Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 339
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Pippa, къде ще ходите на плуване?
Сега видях поста! Хотел Сириус в Св Константин и Елена. С инструктор за бебета е! Тъкмо си купих и бански  Grinning
Моля те сподели мнение, защото на мен там ми препоръчаха и на още едно място, но ми казаха, че май не сменят водата често. На мен инструкторката ми каза, че може да не влизам с малката във водата, а само да я наблюдавам. Моля те сподели след тренировката. Това за бебчето е прекрасно. И трябва памперс за вода  Two Hearts Two Hearts Two Hearts сигурна съм, че ще е супер

# 586
Айде и Андреас падна от леглото вече. Ужасно още съм уплашена, ударил си е главата, няма кръв. Контактен е и се усмихва. Незнам дали да ходя до болницата, утре сме на контролен и ще му кажа на лекаря.

# 587
Уважение, аз давам оризова каша Simple Smile след нея мисля да е царевична..

# 588
  • Варна
Pippa, къде ще ходите на плуване?
Сега видях поста! Хотел Сириус в Св Константин и Елена. С инструктор за бебета е! Тъкмо си купих и бански  Grinning
Моля те сподели мнение, защото на мен там ми препоръчаха и на още едно място, но ми казаха, че май не сменят водата често. На мен инструкторката ми каза, че може да не влизам с малката във водата, а само да я наблюдавам. Моля те сподели след тренировката. Това за бебчето е прекрасно. И трябва памперс за вода  Two Hearts Two Hearts Two Hearts сигурна съм, че ще е супер
Разбира се! На мен треньорката ми каза , че в началото трябва да влизам с малката за да не се стресира.
 Водата в басейна била минерална,пистоянно течаща, без химикали и топла.
 Кое е другото място? Ако искаш пиши ми на лични!

# 589
Uvajenie, аз започнах захранване с оризова каша!
Пипа,  супер е идеята за плуване.
Момичетата, които кърмите на колко време храните бебетата?Имате ли установен интервалът режим.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 18:11 от smile_86

# 590
Здравейте! Понеже някой беше писал, че бебето отказва да яде на средата на пюрето...и моят син прави така от време на време /хем досега всичко, което е опитал го яде с апетит/ - спира изведнъж и надува гайдата. Тогава му давам шишето с мляко да се успокои и след малко продължаваме пак с пюрето.
Сега въвеждам второ ядене оризова каша /добавям малко пюре от круша, т.е. въведох и плод/ и имам въпрос: Всеки ден ли се дава оризовата каша? Отделно, в някои от зеленчуковите пюрета, които му давам, има ориз и се притеснявам да не прекаля с ориза. newsm78
Здраве,
Аз бях писала нещо подобно. Както си яде пюрето с апетит, спира и почва рев. На зеленчуковите почти престана. На плодовите още плаче всеки път. Като започне му давам залъгалката после вадя и давам с лъжицата. Така редувам и се успокоява. Подозирам, че може да са колики или му писва с лъжицата и се изнервя!!!
За оризовата каша давам всеки ден с плодово пюре 50/50. Сега ще почвам и др каши.

# 591
Мерилин, не се шашкай, по това, което описваш звучи,че всичко е наред.
Ние днес направихме една по-дълга разходка до Южния парк. Беше като приказка - бяло, слънчево и без хора Simple Smile
Едното езеро беше замръзнало. Малката беше изгладняла след като поседя навън.
Каката я водих да плува от 3 месечна възраст тук в София. Много и харесваше. С бебето сега обаче ми липсва този ентусиазъм ...

# 592
Смайл, кърмя на около 3 часа през деня. През нощта не знам, буди се по 4-5-6 пъти ... горе-долу имаме режим през деня +/- 1 ч, доколкото това може да е режим Simple Smile
Събужда се около 8 ч, пие мляко
10 ч плод
11 ч мляко
Сън
12 ч пюре
13-14 ч мляко
Сън
16-17 ч каша (около половин час след това мляко)
Сън и после зачестява кърменето.

# 593
Това с плуването и аз съм много навита, но малката е толкова страхлива, че незнам. В София в б-ца Щерев са открили басейн с гимнастика за бебета. Някой да е ходил?

# 594
  • Варна
Uvajenie, аз започнах захранване с оризова каша!
Пипа,  супер е идеята за плуване.
Момичетата, които кърмите на колко време храните бебетата?Имате ли установен интервалът режим.

И ние се кърмим през около 3 часа. През нощта също !  Crazy По 3,4 пъти.
Напоследък забелязвам, че ако сме на разходка и пропуснем кърмене,гърдите започват да ме болят и така отива 3,4 дни.

# 595
Ние се кърмим много често, ако сме на разходка се сеща на 3 часа , но през останалото време през час и половина- два търси да цока. Нощем също много често. След пюрето, след около час пак иска да цока.

# 596
Момичета, днес беше ужасен ден. Ходихме на ехограф и реших да кажа на лекаря само да погледне пишлето на малкия понеже забелязах, че има нещо като че ли набираше гной... А той направо я отвори на цяло. Сега е чудо, едвам го изкъпахме, не дава изобщо да му забеля главичката и се къса да реве всеки път като започне да пишка... И аз плача с него защото не знам как да облекча болките му...  Cry промих го колкото можах с тетра и намазах с Гентамицин. Чудя се дали не мога да пръскам с Цикатридина спрей за да забързам заздравителния процес поне?  baby_neutral Миличкото ми, къса ми св сърцето да го гледам така.....

# 597
Melissandra ужас, тоя вред ли е, горкото ти бебенце! Не съм наясно със спрея, дано да мине по-бързо това мъчение. От къде им идват тия на ъкъла и ние на тези хора трябва да имаме доверие и да им поверяваме здравето на децата си.

# 598
Каката я водих да плува от 3 месечна възраст тук в София. Много и харесваше. С бебето сега обаче ми липсва този ентусиазъм ...

Същата работа е и при нас. Но от 2 седмици започнахме и с този бебо да ходим на плуване. Първият път, обаче забравих, че с бебе в басейн се влиза като го държа с лице към мен. Такъв рев му дръпна в началото, но когато го обърнах към мен и се успокои.

Ето тук можете да видите една анимация, която показва как виждат бебетата през първата 1 годинка https://mvfglobal-1.wistia.com/medias/dlq63g7nft

Melisandra, много съжалавям, че се налага да преминете през това. Не знам какво да те посъветвам, нямам опит. Аз поначало не съм привърженик на забелването на пишлетата.

Ние също папаме нощно време, но повече ме тревожи друго. Бебо започна всяка нощ да се буди и да си играе - обръща се, хили се, изпробва си гласчето. Аз съм безсилна и не мога изобщо да му обясня, че сега не е моментът за игра. Хич не ме отразява, дори да му шъткам, обръщам наобратно в изходна позиция и да се правя на сърдита, спяща и прочие. Той си се забавлява. Не знам какво да правя, но се случва почти всяка нощ, някъде около 4 часа сутринта. Ако някой има идеи, да казва.

# 599
Не знам, момичета, идеше ми да му счупя главата. А малкото се гърчеше от болка... Тъпанар  #Cussing out #2gunfire дано утре е по-добре. Ще звъня наляво надясно, страх ме  е да не се възпали нещо... Много е надута  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт