Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
А от прах Денкмит за цветно доволни ли сте? Със сигурност сте коментирали и ще съм благодарна да ме насочите къде да прочета. Благодаря  bouquet

# 256
  • в огледалото на живота
В случая с Денкмит 85 мл са равни на 67,5 г. При другите марки е различно: Персил - 108 мл ≈ 70 г, Ариел - 115 мл ≈ 65 г, ОМО - 155 мл ≈ 100 г, Рекс - 142 мл ≈ 100 г, Савекс - 130 мл ≈ 100 г и т.н. Тази информация я има на пакета.
Предлагам това инфо  да се закачи на 1 стр. Wink

# 257
След като го има на всеки пакет, потребителят ще може от там да се ориентира, ако ще си тегли праха на везната... Grinning

# 258
Днес най-накрая купих Денкмит прах за бяло за 40 пранета, 2,7 кг за 11.99 лв. Още утре ще го пробвам и се надявам да ми хареса. Peace

# 259
А от прах Денкмит за цветно доволни ли сте? Със сигурност сте коментирали и ще съм благодарна да ме насочите къде да прочета. Благодаря  bouquet

Повечето са доволни от изпирането, аз също в това число, но при мен прави доста пяна, въпреки че спазвам стриктно дозата.

# 260
В случая с Денкмит 85 мл са равни на 67,5 г. При другите марки е различно: Персил - 108 мл ≈ 70 г, Ариел - 115 мл ≈ 65 г, ОМО - 155 мл ≈ 100 г, Рекс - 142 мл ≈ 100 г, Савекс - 130 мл ≈ 100 г и т.н. Тази информация я има на пакета.

Много благодаря, Гес. Явно не съм чела внимателно.

# 261

аз съм доволна. Преди години ползвах и бебешкия, никакви забележки нямам

# 262
Хей, здрасти, Bенито! Отдавна не си се включвала в темата. Радвам се да те видя!

Мисля, че споменахте за кърпичките на DM, че са намалени на 2,50 лв. Много са добри, нямам издънки с тях. Особено на тази цена, изключително много си заслужават. Аз няма да си взема този път, защото имам четири кутии от предно намаление.

# 263
Пуснах работните дрехи с Денкмит прах за бяло. Добре са се изпрали, макар че от веднъж няма как да направя разлика, освен това и досегашния прах беше добър (Ариел). Направи ми впечатление, че направи повече пяна, но може и да съм сгрешила дозата  newsm78, за две престилки, смятам ги средно замърсени, много твърда вода сложих 50 мл  ooooh! , колкото слагам и от Ариела. Сега пуснах втора пералня с бельо и спални чаршафи, сложих цяла доза, сега сякаш няма пяна. Дали нещо обърках или съм на прав път?  newsm78
П.П. За мярка ползвам чашката от Ариел (мога да я ползвам и за Денкмит, нали?).

# 264
  • оттам, откъдето започва България
Цяла доза от този прах (а и въобще от всички прахове, пък дори и течни) се слага за сухо пране 4-5 кг. Предполагам, че причината за повече пяна е по-малкото пране.  Peace
В момента я нямам опаковката на този прах, но по спомен мисля че беше за толкова кг. дадената доза.  newsm78

# 265
Аз пък пробвам прах Омо за цветно. Не се сдържах и му резнах плика Mr. Green Нищо, че имам изостанал Персил  Peace В момента върти.... Grinning

Персила е но промоция в Била, да припомня само. На малко под 7 лева е. А в Кауфланд другата седмица прах Ариел ще е на промоция - същата цена - малко под 7 лв.

Останах без прах за вълнените и се чудя с какво да въртя едни пуловери Thinking С гела за функционални тъкани от лидл дали ще стане? newsm78

# 266
Fortuna, чашката на Ариел можеш да я ползваш за всеки прах.
Когато си прала престилките, дрехите са били малко, а прахът - малко повече от нужното, затова е станала пяна. За толкова малко количество пране слагай половината на препоръчаната доза, че и по-малко. Две престилки са нищо - дали имат килограм. Аз за две престилки не бих пуснала пералнята.

teta75, не виждам защо да не стане с този гел.
Как е, обгази ли те ОМО-то вече?

# 267
Ми не Rolling Eyes
Миризмата на кюфтетата във фурната преобладава пред Омо Mr. Green

# 268
Цяла доза от този прах (а и въобще от всички прахове, пък дори и течни) се слага за сухо пране 4-5 кг. Предполагам, че причината за повече пяна е по-малкото пране.  Peace
В момента я нямам опаковката на този прах, но по спомен мисля че беше за толкова кг. дадената доза.  newsm78
За леко замърсени дрехи 4-5 кг дозата е 45 мл, за нормално замърсени -65 мл. Това за мека и среднотвърда вода. При мен и при пълна пералня и доза 45 мл Денкмит винаги прави пяна и винаги пускам допълнително изплакване.

# 269
Я пак погледни.

Общи условия

Активация на акаунт