Искам да кажа ... (103)

• 55 189
  • 812
  •   1
Отговори
# 60
Искам да кажа, че идвам с нов цвят на косата  Flutter

http://prikachi.com/images/215/9009215q.jpg

За много години на всички! Малко изпуснах старата тема ама ще наваксам!

# 61
Даун, няма ли прасета в Австралия? Що не врътнеш един малък бизнес със суджуци  Laughing

Това замислям, а и искам да направя онлайн БГ магазин, защото тук няма, но нещо не ми се получава "рисърча".
Не си търсила добре
http://www.bulgarianfood.com.au/

# 62
Искам да кажа, че идвам с нов цвят на косата  Flutter
http://prikachi.com/images/215/9009215q.jpg
Отива ти!

# 63
  • София
Много си актуална, този цвят е супер модерен напоследък, съдейки по това, което виждам по улиците. На мен изобщо не ми е любим, но ще го приема като преход към русото, което според мен ти отива най-много Wink Честито! Ти харесваш ли се?

# 64
  • Варна
Пия кафе всекидневно-минимум 1. Ама не знам, дали се броя за кафеджийка, че кафето е нес.  Laughing Не мога да пия друго-гади ми се, а ми действа добре, че ми е ниско кръвното.
Чай също пия понякога, но ми се иска да е по-често.
Мъжете от компанията дебнат за изгоден полет до Испания през януари, февруари. Единият иска да отидем точно при Тарти.

# 65
  • До морето
Бела, много ми харесва, ама чакам онова от снимката  Laughing

Белинда, дай рецепта за тесто за пица. Става ли тъничка и хрупкава?

# 66
Белла, и червилото ти е хубав цвят.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 18:33 от Ая

# 67
  • София
Марипоске, нищо особено - вода, мая, зехтин, брашно, сол, захар. Количествата според колко пици ще пека. Стават тънички, да, аз дебели пици с много хляб мразя и затова разстилам тестото на тънко. Обаче хрупкави - сори, само на истинска пещ на дърва е постижимо Wink Вкъщи с никое тесто не съм успявала да докарам тази хрупкава коричка.

# 68
Благодаря, момичета! Фрозьорката предложи да направим този преход и се съгласих. Много ми допада!

# 69
Оооо, напротив. Тестото, което правя в хлебопекарната за пица разточвам много на тънка и става хрупкава като на пещ  Peace
Ммм, в неделя ще правя пица. Вие сте виновни  Laughing

Ако някой иска, ето рецептата. Ама трябва да се спазва точно. Аз меря с везна.

Скрит текст:
350 гр брашно
30 гр мая (2 и 1/4 малки мерителни лъжички от сухата)
125 мл хладка вода + 125 мл прясно мляко
40 мл олио
щипка сол

Слагам първо течните продукти, брашното, солта и маята. На програма за тесто, при мен е 1 час и 15 минути.
Готовото тесто го размесвам може да поеме още малко брашно. Правя на много тънки блатове - натискам с ръка или с точилката. От тази доза успявам да направя едно калцоне и 2 обикновени пици в голямата тавата на фурната  Laughing
Разстилам тестото върху хартия за печене и така го прехвърлям в тавата  Peace

Иначе моята пица - мажа много на тънко с лютеница Олинезко, парченца топено сирене, бекон и настърган кашкавал. Нищо друго. Става невероятна  Peace

# 70
Аз пък правя бъркана пица и като разбутам тестото със зехтин и после ми става хрупкава.Много я обичаме.Рецептата знаете ли я?
Аз опнах да се пекат опалянките.Днес съм режимна и все съм гладнаааа.

# 71
  • София
Аз от тесто с обема на руминото правя само една пица в голямата тава на фурната, максимум да ми остане за още една, малка пица. Тя прави три Laughing Ами, в този случай, предполагам, че ако и моето тесто го разточа като за баница, ще го докарам хрупкаво Laughing

# 72
  • Sofia
Рядко пия чай.И на мен любим ми е купешкият Липтон, с ванилия и лайка  Peace, добявам мед и лимон.
Кафе пия задължително сутрин и следобяд, понякога и вечер  bowuu.
Белла, честита нова глава  Flutter! Хубав е цветът,отива ти.Според мен можеш да подчерташе малко и веждите, да ги потъмниш.  Peace
Доволни сме от удължената ваканция  Laughing.Ще продължаваме да спим до обяд.
Надявам се студът да не  е толкова апокалиптичен, както обещават  Praynig.Отказахме се от пътуване за уикенда по тая причина. А и на мен не ми се пътува напоследък,никак. Цялата разправия по организацията на дете и котЕ, не си струва усилията. Младежът не желае ни да идва с нас, ни да седи у баба си. Тя пък не иска да идва у нас....та така. Разбирам ги и двамата. У нас без кола нищо не може да се направи-ни пазаруване, ни излизане. Жената си има болежки и илачи...
Имам вчерашна гозба и за тази вечер,много обичам така  Flutter.
Почивки не планирам предварително. Най-много месец преди избраната дата.

# 73
  • До морето
Руми, веднага записвам рецептата.

И аз напоследък правя бъркана пица, обаче какво разбъркваш, Кате, не разбрах?

Тарти, в края на май как е при вас, става ли за море?

# 74
Бела, не ми харесва нещо цвета, като избелял стои точно. А сигурно трудно се докарва.

Аз правя сиренки, в къщи много ги харесват всички.  Simple Smile

Не разбрах за коя Руми говорите, ако е за Руми Илиева има нещо в тази жена, коета много ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт