Искам да кажа ... (103)

• 55 257
  • 812
  •   1
Отговори
# 795
Даун, с една стотинка бръкваш в чопчето и отваряш  Mr. Green Това го разбрах от упътването на новата пералня, щото щях да го изкъртя това капаче  Joy

# 796
И аз много обичам зехтин, тук го проядох. Испания била най-големият световен производител на зехтин, според мой приятел испанец. Тук за закуска ядат само препечена филийка със зехтин.

Пеят си актьорите. Бях гледала интервю с Рийз, която разказваше, че записа на една от песните й е отнел три дни. Иначе самите песни не би трябвало да са дублирани, поне при нас не бяха.

Аз не намерих филтър на моята пералня.

# 797
  • Пловдив
А, забравих да кажа, че това долу в дясно на пералнята го имам, но не мога да го отвъртя с кекавите ръчички  Mr. Green.
Ти си много странна жена - накарай пубера! Shocked

# 798
  • София
Привет и от мен!
Изпуснах ви уикенда и няма как да наваксам.

Тонка, преживя ли партито на децата? Много ми хареса как им "мяташ" храна, точно като в зверилник  Grinning.
Сватя, преживях бре, къде ще ходя.  Laughing

В събота бях на картинг в Ринг мола. Горещо препоръчвам онези, които не са се пробвали, да го направят!  Grinning Страшен адреналин, пак ще ходя.

# 799
  • някъде ... тук ...
Песните не са дублирани и си беше екстра.
Срам, не срам, даже не знаех, че пеят известни актьори, а и надписите не четох. Кефихме се накрая на танцуващите калмари, че и потанцувахме с дребния. Така или иначе залата се опразни с началото на надписите.

Като Белинда съм със зехтина. У дома доста ядем, обаче си го купувам от гръцко и се запасявам за зимата даже Crazy

# 800
DownUnder,
кви са тия череши сега  Laughing
преди малко как паднах на улицата, че се е заледили, тука череши....
Боровинковото сладко направи ли го? Днес ще правя чийз кейк с боровинки аз

Зехтин обичаме много, поливам сирене с малко лют пипер и топъл хляб и е любимо

# 801
  • В Космоса
Много обичам зехтин, да дъха на мслинки яко! Heart Eyes Наскоро купих орехово масло. Харесва ми, но не за всяка салата.

# 802
Аз харесвам и силния, но тези, които са с аромати и по-леки са прекрасни просто.

Сватя, ще се справиш и с пубери значи Simple Smile.

Янтре, не съм му видяла очите на пубера от как е почнала ваканцията, само за храна и пари се прибира, но следващия път ще получи срещу смяна на крушка, развиване на филтър и евентуално обръщане на матрак. (предишния път окоси). Ти ме заинтригува с черешките. Ще потърся онлайн.

Сега им е сезона тук на черешите.

# 803
  • Бургас
Заради вашите режимни яйца и аз си пържих на обяд с кашкавал и сиренце. Довечера, обаче, ще мушна едни пържени картофки.
Цвети е в неочаквана ваканция. Пак. Сборни групи са, при други учителки,на които не съм фен и я оставих у нас.
Запазих уикенд в Поморие. Исках на друго място, но явно те не ми искат парите Wink

# 804
  • Sofia
Обожавам череши  Heart Eyes.В двора имаме хрущялка, за съжаление по долните клони нищо не ражда,та уговарям моите да се катерят и да ми берат,но по-често купувам  Embarassed.
Отметнах си задачите изненадващо бързо. Напазарувах, смятам да поглезя ММ със зелеви сарми и чушки, ще ги сложа заедно в глинения съд. Доволно се стоплих с една пилешка супа, обилно поръсена със суха люта чушка  Laughing,чак ушите ми пламнаха  Mr. Green. Обаче- това яденето на супа ми отнема бая време- да не сърбам,да не подливам....много съм старателна и я ям по 30 минути. Детето ми гледа сеира  hahaha
Захир, много ти е хубава къщичката. Peace
Тонка, на картинга в Ринг Мол ходих веднъж, платих, дойде ни редът и ....се отказах  Embarassed. Страшно ми се видя, хем че обичам екстремни преживявания и съм добър шофьор  newsm78. Може да се наканя...по други картинги съм карала, обаче много ми се натъртва и дупето, и гърбът  Crossing Arms.

# 805
Абе Гено  Grinning, за кво са ти тези мускули ако не се покачиш на черешата. Аз умирах да се метна на някое дърво и да намилам, я джанки, я череши.

Отдавна на бебетата снимки не сте пускали. Искам Мариянка да видя, Виктор и Алина ги виждам, а и на Бела младежа отдавна не съм.

# 806
  • Sofia
Абе Гено  Grinning, за кво са ти тези мускули ако не се покачиш на черешата. Аз умирах да се метна на някое дърво и да намилам, я джанки, я череши.
Как за какво-да плаша домашните  Whistling. Не се катеря,ако някой ще пада-да не съм аз  Whistling.

# 807
Как за какво-да плаша домашните  Whistling. Не се катеря,ако някой ще пада-да не съм аз  Whistling.

Ти си лека бе Simple Smile.
Ей, Янтре, сега ме пдпали да търся череши. Ама ще ги садя през август. Да видим какво ще се случи, че при мен и лимоните и смокините не раждат. Нарът нацъвтя, ама да видим дали нещо ще върже.

# 808
  • Бургас
Заповядай, Даун
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15492062_102099917 … 7&oe=58E85AA0

Марула за 2.70 лв/ бр?!? Мдааааа

# 809

Много сериозна е госпожицата Simple Smile. Страхотни очи. Много е сладка. Не мога да повярвам, че толкова ви пораснаха бебоците. Знам, знам, на чужд гръб лесно става, ама наистина как мина това време.

Общи условия

Активация на акаунт