Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
И аз като teta, ако не мога да изпера едни чаршафи на 60 градуса, не ми ги хвалете

# 481
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Ако това ще ви успокои - спирам да хваля.

# 482
  • Бургас
Оф, трябва да купувам и за бяло, и за цветно. За цветно със сигурност взимам Омо, но за бяло след собствения ми експеримент, в който Персилът се справи по-добре, съм в голяма  newsm78

Усещам как вътрешният ти глас те тегли към Персил... довери му се  Laughing

В Персил е истината. Много го уважавам този прах.

# 483
  • София
Аз имам от баткото бебешки спален комплект на Тач, който ползвах и с малката. Пран е редовно с прах за цветно на 60 градуса. Ползван е поне 6 години и не е мръднал, даже не е избелял. Това за мен си е качество, не само високата цена.

# 484
  • Враца
Здравейте,
аз пак да питам:
Между пускането на поредни перални, трябва ли да мине определен период технологично време
или може непосредствено една след друга?  Thinking

# 485
  • оттам, откъдето започва България
Аз лично изчаквам поне половин час между две пускания.

# 486
Joy Ако това ще ви успокои - спирам да хваля.
Hug Дидка, anita7, благодаря за мненията! Аз доста хвалби получих за техните продукти. И от приятелки, и тук четох, че масово са доволни потребители. Имам сатенен комплект на друга фирма, който пера на 60 градуса и няма забележка, но материята ми е леко хлъзгава и не исках пак такъв.  Новите ги оставих да отлежават вкъщи. Много ми харесват, да се не знае! Ще взема да ги прежаля на 60 гр с капсула Персил освен. Може пък да са се застраховали с това описание на кутията. В сайта наистина нищо не пише, вчера и аз гледах. За това и не ми е направило впечатление.
Скрит текст:
Иначе от същия сайт, който Тета беше пуснала ги поръчах.

vmarinska, аз лично не изчаквам. Пера основно в почивните дни и като ми се е натрупало пране и пускам дълги програми, целия ден минава в пране, за това пускам едно след друго. Може би не съм права, но на пералнята нищо и няма.

# 487
Друг език на този етикет няма ли, защото обикновено са няколко езика? Ако има, сравни какво пише и дали това за течния препарат не е българска волна програма.
Само по лидълските дрехи съм виждала да е споменат перилен препарат, но обикновено препоръчват да е за цветно или собствената си марка Формил.

# 488
Друг език на този етикет няма ли, защото обикновено са няколко езика? Ако има, сравни какво пише и дали това за течния препарат не е българска волна програма.

И аз това я попитах....да не е грешка в превода newsm78

# 489
Има, довечера ще го прочета  Peace

# 490
  • София
Здравейте,
аз пак да питам:
Между пускането на поредни перални, трябва ли да мине определен период технологично време
или може непосредствено една след друга?  Thinking
Това зависи от пералнята ти, не от перилния препарат и/или омекотителя. В друга тема (за перални), четох, че техник препоръчва поне 1-2 часа почивка между две пускания на пералнята.

# 491
...техник препоръчва поне 1-2 часа почивка между две пускания на пералнята.
И аз знам, че трябва да има пауза между две програми поне 45 мин., за да се охлади моторът.

# 492
  • Бургас
Аз изчаквам около час,час и половина за почивка.

# 493
Не знаех тези неща, благодаря bouquet

# 494
  • Враца
Аз изобщо не изчаквам и пускам по 2-3 поредни, понякога 4..  ooooh! ooooh!

Омекотителят Сано се усеща едва едва и то на дрехи съхнали вътре на сушилка, на тези от терасата - изобщо..

Общи условия

Активация на акаунт