Някой искаше да правим анкета за кварталите в София. Мога да я пусна, стига да ми кажете кои райони да включа. Помня само, че имаше някой от Левски.
промих го колкото можах с тетра и намазах с Гентамицин. Чудя се дали не мога да пръскам с Цикатридина спрей за да забързам заздравителния процес поне?
Миличкото ми, къса ми св сърцето да го гледам така.....

след малко отиваме на контролен преглед и ще кажа на лекаря все пак да опипа главичката. За млечните аз забелязах, че в пюретата с ориз има млечни продукти ( сметана). Вчера му дадох да вкуси от моето кисело мляко, той веднага зяпна за още, дадох му да си близне няколко пъти. Майка каза че аз съм яла кисело мляко от 4 месечна, нали преди по други методи са ни захранвали. Още се чудя на тоя лекар, как е днес бебчо Melisandra?
сега явно ще дохранвам с мляко..
Иначе ми се вижда малко по-различна тази кашлица, не е като тази, която ѝ беше от сополите.. Имаме една люлка, не знам дали ги знаете едновремешни люлки на мазонци
и малката така я приспивам и спи в нея, просто се родих с тази люлка, но се притеснявам да не би малката да се разбаля от много люляне в нея