Много красив Къванч с вързана коса ...
, а на въпроса дали е влюбен Дже в Сю ,ами НЕ Е защото е влюбен в нас 

, пойче няма да критикувам серия без да съм я изгледала с бг. субки

това не го дадоха 
Тахсин успя да го заплаши и него.....

друг път слушай кака си какво ти говори
Аз сега започвам да я гледам на български
А Сюхан знае, че баща и е виновен за много неща, не случайно стана свидетел на случилото се между Салих и баща си, чу какво каза Салих за документите, видя и как баща и го удари и само каза Нямам повече въпроси. Все още обаче не може да повярва, че баща и може и да е убиец, освен всичко друго. Подсъзнателно вече се подготвя и за това, именно заради това иска да се отдръпне от Джесур - защото тя, за разлика от него, не може да повярва, че може да има нещо между тях, ако баща и наистина е унищожил семейството му
Много ще им е трудно, но ние си го знаехме. Но, Джес е упорит, аз вярвам в него, че ще успее 

мда, шегаджийка е

мисля, че и двамата вече яко са затънали ... Снеже

Вече нямам търпение

специално да те приветствам и тук!!!
радвам се да те видя, че снощи ме притесни.
друг път слушай кака си какво ти говори
Аз сега започвам да я гледам на български
А Сюхан знае, че баща и е виновен за много неща, не случайно стана свидетел на случилото се между Салих и баща си, чу какво каза Салих за документите, видя и как баща и го удари и само каза Нямам повече въпроси. Все още обаче не може да повярва, че баща и може и да е убиец, освен всичко друго. Подсъзнателно вече се подготвя и за това, именно заради това иска да се отдръпне от Джесур - защото тя, за разлика от него, не може да повярва, че може да има нещо между тях, ако баща и наистина е унищожил семейството му
Много ще им е трудно, но ние си го знаехме. Но, Джес е упорит, аз вярвам в него, че ще успее 

, тия журналистически писания, кои купени, кои некупени 

ОК подхождай все така с резерви, да ни е супер сериала 

ОК подхождай все така с резерви, да ни е супер сериала

Препоръчани теми