корай, но те си бяха изтъркани още от първи сезон

Доре Hug той Волкан на някаква фенка, която е писала, че ако има Елбар ще раздава бонбони на децата по улиците hahaha е казал да ги приготвя бонбонките Joy Joy Много ще да е запознат Joy

# 719
  • Perla
Cry Cry Cry

Ди Hug

Да бе, като причина за финализиране на сериала, скучното начало на втори сезон, според мен началните серии бяха изненадващо интересни Thinking Иначе за другите неща съм съгласна Peace и за прекаленото отделяне на внимание на второстепенни персонажи и за Нера и Корай, но те си бяха изтъркани още от първи сезон

Доре Hug той Волкан на някаква фенка, която е писала, че ако има Елбар ще раздава бонбони на децата по улиците hahaha е казал да ги приготвя бонбонките Joy Joy Много ще да е запознат Joy

Ами Дидето го каза, бе- напоследък той е личният изповедник на елбарите!  Joy
Но за съжаление в изброените причини за финала на сериала има и доста верни неща. макар и аз да мисля, че началото беше много силно.
а снимката от ширкета е тъжна  Cry

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 12:52 от dora_st

Общи условия

Активация на акаунт