Искам да кажа ... (103)

• 55 268
  • 812
  •   1
Отговори
# 165
Ще носиш туники без талия в такъв случай и ще подчертаваш краката.

# 166
  • Пловдив
,
В мин.тема попитах за впечатления от хотелите в Узана, сега пак моля, ако някой има лична информация. За съжаление, места за февруари няма, ще пробваме за началото на март.,
А, изтървала съм. Пробвай "Балканци", Прима S също бива, Импулс не е съвсем зле, другото не го препоръчвам, освен ако не си падате по хижи.

# 167
  • Варна
Момичета, като спазвате ВМ_НВХ ограничавате ли порциите? Или може и повечко да се хапва стига да е приготвено според режима? Прегледах рецептите и сега си вадя тези, които ще ми паснат, ще си направя собствена готварска книжка и днес след работа отивам на шопинг Simple Smile

# 168
  • До морето
Божеееееее, аз като бях на 15, тези дето са на 30 не ги броях за живи  Laughing

Сега, значи 3ти ден съм на 90 дневната и снощи вече прегреших - изядох 3 бисквити с фъстъчен крем и изпих чаша кола. Не съм пила кола от почти 2 години, а съм виден колахолик.

Такаааааа, моят мъж снощи неочаквано се зариби за почивка в Бенидорм. Ама язе съм хитра, пуснах му офертата докато гледаше Реал Мадрид  hahaha Та, сега почвам да мисля варианти хем Бенидорм, хем Мадрид, по възможност и мач на Реал да гледаме  newsm78

Къде го тоя апокалипсис, ше им се не знае? Тука е абсолютно спокойно, а сутринта четох, че община Варна предупреждава да не се излиза извън града, ако не е задължително  Rolling Eyes

# 169
Камаче, и аз съм ябълка. Аз качвам наистина по 2 кг., но понеже съм дребна, си личат. Хубавото е, че точно защото всяко излишно кило си личи, няма шанс да напълнея повече от 2 кг., обикновено се стягам и предприемам мерки.

Аз нямам дрехи, по които да се меря, никога не съм качвала до толкова, че да не мога да се побера в дрехите си. Имам разни неща, които съм купувала като съм била много, много слаба, стават ми дори и в най-дебелите ми периоди. 

Марипоса, от Бенидорм до Аликанте има трамвай, а от Аликанте до Мадрид има бързи влакове, разкошни са, за 2 часа и нещо си там.

# 170
  • Mediterraneo
Аз днес съм на плодов ден. Три дни съвсем режимни ги изкарах, да видим днес. Имам само ябълки вкъщи, ще отида да си взема един ананас и малко портокали.

Айде, Марипоска, чакам ви  Mr. Green Да, влакът до Мадрид е около 2 часа, нищо работа.

# 171
Кате, аз не съм по пиенето, но чаша вино можеш да си позволиш, сухо обаче и да не е сладко.
Вероятно леко ще се забави свалянето.
Хай, ако е режимно яденето няма нужда да се ограничаваш в началото, с времето ще ти се яде все по малко. Аз ям два пъти на ден и не съм гладна, ако последна към нещо боклучаво, не е от глад, а от чиста лакомия.
Флорче, точно обиколки свалям аз, малко но пак файда. С изключение на брича, който ми вади очите си се харесвам, няма корем, трупам на баджаци:))

# 172
  • В Космоса
И аз питах за Узана в миналата тема, специално Янтра, но и тя чете през пръсти. Crazy Верно ли няма места? #Crazy Аз питах за хотел с вътрешен басейн, но ще мина и без него. Искам на Узана, защото ще го съчетаваме с ходене към морето. На Картала сме ходили и пак мислим да идем, но ще спим в Благоевград при близки. И на Осогово сме били, но сега искаме на Узана да видим как е и да съчетаем, както казах, с морето.

# 173
  • ГО
Флорче, аз изтървах килата, ама наистина, малко да свалим и си личи.

Много се дразня от тая психоза с лошото време. Зима е, какво друго да е времето?
За 10-15см. сняг ни призовават да си останем по домовете. Моля?!?
При нас изпече слънце, вярно, че е рехаво, ама си е топло и се топи новогодишният сняг.
Обичам снега, искам да вали, да вали, да ни затрупа, ама ме съмнява да се случи.
Голямо плашене, голямо чудо.
Постоянно ни плашат - грип, сняг, студ.  Tired

За Узана, ходили сме, ама за пързаляне с шейни.
Можем да ходим сутрин и вечер да си се прибираме вкъщи, ама предпочитаме на Пампорово.

# 174
  • Пловдив
И аз питах за Узана в миналата тема, специално Янтра, но и тя чете през пръсти. Crazy Верно ли няма места? #Crazy Аз питах за хотел с вътрешен басейн, но ще мина и без него. Искам на Узана, защото ще го съчетаваме с ходене към морето. На Картала сме ходили и пак мислим да идем, но ще спим в Благоевград при близки. И на Осогово сме били, но сега искаме на Узана да видим как е и да съчетаем, както казах, с морето.
А, вътрешен басейн и Узана - тоя филм го няма. Да предупредя - Узана е забутана провинция, няма спа-ма, няма глезотии. Има дивотия, гледки, Балкан, чист въздух, букови гори. Не си помисляйте да има нещо общо с Пампорово, Боровец или Банско.

# 175
  • В Космоса
Изобщо не съм си помисляла подобно нещо, нито търся подобно нещо. Ако ми прочетеш пътеписите, ще видиш, че съм далеч от спа-та и ма-та. Една приятелка ме пита, но така или иначе няма да ходим заедно.

# 176
  • Пловдив
Просто си е диво. Аз това най-много и харесвам.

# 177
  • В Космоса
Нашето семейство търси предимно дивотията. Като се заровим в нея, няма излизане.

А възможно ли е да няма места, наистина? Уж е дивотия...

# 178
  • Пловдив
Нашето семейство търси предимно дивотията. Като се заровим в нея, няма излизане.

А възможно ли е да няма места, наистина? Уж е дивотия...
Възможно е. Не са толкова много местата.

# 179
  • София
Апокалипсисът иде...Де се е чуло и видяло януари месец минусови температури и 10 см. сняг?! Как ще се изтърпи, не знам ooooh!

Идиоти...

И аз искам да я видя Узана, никога не съм ходила. А на Осогово щом е равна пистата, е тамън като за мене. Аз на стръмно се спичам и карам на рало hahaha А се и пребивам порядъчно Joy Миналата година на Банско на писта, широка като три магистрали, успях да се шибна в борчетата bowuu

Общи условия

Активация на акаунт