Мисля си, че зимното раждане и стоенето повече вкъщи, заради неблагоприятните условия за разходки, влияят кофти на настроенията ни. Отделно, някъде бях чела, че след коледно-новогодишните празници, периодът до пролетта е дълъг и човек е склонен по принцип по-лесно да се депресира. С настъпването на пролетта, обаче, нещата се променяли. Мен ме подхваща вече пролетния полъх, макар март да е далеч. Може би, защото февруари е много празничен в нашето семейство. Mary90, аз също съм Риби и ми е страшно познато това, което споделяш. При мен негативното настроение беше съвкупност от хормони + ревящо бебе с колики, с което не знаех как да се справя + ММ замина в командировка 3 дни, след като ни изписаха, а тук и бащинство нямаше + това, че сме далече от близките си, а изписването ни беше решено толкова бързо (по принцип трябваше да ме оперират след раждането, но се отложи, заради риск от трудно кръвосъсирване), че никой не успя да дойде. Въобще, беше ми много трудно, но полека-лека пролетното усещане се настанява. Утре мисля да изляза да купя посадени лалета, зюмбюли и нарциси.

Mary90, понеже и Коко все на ръце иска, аз си поръчах слинг - хем да е спокоен, че го нося, хем да мога да си свърша работата. За разходките също мисля да го ползвам. Споменах вече, че трудно се справям с количката, а и сме на 5-ия етаж.
Момичета, усмихват ли се бебчетата ви насън? Иска ми се да знам какво сънува Коко, което да го кара така нежно да се усмихва.
На всичкото отгоре мъжът ми реши да търси светената вода да ръси из апартамента, в цялата тази истерия, намира 2 шишета и аз му викам - ето, даже имаш избор - светена вода и вода от къщата на Дева Мария.

На кутията пише 150 мл, че трябва да се дава на 2 месеца. А педито беше казала, че на месец се увеличава с 10 мл и то спрямо месеците, т.е. както сега сме на 2 месеца да му давам 120 мл.
Ама от няколко дена много се замислям.