Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
От утре в Билла Персил ще е на 6,89 лв.

# 226
  • In transit
Момичета, от утре в СВА има на промоция течен Ленор, на немски пишеше, за цветно и за бяло. Да знаете дали е хубав, че цената му е супер.
Иначе ползвам Ариел или Даш за дрехите и съм доволна.

# 227
Аз си взех смесените капсули на Персил за бяло от една промоция в Метро...2 кутии за 10лв...взех ги по - скоро, заради цената, обаче останах очарована. Всички петна изпраха.
Чакам пак да пуснат промоцията и ще се заредя с тях.
Следващия път може и да не си толкова доволна - махнаха им избелителите. Peace Аз още намирам от старите, но като свършат едва ли ще продължа с тях. Peace

# 228
Произведените 2015 г. са с избелители. Всъщност, и на опаковката си пише. Тези без избелители може също да са хубави.

# 229
Сега погледнах опаковката на моите капсули.
Датата на производство е 08.09.2016г
В състава пише оптичен избелител.
За този ли говорите или за някакъв друг избелител?

# 230
Не, за кислородния.

# 231
  • София
И аз дълго време се бунтувах за течните препарати, самоубеждавайки се, че перат добре. Но след като ги привърших, започнах да купувам само прах и определено прането е доста по-добре изпрано. Така че, слушайте експертите във форума! Naughty

А да пускам по-дълга програма, само защото препаратът е течен, ми се вижда ненужно и оскъпяващо.

# 232

Изпуснала съм нещо - къде мога да видя датата и година на производство на перилните препарати?

# 233

Изпуснала съм нещо - къде мога да видя датата и година на производство на перилните препарати?
На гърба на опаковката, най - отдолу.

# 234
Благодаря. От толкова много надписи по опаковката, това съм го пропуснала.  Simple Smile

# 235
  • София
В dm цветоулавящите кърпички Denkmit са намалени от 4,49 лв на 2,49 лв. За 24 броя.

# 236
  • оттам, откъдето започва България
И аз дълго време се бунтувах за течните препарати, самоубеждавайки се, че перат добре. Но след като ги привърших, започнах да купувам само прах и определено прането е доста по-добре изпрано. Така че, слушайте експертите във форума! Naughty

А да пускам по-дълга програма, само защото препаратът е течен, ми се вижда ненужно и оскъпяващо.
Въобще не става въпрос за самоубеждение. Фактите са налице - прането ухае на чисто без омекотител.
Между другото пера на дългите програми цветно пране, защото става въпрос точно за памучни тениски и др. такива дрехи. На моята пералня програмите са разделени на памук, синтетика, вълна, спортни, ръчно и кратки програми. Освен това казах, че ако преценя, че прането е за прах, ще сложа прах за цветно пране.
Относно оскъпяването - моята пералня е А+++, така че не съм видяла да ми отразява нещо повече в сметката за ел. енегия.
Още един плюс на дългите програми е, че плакненето на прането е повече отколкото на другите програми.
Еекспертите в темата съм ги изчела, но и на тях не им е лесно явно да избират, че доста са навътре с химията.
При мен водещ е резултатът. Не отричам праха, не отричам капсулите (макар че при мен не се представиха добре), не отричам и течните. Както и преди съм казвала - не всичко зависи от перилния препарат. Има си значение и пералнята, и водата, и избора на програма, и количеството прах (или каквото си решила да ползваш). Всеки  си познава пералнята и сам може да прецени. Бих направила сравнение с фурната на печката. Всяка домакиня си я познава и знае как да пече на нея по-претенциозните неща (имам предвид тестените) Така е, според мен, и с пералните.  Peace

# 237
В dm цветоулавящите кърпички Denkmit са намалени от 4,49 лв на 2,49 лв. За 24 броя.

До кога е това? Аз много се прекарах. Един път няма да пусна кърпички в на малката дрехите и една червена блуза направи се що имаше бяло в розово :/

# 238
  • оттам, откъдето започва България
От днес до 08.02.  Peace

# 239
Днес в момент на умопомръчение се сдобих с 3 литра прах за цветно на ABC, турски.
Дано да пере добре.

Общи условия

Активация на акаунт