Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 364
  • 737
  •   1
Отговори
# 45

Честит Ивановден, бонбончета!

При мен е студено тук и ще прибягвам по-рядко и за по едно изречение.

Иначе студът може да го има, но е навън, а в мен има много топло чувство към вас, темата и патрона!

# 46
Себи  Hug благодаря, че сподели впечатленията си  bouquet Някои ще я видят тази магия, други не, хората гледат по различен начин едно и също нещо  Peace Бързо да оздравяваш!  Peace
Айре  Heart Eyes и на мен ми липсва много Миси  Heart Eyes ама ... така е решила  Peace
Явно снимат вече  newsm78

Хубави асоциации с прекрасните очи на нашите ГГ

Орси  Hug чувствата са взаимни!  love001
Някоя "фенка" на Башак ще да го е избацала този последния колаж  Joy Joy Joy

# 47
Орси Hug bouquet
уффф тоя последния колаж ми е малко проява на лош вкус Wink

Себи Hug, бързо оздравяване spoko
доколкото знам грипа е много гаден, дано да го изкараш леко!
и аз не мога да го усетя влюбването на 100% от страна и на двамата, ама според мен то още не е и настъпило, т.е чувствата ще им се заслилват постепенно. Мисля , че така го виждат и Едже и Али Билгин Peace

Да благодаря и на Тони Hug за готиния й пост от снощи, как е описала , че СЮ не се стряска от разни рани и превръзки Laughing

Катрина, хехе супер Peace
Цитат
Аз бих искала нещо друго да разнищя , с риск някои от вас да подскочат посред нощ.
Някой беше коментирал, че Джес се бил шегувал с любовта си към Сюхан и не бил я ухажвал сериозно.
Аз искам само да ви кажа, че той имаше най–влудяващата тактика по която всяка жена би луднала. Култово беше за мен как я изпрати до вратата, как я погали и си тръгна оставяйки я зашеметена. Страхотен похват. През цялото време я въртеше така, спомнете си как онемя Сюханчето, като и каза ,че е бил сериозен за сватбата винаги и много други такива моменти имаше. Подаваше и стръвта бавно и мъчително със страхотен еротичен заряд. Докато той остана хладнокръвен до последния трейлър

така си ухажва Киво/в случая Джес/, както само той си може Peace Crazy
ами като я остави молеща го да не си тръгва през нощта Wink Mr. Green

сещам се и за първата целувка м/у Сеит и Шура в 1-ва серия, как я зашемети Crazy

Мирър Hug
не знам за Бану, имаш право , че наранената жена е най-опасна, ама според мен Бану няма да го предаде, такива са ми усещанията Peace
а нищо чудно нашето момче и да е било болно, като са я снимали въпросната сцена.
то май в ТР такъв сняг не вали често.

Светле Hug, наистина , че на Ляле й подариха такова колие, то може и да е едно и също, да си го разменят различните сериали Laughing

Гости Hug, благодаря за плодовия букет Wink

Фенче Heart Eyes

кво са ги турнали Чачо и Киво, в общ клип?? newsm78

Shocked
Цитат
Заметка:Башак Дизер будет личным стилистом Чагатая Улусоя.

уреди се Чачко  Mr. Green

кратко ново видео

https://twitter.com/SaraLovesKT/status/817740425960296448

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 17:11 от Airra

# 48
Айре  Heart Eyes нямам идея за какво говорят в това видео за Киво и Чачо  newsm78 Може приятелките да го преведат  Peace
Интересно, в реала или в сериала ще го облича Башак Чачо  newsm78
Колкото до влюбването на нашите ГГ ... ами викам да им дадем малко време, а ?  Joy Joy Joy
Нови снимки отново от клиниката в новогодишната нощ. Тези са други, облечени са по друг начин, явно наистина си е имал проблеми нашия красавец  ooooh!

newsm78
Цитат
Кенан Имирзиоглу, приглашает Киванча и Тубу, на акцию "Марш мучеников" которая состоится 9 января. Кроме них, также приглашены другие известные деятели искусства и спорта.

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 17:21 от queen_fenka

# 49
за Чачо - ще го облича в сериала Peace
пак чета някакви подмятания по неин адрес, във връзка с това, ама ми е бана не, както и на нея Mr. Green Mr. Green

според мен тия снимки не са от новогодишната нощ, а по отскоро, сложих и видео
тук в началото Peace

https://youtu.be/QQQJNTL3Rpg

а за това последното, разбрах от хулиганската тема Peace
това е казал Кенан:

"В понеделник - 9 януари ще се съберем и ще вървим пеша от Градския театър в Бешикташ до Şehitler Tepesi ( Хълм на мъчениците) жертвите на терористични атаки.Заради тях ние трябва да продължим да се борим.Няма да успеят да ни сломят.Напротив ние трябва да сме заедно."

нова с Туба, пишат, че е от сет newsm78

много е хубава!
много се радвам, че Туба е с къса коса в нашия сериал и че няма нищо общо с Елифчето Wink

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 17:55 от Airra

# 50
Благодаря, Айре  Heart Eyes И за видеото и за пояснението около поканата на Кенан  bouquet
Ами мога да кажа само, че Чачи ще има късмет  Peace  Я, аби Киво колко е стилен и готин като Джесур   Heart Eyes

Много е красив Истанбул в снежна премяна

И аз много се радвам, че нашата Сю е с къса коса, знаеш, че я харесах Туба именно с такава прическа  Peace

# 51
  • София
Здравейте  Hug
Момичета,ама  Джеско и каза два пъти вече на Сю,че е влюбен в нея,значи е така,няма какво да го мислите.За нея е ясно,тя лапна веднага,друг е въпроса как го усещат зрителите,ама по сценарий вече са си влюбени.
Мойта теория е,че първо идва влюбването,което е бързо и изпразва главата от съдържание,а за любовта е нужно време.

# 52
Здравейте  Hug
Момичета,ама  Джеско и каза два пъти вече на Сю,че е влюбен в нея,значи е така,няма какво да го мислите.За нея е ясно,тя лапна веднага,друг е въпроса как го усещат зрителите,ама по сценарий вече са си влюбени.
Мойта теория е,че първо идва влюбването,което е бързо и изпразва главата от съдържание,а за любовта е нужно време.

Фейче  Hug абсолютно съм на твоето мнение! И за мен са си влюбени вече, според мен и си го показаха и двамата, но това още не е любов. Ще чакаме, още сме в самото начало  Peace
Не виждаха никой друг около тях ...

# 53
А на мен, в Сюхан нещо не ми достига, като образ. Не знам, дали е по сценарий или Тубата го играе така, но не виждам нищо меко, женствено и приласкаващо в тази жена. За дама, въобще не говоря, защото изобщо не се забелязва подобен усет у нея. Не знам... Според мен, Бану или даже Адалет я бият по тези показатели.

# 54
А на мен, в Сюхан нещо не ми достига, като образ. Не знам, дали е по сценарий или Тубата го играе така, но не виждам нищо меко, женствено и приласкаващо в тази жена. За дама, въобще не говоря, защото изобщо не се забелязва подобен усет у нея. Не знам... Според мен, Бану или даже Адалет я бият по тези показатели.

Е, Мирор, това си е чисто субективно усещане. Че точно Тубата има женственото излъчване и поведение на дама. Това го усещам и от нейни снимки и видеа в реала. Не само на екрана. Може да не ти харесват тоалетите ѝ. Но не тя ги избира. Но че изобщо е лишена от женственост...Не съм съгласна.  Та няма нито агресия нито провокативно поведение.

# 55
На мен ми е достатъчно дама Сюхан, но и на мен не ми достига нещо в образа и, може би това лутане между любовта и съмнението.Във всеки случай Бану не ми е никаква дама, просто защото дамите не правят такива селски номера, като този в хотела.
Адалет още по малко пък е дама, просто защото убиец и дама са две несъвместими неща.
У една дама всичко трябва да е красиво – и душата и външността

# 56
Е, Мирор, това си е чисто субективно усещане. Че точно Тубата има женственото излъчване и поведение на дама. Това го усещам и от нейни снимки и видеа в реала. Не само на екрана. Може да не ти харесват тоалетите ѝ. Но не тя ги избира. Но че изобщо е лишена от женственост...Не съм съгласна.  Та няма нито агресия нито провокативно поведение.

Опс, опс...никъде не съм засягала или имала предвид, личните качества или поведение на Туба, като жена, защото изобщо нямам впечатления, относно това. Но, понеже от филма аз съм си създала такова мнение, то не ми остава нищо друго, освен да мисля, че по сценарии, трябва да е така или пък тя не може да ги изиграе тези качества.
Ох...за дрехите...или ботушите, нищо няма да кажа, за сега... smile3505 smile3505

# 57
На мен ми е достатъчно дама Сюхан, но и на мен не ми достига нещо в образа и, може би това лутане между любовта и съмнението.Във всеки случай Бану не ми е никаква дама, просто защото дамите не правят такива селски номера, като този в хотела.
Адалет още по малко пък е дама, просто защото убиец и дама са две несъвместими неща.
У една дама всичко трябва да е красиво – и душата и външността

Ок...оттеглям понятието "дама". Приемам, че нито една не е такава. Но споря за женствеността, мекотата или ласката. В Сюхан, в сравнение с тях, такова нещо няма.

Относно Адалет, историята не ми е съвсем ясна, все още, и не бързам с изводите. Нещо ме гложди в тази картинка и не ми се връзва със сегашния й образ. Не мога да го определя, за сега.

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 20:34 от mirror_

# 58
Не знам, всеки вижда различно, аз например по голяма нежност не съм виждала от сцената в която Сюхан пя на Джесовата мама Фиген, дори когато и говори на френски чувствам нежност и финес.

# 59
Наистина всичко е толкова субективно ... всеки си чувства и усеща по своему  Peace На мен Сю ми е баш тамам, от самото начало  Peace
Цитат
Согласно аналитике новостного портала WitspottEr (Witspotter - круглосуточно работающий портал с новостной рассылкой о телевидении, социальных медиа и брендированием) сериал ДиК стал самой обсуждаемой премьерой недели в социальном мировом пространстве, набрав 65 081 комментариев в твитере и на фейсбуке. После трансляции в течении месяца официальная страница сериала на фейсбуке набрала 13 873 лайков.
Wit лист - три новых, новаторских и развлекательных сериала по всему миру ежемесячно отобранные порталом Wit с наиболее высокими социальными ажиотажем, сделанный специально для MIPTV-MIPCOM сообщества
перевод: Тани Черевако
для группы: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA
информация с сайта http://www.miptrends.com/fresh-tv/whats-buzzing-on-fr..
Цитат
Кстати , помимо нашего на том сайте написали еще про два иностранных сериала / HIDDEN BEHIND HER EYES /Что скрывали их глаза/Испания 2016 . AMORES PERROS/ LOVE AT FIRST BARK/ Любовь с первого лая/ Испания

Поздрав за всички!  Hug
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 20:55 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт