Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 168
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Това с градусите е ясно. Аз основно се впечатлих на течен препарат. А комбинацията от 30 С + течен със сигурност ще захаби плата.

# 466
  • In transit
Тета, мерси  Hug  Wink

Имам пуловери памук 60%, модал 30% и лен 10% от H&M пише си 40С. Не са мръднали.

# 467
А това къде го пише-на оригиналният етикет или е бележка на вносителя/търговеца?

Разгледах ги въпросните чаршафи, не съм впечатлена Rolling Eyes Тук ги гледах, не знам Смайл откъде ги е поръчвала
http://tac.bg/disney-winnie-play-baby-p-15869.html

никъде на сайта не видях указания как да се пере, което ми прави недобро впечатление, отново...

# 468
  • София
Според мен течните запазват цветовете по-добре.

# 469
Да кажа, че в Кауфланд намалението на 6,49 лв на прах ОМО важи и за праха за бяло, и за праха за цветно.

# 470
  • София
Оф, трябва да купувам и за бяло, и за цветно. За цветно със сигурност взимам Омо, но за бяло след собствения ми експеримент, в който Персилът се справи по-добре, съм в голяма  newsm78

# 471
Оф, трябва да купувам и за бяло, и за цветно. За цветно със сигурност взимам Омо, но за бяло след собствения ми експеримент, в който Персилът се справи по-добре, съм в голяма  newsm78

Усещам как вътрешният ти глас те тегли към Персил... довери му се  Laughing

# 472
  • София
Май ще му дам последен шанс. Лошото е, че явно трябва да слагам максимална доза, а така не е много икономично. Но хубаво изпра гадните петна, да го вземат мътните, след всички мои клетви. 

# 473
Омо, Омо....Омоооотоооо....Ев, чуваш ли вътрешният ти глас как ти нашепва Mr. Green ...ооо, Омооо... bowuu

# 474
  • София
Чувам аз, тета, ама нали видя снимките...

# 475
Вчера си изпрах оня бялата кърпа, знаете...ами бяла излезе, пуста... Peace

Ако не си на зор, изчакай Персилена промоция пък bowuu

# 476
  • оттам, откъдето започва България
Поръчах нов спален комплект Тач, 100% памук ранфорс и на кутията пише: "Пране на 30 градуса с течен перилен препарат". Нали памукът носи високи градуси без да се свива, защо така са го посочили? Цветовете са светли, не би трябвало да има проблем и да изсветлее. Сега се чудя да го връщам ли или да си го оставя и да го пера, както всички чаршафи на 60 С и с прах?

_Smile_, честито, със сигурност ще си доволна от спалния комплект на Тач. Моят комплект е от по-скъпите - памучен сатен е, но не спазвам указанията за 30 градуса, пера го на 40 или с течен препарат, или с прах за цветно. Просто пускай по-дълга програма.  Peace За качеството му спрямо по-горе посочените няма да коментирам - перфектно е, независимо че е турско производство.

И сега е време да се похваля, че си купих отново прах Биоактив за бяло - 3 кг. за 6.10 лв. от Кауфланд. Доволна съм.  Grinning Другия път, то май няма да е скоро, ще бъде отново на ДМ праха.  Peace

# 477
Какво значи перфектно качество,когато говорим за чаршафи?
Щом не издържа пране на 60 гр., кое му е качествено,освен цената?

# 478
  • оттам, откъдето започва България
Тета, точно това, което съм казала. Перфектно значи отлично. Peace Наистина си струва всеки лев, който е даден за него. И аз имам спални комплекти от по-евтините.

# 479
Разбрах..скъп е ,затова е качествен..ахъм. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт