Модната вълна на децата на 90-те

• 48 568
  • 307
  •   1
Отговори
# 30
  • Gotham City
Deadpoool, според сестра ми, дънките чарлстон са пак модерни. Виждах такива в New Yorker. Тя май от там си взе  Mr. Green

Да, те са модерни, но не по нашата държава  Laughing иначе по другите отдавна се завърнаха, Виктория Бекъм още преди около 2 години се носеше така, ама ще взема и аз да си купя едни..

# 31
аз лятото ходех с дънки чарлстон
харесва ми, малко ме гледаха повечко от обичайното ма нищо
пак ще ги нося

# 32
  • Gotham City
Може да са те гледали, защото са ти стояли добре  Flutter

и аз ще си купя, харесват ми

# 33
аууу ти да видиш  Laughing
Deadpoool, нося каквото ми харесва, с такива дънки се чувствам добре /и се сещам за техно партитата и и и  Heart Eyes

# 34
Като проблем с модата виждам единствено, че като се набележи нещо за модерно и само това има. Ама на теб, че ти стоят добре прави дънки, чарлстон или нещо друго, няма значение.
Ако си намерите такива, взимате и носите. Кой както иска да си гледа  Mr. Green
Иначе го казах това според сестра ми, понеже колкото и да гледахме, само на едно място намерихме. Но тук при нас всичко идва със забавяне, все едно сме африканска държава.

# 35
На мен ми харесва как стоят, но на друг човек!  Mr. Green Леко са ми неудобни, може би понеже не съм свикнала. Нося прави дънки. Имам едни тип чалстон, но ми се мотат в краката и нещо не мога да свикна.  Mr. Green Crazy

Сещам се за римските сандали. Около 1995 всички момичета бяха луднали по тях. Гледам сега пак се връщат на мода!

# 36
  • Gotham City
Аз не ги помня тези сандали, тогава само за огромни платформи и дебели токове имах очи  hahaha (които пак са зверски модерни де, но пък аз не нося токове вече  Laughing )

Иначе Edеn е права. Когато си търся дънки е ужасна мъка, аз искам по-висока талия, а не такива, дето едва скриват....
Скрит текст:

Друго, което ми хрумва сега е носене на две плитки в стил Пипилота и имах бледо лилава кърпа за глава на черепи, ей не я свалях почти  hahaha

# 37
Обувки-танк носех ,тежаха ми на краката ,ама беше гъзария.И аз очертавах устата с черен молив и слагах червено или др.тъмно червило  girluuСменяхме си клиновете и ластичните поли със съученичка,че да сме всеки ден с различни дрехи и модерни.

# 38
Deadpoool, според сестра ми, дънките чарлстон са пак модерни. Виждах такива в New Yorker. Тя май от там си взе  Mr. Green

Да, те са модерни, но не по нашата държава  Laughing иначе по другите отдавна се завърнаха, Виктория Бекъм още преди около 2 години се носеше така, ама ще взема и аз да си купя едни..

Това са любимият ми тип дънки и панталони. Нося ги редовно. Последните такива си купих от Кенсол - хубав плат, нормална талия. Пак от там ми взех едни прави. Разкошни зимни си купих от Роси фешън - плътен дънков плат, отново съвсем нормална талия, прав крачол. Слимовете отдавна минаха от мода, но не и по тукашно, понеже трябва да се разпродадат старите евтини модели. За мен по нашите ширини има няколко добри български производители, чиито артикули предпочитам пред масовия евтин и некачествен внос, с който са наводнени нашенските молове.
...
През 90-те имаше шушлякови екипи, дълги шлифери, също такива. Много клинове, много нещо от битаците се бълваха.
Светлосините перлени сенки вървяха с кафяв молив за устни и светлокафяво червило.

Статийка:
http://www.beu.bg/ето-така-се-обличахме-през-90-те-news9226.html
Друга:
https://bg.woman-b.com/moda/4785-moda-90-h.html

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 10:38 от Judy

# 39
Другото , което се сещам беше, че имах затворени обувки с платформа-черни лачени.Обувките пип цвички също ми харесваха-намираха се само с "връзки".Плетените елеци на дупки също бяха модерни.Спомняте ли си онзи плат, който се казваше-пясъчна коприна? Имах един панталон-мислех, че е върха на сладоледа. Crazy

# 40
  • в кукувиче гнездо
Не се сърди човече, да си ходела на Кравай, на Попар на Синьото?... Имам някакво чувство, че те познавам. Кой набор си?
Аз навремето минах през какви ли не стилове - първо хеви метъл, мъкнех се с едни черни ластични дънки от битака, коено яке - рокерия и кубинките на един приятел. 42 номер бяха  #Crazy Бях се накъдрила на студено, с червена коса и ярко доматено червило. Цирк. По това време се мъкнех на Крайвай, началото на деветдесетте. После минах през ню уейв вълната. Черни дрехи, бръсната глава до половината, отгоре кичара, огромни обеци.. Нашите бяха откачили с мен. После минах към грънджа - размъкнати чарлстони, развлечени черни блузи с покрити ръце до пръстите. Имах един знак на мерцедес, който гордо носе за гердан. Ушите си пробих на няколко места. Една съученичка имаше огромни обаци и едно лапе й викаше - какоо, ще ти се набирам на халките.... Хубави времена бяха.

# 41
Още - дънки "пирамид" /с една камила/, които се комбинираха с бяла тениска и късо кожено яке - това беше униформата за вечерни излизания на мъже и жени, много унисекс. Както и еспадрили и кларкове. Между впрочем много удобни, без да притискат кокалчета и да кривят крака. Simple Smile

# 42
Спомняте ли си онзи плат, който се казваше-пясъчна коприна? Имах един панталон-мислех, че е върха на сладоледа. Crazy
[/quote]

Вярно, имах такова яке. Добре, че поне беше черно. Mr. Green Моите приятелки имаха едни в лилавчено, ама не баш! И зелено, ама едно преливащо и лъскавко!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 43
Страхотна тема! Simple Smile
Като казахте за бретоните, през 90-те ми беше единствения период с бретон, оттогава нямам. Но тогава, преди да излезна от къщи, най-важното ми занимание беше да си направя бретона. Grinning   Само че аз не го топирах толкова много, колкото беше модерно, а само в основата,  за да бухне малко и да не стои сплескан на челото, а после с гел дооформях краищата на кичурите. Нещо подобно беше като косата на русата жена от клипа на Роби Уилиамс към песента му Feel.
Да ви кажа честно, харесвах си се, не съм залитала в луди експерименти, но пък и съжалявам точно заради това, защото вече тези години заминаха и не мога да си позволя да се държа по този начин вече. Cry

# 44
Още - дънки "пирамид" /с една камила/, които се комбинираха с бяла тениска и късо кожено яке - това беше униформата за вечерни излизания на мъже и жени, много унисекс.

Одеве точно мислех да пиша за дънките с камилата. Stop Много ми харесваше огрооомната метална емблема отзад-мислех че няма по-красиво нещо. Mr. Green Моите дънки бяха черни и сигурно с няколко номера по-големи, та се наложи дядо ми да ги стеснява.Нищо, важното е, че ги имах, другото бяха подробности.Сигурно съм купила първите, изпречили се под носа ми...... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт