Министерството на образованието обяви 5-ти и 6-ти януари за неучебни дни

• 21 703
  • 173
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
 Днес нашите деца бяха на училище.В стаите е било топло.Часовете по 20 минути.Заведох я в 13,30 в 16,30 я прибрах.По български започнала да им преподава нов урок,но времето не стигнало.Казала,че ще и трябват още два часа за да го предаде.Те до края на седмицата ще бъдат с часове по 20м.Цялата работа е само да се разходим,ама добре,че сме на близо.Децата обаче бяха щастливи,че им доскуча вече.

# 151
  • София
Някой има ли актуална информация децата в София от утре ще ходят ли на училище?

# 152
  • София
Някой има ли актуална информация децата в София от утре ще ходят ли на училище?
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2398
да ще се учи, но трябва да провериш конкретно как е във вашето у-ще, като гледам на трите писали в  темата децата ще учат, с различно намалени часове утре и в петък. Провери ако у-щето ви има сайт отделен, форум, фейсбук или в даскало.ком дали няма конкретна информация как ще се провеждат часовете.

# 153
В нашето училище часовете ще са намалени и ще започват по-късно. А аз ще си изпратя детето  директно в понеделник.

# 154
  • София/Севлиево
Добро утро от...нашето училище Simple Smile Топло е повече,отколкото очаквах,часовете са по 30 минути и мисля,че денят ще мине без проблеми.

# 155
...часовете са по 30 минути и мисля,че денят ще мине без проблеми.
И без особен смисъл  Mr. Green

# 156
  • Ямбол
Защо да няма смисъл? Дали тези дни ще са първите, в които се прави преход от ваканция към учебна заетост или другата седмица, все ще има такива дни. В тези намалени часове учителите ще могат да им кажат уроците, които трябва да готвят и вероятно няма да ги изпитват.
Аз например нямам тази възможност сега и от другата седмица, още първия ден в някои класове смятам да правя писмено изпитване. Просто няма време. Да са се готвили през почивката.

# 157
По мое време, когато бяха така намалени не се получаваше никакъв учебен процес, може пък да са се стегнали сега, ще видим като се прибере. Само дано е било топло...

# 158
  • София/Севлиево
Без смисъл може би за големите.За първи клас си е добре.Те и без това горе-долу са им по толкова часовете(от 35 на 30),сега остава и да наваксат пропуснатото...

# 159
За тях да. Но прочетох нагоре и за часове по 20 мин. Това вече е смешно. Като не могат да осигурят нормални условия, да не приемат деца.

# 160
Но прочетох нагоре и за часове по 20 мин. Това вече е смешно.

Абсолютно. Че те докато кажат клас стани, клас мирно и изброят отсъстващите, ще е минал половината час. Добре че има електронен дневник, да прочетем, че и днес, и утре ще имат контролно и класно. В училището на моите е топло, часовете не са намалени, а малките си носят от онези шейнички, които приличат на лопата, за да се пързалят в междучасието.

# 161
  • София
Мъж ми каза, че в училището на малкият е топло. Ще учат от 8:30 до 16:30 (на целодневно обучение е). При каката часовете са намалени (2ра смяна е).
И аз вчера си мислех същото за намалените часове - докато си кажат "добър ден" и се направи проверка... часът свършил.
Като малка много обичах намалените часове - няма "стани на дъската" Simple Smile

# 162
Намалени часове почти не сме имали, но често карахме час, два класа заедно. Случваше се, когато някой учител отсъства и трябваше да имаме свободен час. Помня как ходехме да се молим на учителя, при когото трябваше да имам след това, "да ни вземе", та да можем да си ходим по-рано. 80 деца в една стая, весело беше. Разбира се, в тези случаи не ни изпитваха. Сега май не може да се случи такава ситуация, предполагам.

# 163
  • Ланкър, планините Овнерог
И при нашите било топло. Малката каза, че даже е по-топло от обикновено. Коридори, стол, навсякъде. В тоалетните даже им били сложили подложки против пързаляне. С нормални часове са си.

# 164
  • при моите любими
В нашето училище е било топло в стаите, но е имало пуснати допълнителни духалки. В коридорите е било по-хладно. Като цяло детето каза, че им е било добре.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт