Перилни препарати и омекотители – 44

• 75 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Взех и от двата модела прах, отивам да пера. Нали на 60 градуса newsm78

# 271
Кои два модела?
И, все пак, какво ще переш?

# 272
Сигурно от ДМ-ските е взел-за бяло и за цветно...

Ама да каже наистина какво ще пере, да не му се кара жената после Laughing

# 273
  • София
Най-много да направи дрехите с размер за кукли, а цвета 50 нюанса по-светъл.  Mr. Green

# 274
  • Бургас
То в 50 нюанса сиво няма нищо лошо ...
С другите обаче не знам   Mr. Green

# 275
Омото за цветно изпра..
И омириса....не че се оплаквам. Мирише ми като бялото Peace

# 276
Най-много да направи дрехите с размер за кукли, а цвета 50 нюанса по-светъл.  Mr. Green
Заредих АЕГ - то с бели дрехи на 40, сименса с цветни чаршафи на 60, да пробвам новите придобивки от ДМ. Какво значи MIT AKTIV - SCHUTZ newsm78 Черното ще го слагам с черен Ариел, за по - сигурно.

ПП  Като чукнах SCHUTZ в гугъл, ми излиза това https://www.google.bg/search?q=schutz&client=firefox-b-ab&am … KHSBeCXUQ_AUIBigB Да не сте ми пробутали препарат за почистване на обувки, брей #Crazy #Crazy #Crazy Тия 50 нюанса сиво #Crazy #Crazy #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 20:57 от sandokanchev

# 277
Значи "с активна защита".

# 278
Дидка, Гес, благодаря!  bouquet Явно съм предозирала праха. После пуснах пълна пералня с указаното количество прах и нямаше много пяна.  Peace
Гес, работното облекло е медицинско и честно казано не смея да го пусна с други дрехи.  Peace

# 279
Да, да, абсолютно си в правото си. Въпросът беше, че две престилки са много малко и ти трябва малко количество прах.

# 280
Сутринта влизам в хола и нещо ме перна по носа. Познайте какво беше....мда Омото за цветно... Laughing Дрехите изсъхнали на сушилото и климатика,но миризмата...там си беше hahaha

# 281
От Омо за цветно доволни ли сте и от къде е внос някой знае ли..дали е качествен. От 1 година ползвам само Турски Персил за  цветно и Нашия Ариел прах за бяло и не смея да правя експерименти. Взех едон денкмит...отиде при мама, взех един от  инези израелските..и т ой не става..нищо общо от преди 7 години ..

# 282
# 283
  • Русе
От Омо за цветно доволни ли сте и от къде е внос някой знае ли..дали е качествен.
Ами, аз съм  доволна. Пера вече 2-3 месеца с  него.

# 284
Като добър за вълна Корала ли се спрягаше?

Общи условия

Активация на акаунт