Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 327
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, Стаси! Simple Smile

Имам тези капки, но са от преди месец, не знам дали не са изветрели ... с лайка не съм пробвала, ей сега ще направя!

# 646
Elena,каква синя слива даваш,предполагам от пюре,аз немога да намеря чисто,а сега няма от къде да купя сини сливи.А да ви питам-рано ли е за зелен фасул или за червена чушка?Някой давал ли е чушка и как я приготвяте?

# 647
Мишлето, давам хипп (съдържа захар) или гербер.

Към всички майки http://www.glas.bg/463316/km-vsichki-majki

# 648
Аз вчера отделих час и половина да направя пилешка супа за Андреас и да я направя на пюре ( всички продукти био, всичко по бебешки стандарт хахах) и като я вкуси пълен провал, гади му се, пробвах и с пюре готово с пилешко и то не му хареса изобщо, явно за сега не обича пилешко. Явно ще бъда от лошите майки , който хранят децата с купешки пюрета, ама по- добре да прекарвам времето си с него ( не над печката) и да си хапва каквото му е вкусно. Снощи пък така рева, че чак докато рева викше мамаааа, мамоооо много смешно ми стана.

# 649
Леле, аз направо не мога да си представя как ще почне да вика "мамо". От край време сме на "аааа", "ъъъъъ" и пръцкане с уста.

# 650
Мишлето, давам хипп (съдържа захар) или гербер.

Към всички майки http://www.glas.bg/463316/km-vsichki-majki
Много хубаво  Cry, е като пораснат тези малки очички и ръчички  и ти кажат, че си най-лошата майка на света е още по-тежко, но тогава в банята/тоалетна си поплакваш и ....продължаваш да бъдеш силна

Иначе за мисълта, че трябва да сме заети, о аз много пълноценно я следвам, всеки ден си наумувам нещо за правене, днес беше торта гараш за мама, че е рожденничка, за съжаление се провалих с първи опит на тази торта, дано поне на вкус става  Mr. Green
Отделно продавам онлайн бебешки дрешки и декорирах едно боди, че много скучно ми се виждаше и съм го пуснала някой ако иска да поръча, мноого красиво ми се получи  Embarassed Правя и картонени торти, миналата седмица една, днес пак ми поръчаха, а и какво ли още не, та.... ден айляк нямам

# 651
Браво Крисчана! И аз искам да се занимавам с нещо така, но съм в процес на търсене на "моето нещо".  Grinning

# 652
Леле, аз направо не мога да си представя как ще почне да вика "мамо". От край време сме на "аааа", "ъъъъъ" и пръцкане с уста.
И Анди все викаше агу и аааа, но сега е решил като плаче да го прави със затворена уста и от мънкане се получи мамаааа.

# 653
Браво Крисчана! И аз искам да се занимавам с нещо така, но съм в процес на търсене на "моето нещо".  Grinning

Peace и аз се чудя с какво да се занимавам в свободното време..Обичам да правя торти,но не ми се качват килограми Laughing...

Червените плодове и зеленчуци са силни алергени.По-добре зелена чушка.Аз мисля да я изпека и да я пасирам.

Майките във фейса обсъждаха точно пюрето от сини Сливи и доколкото си спомням казаха,че има чисто такова. Ако трябва ще поразровя да видя коя марка обсъждаха Simple Smile

Малката от няколко дена издава звуци „бабабабаба баба аааа абаба” по цял ден  Grinning Това дали се брои за първа дума Whistling

# 654
Крисчана, ако искаш, напиши как ти е сайта. Иначе за лошите думи от децата - предполагам, че повечето деца имат периоди, в които меко казано не харесват родителите си. Аз умирам от страх как ще се справя като дойдат тийнейджърските изблици, вече чукат на вратата  Rolling Eyes
И аз днес правих домашно пюре - морков, пащърнак, карфиол, лук, жълтък. Прие го добре.
За пюрето гербер сега погледнах на етикета пише 28% сливи, явно не е от чистите ...

# 655
Хора от вчера, от както започнах захранването дупето ме е зачервено и леко грапаво, та това е от картофа нали? Мазах с бепантен, но днес пак е така. Не съм забелязала някаква друга промяна в бебо. Това не е алергична реакция, нали така или?  newsm78
За анкетата за мен е без значение дали да е квартал или парк.

# 656
Към тези, които вече имат зъбче: забелязахте ли подутина преди това? Моето човече от 3-4 дни е супер нервно през деня и плаче много. Нищо не виждам по венеца. Колко може да продължи това?

# 657
Към тези, които вече имат зъбче: забелязахте ли подутина преди това? Моето човече от 3-4 дни е супер нервно през деня и плаче много. Нищо не виждам по венеца. Колко може да продължи това?
Нашето беше подуто и белееше, при нас продължи минимум 2 сесмици

# 658
Благодаря, за отговорите,  момичета!
Африканче,  как е Катето?
Уважение, за алергична реакция поне трябва да има 2белега.напр.обрив и червенина около ануса на бебето или обрив и жилки кръв и слуз в изпражненията. Много са реакциите,  но поне 2 наведнъж,  за да се мисли за алергия.

# 659
Благодаря, за отговорите,  момичета!
Африканче,  как е Катето?
Уважение, за алергична реакция поне трябва да има 2белега.напр.обрив и червенина около ануса на бебето или обрив и жилки кръв и слуз в изпражненията. Много са реакциите,  но поне 2 наведнъж,  за да се мисли за алергия.

Ами на мен ми прилича на обрив, но само около ануса /червено и грапаво/. И от днес някакви черни точици в изпражненията и зелено. То само веднъж е пълнил памперса де, днес след картофа.

Общи условия

Активация на акаунт