Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Айре  Heart Eyes как може да си мислиш, че ни е забоксувал сериала  newsm78 Та то тепърва всичко започва, недей така, молим те  Laughing С превод е доста интересна серията, повярвай ми  Peace
И на мен ми хареса лилавата Назлъ  hahaha
Оф, как ме караш да правя нещо, което не ме вълнува  hahaha Ама заради теб, ще го направя, поне 1 серия  Peace
По едно следобедно  Peace

# 316
  • София
Привет, момичета  Hug Hug Hug

Аз чакам бг превода, сега не знам какво да коментирам  Rolling Eyes
И Градът и Живота също си чакам бг-превода  Peace

Радвам ви се на колажите, гифчетата, снимките и новините  bouquet

# 317
  • Плевен / София

Гости  Hug завиждам ти на търпението, аз едва дочаквам руския превод  Laughing Ама само с Кивовите ...
не е въпрос на търпение, а на приоритети.... Wink днес съм на друга вълна....  Joy Joy Joy
но с него ще пийна едно кафе...

# 318
Вивчо  Heart Eyes Hug wavey
Аз днес съм решила да гледам Града и ако ми остане време ще преслушам набързо и До смърт ли е , единствено заради Айрето и Фахрие. Да видим на мен пък дали ще ми хареса  newsm78
Готин клип  Peace И той в лиля  Joy Joy Joy

Гости  Hug е, щом е въпрос на приоритети ... Аз зарязвам всичко заради патрона  hahaha

# 319
 С риск да разбуня духовете ще споделя мойто мнение за това дали са влюбени ГГ. Киво за сега не може да ме убеди в любовта на героя си.Сюхан ми изглежда много по влюбена макар да се дерка непрекъснато. Колкото и да казва битти, все около него се върти.Докато Джес уж е много влюбен, но някак си не го усещам така

# 320

Намирате ли, че се е променил чак толкова много  newsm78 Аз не  Wink Ако се избръсне и не му потъмняват  така веждите, мигом ще смъкне много годинки от лицето си, но ролята му е такава  Peace

Той, май, и навън напоследък го дава много неглиже. Бърза да порасне Grinning
Ако е с лека, небрежна растителност, да, но брадата и дългата коса, по принцип, състаряват. Почти съм сигурна, че стайлинга му е повлиян от "Into The Wild"

Сега, за снимките.
На първата е някакво унисекс създание...бляяя... newsm11 newsm62
На втората е някакъв тип с осъзната мъжественост. Излъчващ смесицата от ароматите на кедър, кожа, дървесина, пачули...и всеки да си добави любимото... Ходещ феромон, с две думи newsm10 smile3521

Отговорих ли на въпроса? Joy Joy Joy

И песничката от "Into The Wild"
https://www.vbox7.com/play:b1deff95

# 321
Излязъл е и втория руски превод на нашия сериал. Обикновено е по-изпипан от първия. Ще го изгледам тази вечер, и след това, чакам третия.

Днес, от любопитство, изгледах...е...малко по диагонал, първата серия на новия ни конкурентен сериал.
Ще го бъде, според мен. Ще видим...Само дето, леко започна да ми  омръзва от турски кауши и съдилища.

# 322
  • Дубай
Привет  Hug Hug Hug
Трейче ви нося

Напрегнато се очертава,нашите са се отървали без драскотини да не ги мислим

# 323
Привет  Hug Hug Hug
Трейче ви нося

Напрегнато се очертава,нашите са се отървали без драскотини да не ги мислим

Много благодаряяяя!!!
Пак екшън се очертава. Кои са пък тези? Май влизат и нови играчи.  #Crazy #Crazy #Crazy

П.С. Да отбележа, че нашия пак е дзвер. Големи бойни умения, голямо чудо. Докато е бил във Франция, ще да е бил в Чуждестранния легион:)))

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 19:21 от mirror_

# 324
  • София
Скрит текст:

Намирате ли, че се е променил чак толкова много  newsm78 Аз не  Wink Ако се избръсне и не му потъмняват  така веждите, мигом ще смъкне много годинки от лицето си, но ролята му е такава  Peace

Той, май, и навън напоследък го дава много неглиже. Бърза да порасне Grinning
Ако е с лека, небрежна растителност, да, но брадата и дългата коса, по принцип, състаряват. Почти съм сигурна, че стайлинга му е повлиян от "Into The Wild"

Сега, за снимките.
На първата е някакво унисекс създание...бляяя... newsm11 newsm62
На втората е някакъв тип с осъзната мъжественост. Излъчващ смесицата от ароматите на кедър, кожа, дървесина, пачули...и всеки да си добави любимото... Ходещ феромон, с две думи newsm10 smile3521

Отговорих ли на въпроса? Joy Joy Joy

И песничката от "Into The Wild"
https://www.vbox7.com/play:b1deff95

Не мога да го пропусна  Peace
Джони Деп си е актьор до мозъка на костите  Peace
Благодаря, мирър  bouquet

# 325
С риск да разбуня духовете ще споделя мойто мнение за това дали са влюбени ГГ. Киво за сега не може да ме убеди в любовта на героя си.Сюхан ми изглежда много по влюбена макар да се дерка непрекъснато. Колкото и да казва битти, все около него се върти.Докато Джес уж е много влюбен, но някак си не го усещам така

мда,  и аз съм на това мнение, не ми прилича много на влюбен/все още/, като знам как играе Киво , когато е влюбен Peace

Мирър, да първата снимка е ужасна Confused
дай ми линк, към по-добрия превод, моля Praynig

Фенче Heart Eyes, приятно гледане
Виве Hug
Иве Hug bouquet

абе какви са тия пък сега, които отвличат Сю newsm78 ooooh!

# 326
Airra, цялата колекция е тук:
https://cloud.mail.ru/public/DLbQ/LBjtPWgBK/

Можеш да ги гледаш и без да теглиш, като кликнеш върху файла.

# 327
Airra, цялата колекция е тук:
https://cloud.mail.ru/public/DLbQ/LBjtPWgBK/

Можеш да ги гледаш и без да теглиш, като кликнеш върху файла.

мерси bouquet

и превода на трея от Рин§Лил bouquet

https://www.videoclip.bg/watch/656108_drzki-i-krasivi-10-epizod-2-treilr-bg-sub

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1321684931186753/

екшън сцените му отиват Peace

# 328
  • Дубай

мда,  и аз съм на това мнение, не ми прилича много на влюбен/все още/, като знам как играе Киво , когато е влюбен Peace

Мирър, да първата снимка е ужасна Confused
дай ми линк, към по-добрия превод, моля Praynig

Фенче Heart Eyes, приятно гледане
Виве Hug
Иве Hug bouquet

абе какви са тия пък сега, които отвличат Сю newsm78 ooooh!
Айре  Hug Фенче  Hug Мирър Hug
До колкото виждам Тахсин остава с убеждения, че Джес е в основата на всичко,в този ред на мисли ми изникват съмнения към Бюлент, че е  организирал всичко за да си отмъсти на Джес
Дива  Hug
Много точно,за всеки влак си има пътници  Peace

# 329
Хорааа, черното кожено яке, как хубаво ще отива на един мотор.
Вече искам сцена с Джесур на мотор! Искам, искам, искааам! yesyes yesyes yesyes

Общи условия

Активация на акаунт