Министерството на образованието обяви 5-ти и 6-ти януари за неучебни дни

• 21 685
  • 173
  •   1
Отговори
# 15
  • Ланкър, планините Овнерог
За който се чуди и го интересува, това важи и за у-щата, които са към Министерството на Културата. Понеже не бях сигурна, звънях да питам в у-щето на голямата.

# 16
Това отнася ли се и за детските градини?   newsm78

Не, те си работят.
На градина може просто да не си водиш детето, ако решиш. Не е толкова строго, както в училище.  Peace

# 17
  • София
Много добро решение. Поне да не се омешват все още здравите деца с болните.  Peace

# 18
  • София
Браво! Добро решение предвид ситуацията с болните.

# 19
Като албански реотани са от министерството, това решение можеше да се вземе още миналата година.

# 20
Като албански реотани са от министерството, това решение можеше да се вземе още миналата година.

Да, разделихме се с бабата вчера. Ние се прибрахме в София, тя си замина. А можеше да дойде с нас и да си гледа внучето....

# 21
  • Sofia
Чудесно, ама трябваше по-раничко да го решат.Сега малкия можеше да е при баба и дядо, вместо тук да се чудя какво да го правя...Дано само не съкратят междусрочната ваканция за сметка на тази...

И при нас е така. Ще се побъркаме с двете деца вкъщи още няколко дни. Направо съм бясна. Не мисля, че на всички места в страната има епидемия, просто от МОН решиха , че става по-удобно.

# 22
Доволен съм.

# 23
  • Варна
Не е само заради епидемията, а и заради лошото време, което се очаква в четвъртък и петък.

# 24
Това отнася ли се и за детските градини?   newsm78
Цитат
За детските градини решението за спиране на работа се взима от кметовете на общините.

# 25
  • у нас
Редно беше да пуснат всички във ваканция. Грипът е много коварен. Хубаво би било, ако болните учители и деца не стъпват в класната стая.

# 26
  • София
По-скоро ваканцията е заради лошото време, което се очаква.

# 27
В първия пост от темата е цитирана официалната информация от страницата на МОН.

Причините са влошената епидемиологична обстановка, по-ефективната превенция срещу грипа и метеорологичните прогнози за сериозни снеговалежи и минусови температури в цялата държава.

# 28
  • София
В първия пост от темата е цитирана официалната информация от страницата на МОН.

Причините са влошената епидемиологична обстановка, по-ефективната превенция срещу грипа и метеорологичните прогнози за сериозни снеговалежи и минусови температури в цялата държава.

Да, но за Сф сякаш нямаха намерение да има удължаване само заради грипа. Явно са комбинирани причините.

Скрит текст:
Да попитам, дали някой знае кога ще настъпи силният снеговалеж т.е. кога ще ни застигне бедствието- тази нощ или утре през нощта?

# 29

Общи условия

Активация на акаунт