Искам да кажа ... (103)

• 55 194
  • 812
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аххахаха, Сандьо, тя няма да си прави селфи на самата кула, а да й се пада отзад, като фон. Не си ли виждал кифлите как се снимат?!

# 271
Аххахаха, Сандьо, тя няма да си прави селфи на самата кула, а да й се пада отзад, като фон. Не си ли виждал кифлите как се снимат?!
Хихихи, и така не може да я събере, че си е голяма. Ще трябва на другия край на марсовата поляна да се селфи, че да си личи фона #Crazy В НАП ми казаха, че трябва да се плати глоба от 403 лв и стинки, да чака 6 месеца #Crazy, после да плати тия 1200 лв, па после, ако е жива да се оперира #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Ако някой даде съвет, запознат, мерси.

# 272
Защо не си е направила операцията в САЩ, или иска да мине по-тънко тук?

# 273
може да мине на 100 % платено за лечение/операция

# 274
Сандо, частна болница. Макар, че и в държавна би трябвало да може да си плати лечението, като неосигурен пациент, по ценоразписа на болницата. Дано всичко да е наред.

Аз да доложа - в околните на Търново села яко си вали. Аз ходих да карам  Mr. Green Много яко беше, само дето бях много изморена и накрая ми падна тока и правих грешки. Ще пробвам да ви покажа, но не знам дали ще се види:

Телевизия не гледам. По тая причина не съм разбрала, че камиони няма да се движат утре. От спедиторската фирма бяха изумени, от незнанието ми, били го казали по новините... И аз съм възмутена от цялата истерия, защото все пак е зима и е нормално да вали сняг. А една клиентка ме скъса да ми звъни да си търси стоката, защото го давали бедствено положение (не продаваме хляб или лекарства, пластмаса продаваме  Laughing). Ма как да е...

# 275
Защо не си е направила операцията в САЩ, или иска да мине по-тънко тук?

Не се е чувствала добре седмица преди тръгването, но по време на пътуването нещата съвсем са се влошили. Как да мине тънко, като иска да си плати. Защо толкова настояват за осигуровки, а не и вземат парите, не знам newsm78. Къде е проблемът, за тва питам newsm78

# 276
в частна болница ще и вземат парите, не се притеснявай
изобщо не им дреме осигурен или неосигурен си като се разбереш, че плащаш всичко

Алечка,
курсове за кола ли караш? Или си излезла да караш за кеф/да се учиш зимно с някой?

# 277
Сандо, не знам с кой си говорил в НАП, но явно не си разбрал - ИЛИ се чака 6 месеца, ИЛИ подаваш заявление, представяш задгр.паспорт и плащаш веднага. Не двете неща заедно.

Алечка, ще стане шофьор от теб, мен ме е страх при зимни условия да карам, но може би защото живеем на баир и се е случвало да не мога да го изкача, ако е заледено.

# 278
Какво значи не може да си плати частно в кеш? Отказват да я прегледат  и срещу пари?
Приеха я по спешност, с протекция на лекар, мой познат, но искат да плати тъпите 1200 лв. Да, но в НАП е отписана и не мога да ги платя. Защо са тия осигуровки, като жената иска да си плати кеш, луда държава #Crazy, пък и се връща за сефте от 13 години newsm78, с пълна банкова сметка #Crazy
Проста математика - 2017-2012=5 и заявлението се подава лично

ей заради такива протекции, на лекари, здравеопзването е на такова дередже

Как ще направи операция в сащ, та тук ще и стува кум $100 000.

От личен опит, никоя болница в България не е отказала лечение, освен ако не искаш да си платиш по цени на здравна каса.

# 279
  • Пловдив
Къде го тоя апокалипсис! Вали един ситен сняг, нищо особено. Аз се натъпках с кестени, пия изстинало греяно вино с портокалови кори, канела и там квото друго сложих.

# 280
Не ме нападайте, търся инфо, въпросът е спешен. В НАП дори искат документ, че се завръща трайно в Б - я, иначе и глобата не искат. Синът им, на кръстниците, каза, че заявленията са ги пуснали по поща, или мейл на 31.12.2012. Хората не са тук повече от 15 г, за какви осигуровки говорят #CrazyБрях, ще видим утре ooooh!

# 281
  • София
Жаки,майките ни са от една школа. Много си я обичам моята, но като се видим обикновено на петата минута сме се скарали.
Днес като отивам да взема малката от градина се оказва, че са й изчезнали ботушите. Времето е много подходящо, а аз съм спряла доста далеч от градината. Детето ходи там по сандали вместо пантофи, тъй като много й се потят краката. Помислихме, че е някаква грешка, но след като претърсихме с учителките всички шкафчета в градината не намерихме ботушките. Реших, че някоя баба се е объркала и е взела погрешни ботушки, но децата са 4-та група, познават си вещите, пък и нямаше останали "свободни" ботушки. Много неприятно ми стана, детето си тръгна по сандали в снега, носих я малко, но вече ми е тежка...Хич не мога да повярвам, че някой й е отмъкнал ботушките.

# 282
  • До морето
Гена, прави са от магазина! Връщането на пари е политика на търговеца, не е задължително. Ако има предявена рекламация по закон трябва да ти върнат парите или да ти заменят стоката, или да ти предложат ремонт. Но само ако има рекламация.

# 283
  • Ямбол
Приядоха ми се кестени, Янтро.

Днес цял ден на работа, утре пак. Ми то по-добре часове да си караме. Но не, трябва да има гърч.
А така се зарадвах на ваканцията...

Книгата, която чета сега е Граф Монте Кристо. Не съм я чела, много е интересна.

# 284
тука вали идеално, хубави едри снежинки  Heart Eyes
да вали, да вали - зима е, сняг трябва  Sunglasses

последните кестени които купихме от Лидл са мухлясали, иначе сме редовни вечерно на тави кестени и червено вино

това с ботушките - направо не мога да повярвам....

Граф Монте Кристо го четох на едно море - бях изгоряла та мама /тя е от отбора на майките на Жаклин и buni/ ме намаза хубаво с кисело мляко и донесе от някъде книгата

Общи условия

Активация на акаунт