Министерството на образованието обяви 5-ти и 6-ти януари за неучебни дни

• 21 689
  • 173
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Само се вълнувам голямата колко ще мръзне, докато стигне до у-ще. Едвам оздравя, само да са здрави.
Това е по-сложното. Стаите ще ги затоплят, но до у-щата как ще се стига, не се знае. И то не толкова заради снега, защото ще чистят, а заради ниските Т. Не е добре да се диша толкова студен въздух.

Скрит текст:
По новините на Нова сега казаха, че в Сф няма да удължават ваканцията.
Да, ще затоплят училищата през уикенда.
Утре са на олимпиада децата, би трябвало да са отоплени стаите newsm78
Предполагам, че вече са започнали затоплянето.

# 61
За Бургас все още ли няма окончателно решение? Днес ли ще кажат? На 5 ти и 6ти отново казаха в последния момент  newsm78

# 62
  • у нас
За Бургас все още ли няма окончателно решение? Днес ли ще кажат? На 5 ти и 6ти отново казаха в последния момент  newsm78

В очакване сме. Особено децата. Към обяд трябва да излезе решението.

# 63
  • Бургас
И аз чакам. Дано вземат разумно решение.

# 64
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз се надявам Фандъкова да се вразуми. Като гледам коментарите във Фейсбук страницата й, ще е самоубийство да не удължи ваканцията. И да не го направи, моите няма да ходят, но ми се ще да е по-лесно и просто.

# 65
Мъжът ми чул по тв, че удължавали ваканцията и за София. Но дали правилно е разбрал, не знам. Може да са казали София област. Някой да е слушал новини?

# 66
Община Пловдив са удължили също до 11 вкл., новината е от преди минути.  Peace

# 67
  • I want it all and I want it now.
Има публикация ,че удължават ваканцията за София в 24 часа.

# 68
  • у нас
В Бургас ваканцията е удължена до 11-ти включително.  Simple Smile

# 69
Фандъкова е написала в страницата си, че за Сф удължават до 10-ти вкл. За сега.

# 70
Аз не  видях такова съобщение на страницата й във фейса, но намерих тук http://www.focus-news.net/news/2017/01/08/2351783/sofiya-zimnata … o-10-yanuari.html
Наистина я удължават до 10-ти включително Grinning Grinning

# 71
Аз не  видях такова съобщение на страницата й във фейса, но намерих тук http://www.focus-news.net/news/2017/01/08/2351783/sofiya-zimnata … o-10-yanuari.html
Наистина я удължават до 10-ти включително Grinning Grinning
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=13059902961316 … d=823170804413576

# 72
  • София
Мъжът ми чул по тв, че удължавали ваканцията и за София. Но дали правилно е разбрал, не знам. Може да са казали София област. Някой да е слушал новини?

току що официално обявено Peace

# 73
  • София
Моят мъж ми каза, но понеже не видях новината на сайта на МОН...

Аз наистина не знам как да пусна малкият на у-ще, т.е. колко да го навлека. Бях казала на мъж ми, че искам да купим термобельо на дребният. Мъж ми възропта, че малкият щял да умре от жега, но сега идеята му се вижда добра Simple Smile

# 74
МОН са споделили публикация във Фейсбук от г-жа, която е от пресцентъра им. Предполагам, че в неделя по-бавно им се получават новините в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт