Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Леле момичета, като ви чета колко сте напреднали в захранването #Crazy Ние започнахме преди 10тина дена и още давам само тиква и картоф, тъй като й сложиха ваксина тези дни. Най-голямото постижение до момента е 60гр. тиква с кърма Joy

# 466
Оо Мерилин,  ние сме на 6м и 5 дни. Почти колкото вас  Crazy
Тъкмо му дадох супичката от кухнята. Мноооого му хареса. С крема малко не се разбра ама..  Joy само че реших да му дам половината супичка, около 100гр вътре със сухарче, изяде си всичко и се чудя дали му стигна  newsm78 обикновено си изяжда около, 150-160гр. Или пък да не би аз да прекалявам с количеството, което му давам. Оф не знам ще се побъркам вече с това хранене  #2gunfire

# 467
Да се разпиша и аз в понеделник бяхме на консултация-8900 71см ,прасенце
И аз съм до никъде със захранването,изчакахцда минат два ,три дни след ваксината и от утре почвам месото,напоследък не яде много,можи и да му омразнаха едни и същи зеленчуци,ходихме и на снимка на тазобедрените стави,всичко е наред.Другата седмица сме на коремен ехограф и кръв и урина.От два дни си държи главичката на една страна,доста се притесних,личната каза че не вижда причина -върти си я главата,опитва се да става,подвижен си е както обекновенно ,но продължава да я държи така  Sad  дано да се оправи по-бързо ,че само се филмирам

# 468
Извън темата: Заквасената сметана може ли така да се яде? Чета за десерти с нея само, че я слагаш в хладилника да стегне /без термична обработка/.

# 469
Мерилин, не съм се чела подробно за непоносимостта към глутена, понеже много се филмирам, но ето тук една извадка: „При децата са характерни диария, твърде бавно наддаване на тегло, уголемяване на коремчето, отоци, раздразнителност, електролитни нарушения в белтъчния метаболизъм и др”
Казват, че рядко се случва такова нещо, но все пак го има...

Иначе и аз се движа много бавно със захранването..От месец и половина захранвам и засега яде само плодове и зеленчуци. След няколко дена почвам меса и каши, сигурно и тях(живот и здраве), месец ще ги влача и накрая млечните, за които нямам търпение  Grinning

# 470
Тези, които са заместили обедно кърмене/АМ със зеленчуково пюре, колко грама достигнахте и за колко време? Знам, че всичко е много индивидуално, но ми е интересно.

# 471
Тази извадка звучи плашещо ... Аз се надявам и ние скоро да започнем захранването. Но първо малчо да се оправи де, това е най-важното. Като ви чета се старая да запомня повече неща, че да не се повтаряте после като заразпитвам Simple Smile

# 472

Тъкмо му дадох супичката от кухнята. Мноооого му хареса. С крема малко не се разбра ама.. 

Вие вече ползвате готова кухня? В София ли ? Би ли споделила коя кухня ако е в Сф?
Повечето не запчоват ли с менюта за след 8-мия месец, дори след 10-ти месец...?

# 473
Тези, които са заместили обедно кърмене/АМ със зеленчуково пюре, колко грама достигнахте и за колко време? Знам, че всичко е много индивидуално, но ми е интересно.
Аз заместих чак след месец и половина от началото на захранването. Първо си въведох всички зеленчуци и плодове и чак тогава. Давам му колкото му правя мляко. Тоест към150-160гр изяжда.  А и в крайна сметка се водя по него, той сам си показва колко му се яде.  Peace

# 474

Тъкмо му дадох супичката от кухнята. Мноооого му хареса. С крема малко не се разбра ама.. 

Вие вече ползвате готова кухня? В София ли ? Би ли споделила коя кухня ако е в Сф?
Повечето не запчоват ли с менюта за след 8-мия месец, дори след 10-ти месец...?
Не сме в София. Да, те ми казаха, че искат навършени 10 месеца, но аз казах, че всичко съм въвела така че няма никакъв проблем. А и много са вкусни, хапва с удоволствие.

# 475
Всъщност Дени, какво по-различно да има в менюто за 8 месечни? Супата беше с телешко, с масло, жълтък и това е.. Нищо кой знае какво  newsm78

# 476
Да ви се оплача....Както добре си вървяхме със захранването, изведнъж моето бебче започва да се отказва да суче - и от гърда, и от шише не иска. Иска да яде с лъжица! Сега го чакам да заспи и му давам да суче или шишето и така по малко хапва, но в будно състояние и дума не може да стане - повдига му се, криви се и ръмжи! Но той е още бебе и трябва да пие и мляко! Има ли някой такъв проблем? Какво да правя?

# 477
Как въведохте чушка? Има ли такива пюрета, защото не успявам да открия?

# 478
Как въведохте чушка? Има ли такива пюрета, защото не успявам да открия?
има комбинирани пюрета, които съдържат чушка  Peace

# 479
Днес съм се смяла с глас. Кашата с елда на слънчо претърпя пълно фиаско. Уж за да оправя нещата добавих пюре от круша. Все едно лимон и дадох, беше в пълен потрес и от крушата ...

Общи условия

Активация на акаунт