Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 232

• 70 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Имаме ужасен фрагман!  ooooh! ooooh! ooooh!

Да не ни свършва сериала...

ЛинкаHug споко! Почти идентична катастрофа имаше и в "Перла", но ГГ оцеляха. След кавга и раздяла им се случи и помогна да стопят ледовете. Заедно в болницата бяха и се шегувахме с болничното облекло на Мехмет-Къванч и възможността да му се видят голи някои части от тялото Mr. Green Ще се отърват по живо по здраво, ще видиш! Даже сигурно Джесур ще спаси Сю, като я извади в последния момент от колата, която веднага след това ще се взриви  Shocked Обаче предполагам, че така ще завърши серията и народа ще е стресиран и тръпнещ в очакване до следващия епизод ooooh!

Злати, Hug времето е ...  Shocked Аз такова чудо не помня; преспи, виелици и разни други съпътстващи екстри... ooooh! Сякаш сме в Сибир  #Crazy

Синан,   Hug благодаря за превода!  bouquet

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 21:41 от shoppич

# 106
  • Бургас
За фраг 4 - Еееееееее, не може да бъде! Дори за турско дизи е прекалено! Ох, момичета, настръхнах! Да не го превръщат във филм на ужасите? Кога е четвъртък??? Ох, ужас!

# 107
Оф, бе, Шо  Hug пак ли ще взаимстваме от преди писаните сериали!  #Cussing out
Беше ми омръзнало в КРА да казват, че еди какво си, са гледали еди къде си!  #Cussing out
Ама що да очаквам от турски сериал иновативно развитие, нали... ooooh! ooooh! ooooh!
А бе да се оправят младите, да се вземат, да си отдъхнем и квото - такова!  Mr. Green

И си права, че те май се карат преди това, иначе тя що ще иска да спрат колата по средата на нищото... newsm78
А и ако сега реши, че баща й е убиец и престъпник, какво ще гледаме нататък, като няма да има душевна борба?  newsm78
Сега трябва тя да вярва на баща си до край, а той да преживее катарзис и в името на любовта да се откаже от отмъщението, не е ли това смисъла на цялата история, или аз се бъркам?  newsm78

Народът и в ТТи в руските форуми се шашна!  Joy Joy Joy
Не знаят какво да мислят и предполагат!  Joy Joy Joy Майтап!  Joy Joy Joy

# 108
  • Русе
Смели и Красиви 9.Епизод 4.Трейлър - Бг Субтитри

Благодаря за превода!  bouquet

Малеее, каква изненада само  Shocked
Аз реших, че няма да видим кой знае какво непредвидимо, а то...  ooooh!

Линка  Peace не се коси толкова - рано ни е за загуба на някой от ГГ, а пък за загуба на памет... хич не го вярвам. Не мисля, че биха използвали точно това клише в този сериал. При многобройната му публика и то в различни страни, смятам, че ще търсят по-иновативни неща  Wink

п.п. Три поста излезли, докато пиша и без да ме информира форума, защо ли?  newsm78

# 109
  • Бургас
Линка,  Hug ни знам какъв е смисъла, има ли го и къде да го търся  Peace  Joy Ясно е, че повторения ще има, навсякъде е така, при толкова плодовита дизи индустрия е неминуемо  Joy
А младите ще се оправят,  luvbedскоро ще е  Joy

Отдавна спрях да гадая, каквото дойде, такова. Peace Харесва ли ми, гледам и се забавлявам, без много да задълбавам. Ако ме изненадат приятно, ок, ако не - здраве!  Hug

# 110
Наминавам късничко,нямах интернет и телевизия за няколко часа! ooooh!Няма как да е в такова време! Peace

Линка Hug,Вичи Hug,благодаря за фрагмана!Синан Hug,за превода! Peace

Катастрофи,отвличане,болници ги има във всички сериали! Laughing

Очаквах да има повече фрагмани,тъй като в четвъртък започва сериалът с Енгин и Фахрие-''До живот''!Ще има борба за рейтинг! Laughing

ПП 2 отговора

# 111
Здравейте Hug

Навън сняг вали, в темата - снимки, резюмета и новини Grinning  Туба е една от най-известните туркини и може да си позволи да лежи на лаврите си, но тя работи все по-усърдно и с жар за наша радост.

Сцената от трея е една от малкото сцени, които истински ме впечатлиха досега и която със сигурност ще си спомням. Другите, които мога да изредя, без да се замислям е пиянството на Сю и след това; Тбей в ресторанта на родителите му и как Сю се справи с разбунтувалите се работници.  Първата бе изиграна страхотно, не бях се забавлявала така от Хасрет със сърмите.; втората беше много тина, но силна и дълбока, а третата Туба я изигра без почти никаква емоция, с каменно лице - делово, пренебрежително, надменно, а отвътре й кипеше. Харесвам тази й игра. И в трея беше така.
Както писа Линка, сцената беше на тримата. Нито грам в повече, нито грам по-малко. Всичко беше точно и в сц, и в режисурата, и в играта.  smile3501
На Джес реакцията беше най-придвидима - всичко трупано и потискано неизбежно изригна. Тбей малко по-малко - все пак някой и този някой беше явно, че ще е Джес, трябваше да го остави Shocked. Загубата на имоти и пари го вбесяваше, докато завръщането на призраците го остави безмълвен. Намери се друг, който на гневната му атака да отговори с още по-гневна, а сблъскването му със Сю направо го довърши.
Реакцията на Сю, обаче, беше неизвестна и неочаквана (както и самото й присъствие на скандала) предвид разгорещената сцена и избухливия й нрав. Да, ама не Mr. Green Не знам дали е изпитвала болка или срам заради чутото, но определено бе опустошена, в ступор. Ако беше изпаднала в истерия - тривиално отиграване на подобни ситуации,  присъствието й щеше да мине незабелязано след изригналия вулкан Джес. А така, с най-малко участие в сцената на сблъсъка на титаните, тишината й остана най-запечатваща се. Поне за мене. Да ме прощават титаните Peace Джес и Тбей Wink

Резюмето ме заинтригува не с действията на Джес, Сю и Тбей, а кой и на каква улика от "онази нощ" ще попадне newsm78 Не е Корхан или поне така е извъртяно резюмето Thinking

Корхан май знае доста повече от това, което видяхме, щом заровените спомени го връхлитат. Какво newsm78 Явно доста му е смачкал фасона и може би ще обясни защо е такова мекотело Thinking

За капана  рускините познаха thumbsup

Голямо удоволствие ми доставя да ги чета, не само защото виждат и усещат Туба и околните като мене, но и много точно и емоционално се изразяват Hug

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun
#CesurVeGuzel #kivanctuba
Заметка от Окана Ишик..
Актриса Бегюм Кютюк, выссказала свою мысль, по поводу слухов о разводе пары Онур Сайлак и Туба Буюйюкюстюн: Они по прежнему любят друг друга.

Okan Işık : Begüm Kütük boşanacağı iddia edilen Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti hakkında konuştu: "İkisi de hala birbirine aşık"

https://vk.com/kivanctuba
Браво на Бегюмката!  Laughing
Най-сетне някой от обкръжението им да се произнесе!  Crossing Arms Дано да сложи край на слуховете... Laughing
Линка, и други имаше Халата, например. Специално заговори за Онур в тв гостуване. Ама кой да чуе и да разчете знаците, а и защо newsm78  Обикновеният живот дори на известните не е интересен, друго си е нещо по така.

И при нас е студено и много снежно, но пък с климатик и камина + питие + Туба забравям, че утре трябва да си търся колата под снега Laughing Нямаме вода, за да показвам красиви ледени дантели и страховити ледоходи, но пък е много бяло, пухкаво, чисто и смълчано. 

Малко насипна Сю:

ПП И нов трей - Синан  Hug и "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора." Така е, като не си пускам поста навреме. И мене все нещо ме изненадва  ooooh!
Имам още да чета, ама после. Ако нещо повторя, Peace

Усетих #Crazy от трея Peace Защо е това вълнение newsm78 Нито Сю ще се убеди за баща си, то и ние не знаем в какво точно ще трябва да се убеди и на колко етапа, нито някой ще се гътне, нито вече съм толкова въодушевена да разкривам и да се дразня от дежа вю. Отдавна съм си решила с моя турски дизи опит, че ПЛ е класика  Laughing
Аз се чудя кой от двамата ще бди над леглото на другия, както е по канон или кой първи ще се събуди newsm78 Ама пък може и Сю да е супержена, та двамата да се измъкнат на свойобствен  ход. Ама ще е драматично - има и горящ двигател Wink

Май срязаните спирачни маркучи ще са дело на 3тия отбор, този на озлобените аутсайдери. Нали имаше една приказка: когато атовете се ритат магаретата теглят Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 23:49 от Bagi

# 112
Цитат на: Bagi

Май срязаните спирачни маркучи ще са дело на 3тия отбор, този на озлобените аутсайдери. Нали имаше една приказка: когато атовете се ритат магаретата теглят Mr. Green

Eй, тази телеПатка, пак ме изпреварила Mr. Green А, аз от няколко часа съм будна и мисля в леглото около фрагманите ooooh! Салих разглеждаше учудено спирачната течност, значи не той е прекъснал маркуча. Тбей няма сам да върши мръсна работа, не е той също. Жените ги изключвам, трудно се режат бронирани маркучи или откачат от цилиндъра. И пак ми се дава работа на Бюлент Thinking
Ама то не остана до утре за да разберем Grinning А на сериала вярвайте, щом аз го мисля по нощите Joy

На всички пожелавам безавариен ден! Hug

И да ни донесе хубави емоции с Туба Wink

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 07:33 от nadine1111

# 113
Здравейте Hug
Момичета  HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Баги HugБлагодаря ти за подробния анализ.
След снощния фрагман #Crazy и ако днес ни пуснат още някой
фрагман съвсем  ще станем #Crazy.

Добро утро ,приятели ! Simple Smile
Днес е световен ден на думата Благодаря!
Благодаря, че всяка сутрин започваме деня си заедно с
чашка кафе , усмивка и поздрав !
Благодаря за компанията и настроението !
И макар виртуално, всеки един от нас от сърце пожелава
на всички свои фейсбук приятели денят да започва и завършва успешно ...
Момичета HugБлагодаря ,че ви има.

Тахсим бей може би искаше да сплаши Джес,но най малко предполагаше,че и любимата му дъщеря ще бъде там.Сега ще трябва да спасява и двамата.
Корхан ,може би знае много неща ,но може би именно затова Тахсим бей го е принизявал и унижавал,за да не издава знаещето.
 Както казва Баги Hug
Цитат
срязаните спирачни маркучи ще са дело на 3тия отбор, този на озлобените аутсайдери.
 Също  и Надин Hug
Цитат
Eй, тази телеПатка, пак ме изпреварила Mr. Green А, аз от няколко часа съм будна и мисля в леглото около фрагманите ooooh! Салих разглеждаше учудено спирачната течност, значи не той е прекъснал маркуча. Тбей няма сам да върши мръсна работа, не е той също. Жените ги изключвам, трудно се режат бронирани маркучи или откачат от цилиндъра. И пак ми се дава работа на Бюлент  Thinking
Момичета Hugна същото мнение съм.

Хубав ден ,дами Hug и не забравяйте  да благодарите.

# 114
  • Русе
Добро утро  Hug и... БЛАГОДАРЯ!  Simple Smile

Вичи  Hug

Днес нали сме пак в тежка зимна ситуация  ooooh!, някои като  Wink мен можем и да си отпуснем още ден почивка на топло  Simple Smile, та... мога и да се позабавлявам повече и да наваксам за дните, когато трудно намирах време и за тази тема Peace

Баги, Надин  Hug първоначално и аз си помислих, че срязаните спирачки може да не са дело на Тбей, но... разгледах подробно и 4-те фрагмана + резюмето и... се позамислих повече.

https://www.vbox7.com/user:galina74

Цитат
Что будет в 9 серии

Признание Джесура в любви Сюхан растопило лёд в ее сердце. В этот момент Джесура арестовывают, что означает, что Тахсин Корлудаг открыл против него войну. Сюхан, ставшая свидетелем, с болью осознает размеры этого противостояния.
Корхан, узнавший истинную личность Джесура, опять столкнется со своим прошлым, которое он считал похороненным. Корхан, для которого мир перевернулся, станет легкой мишенью для Хюльи.
Важная подсказка относительно ночи, когда погиб отец Джесура, попадает в руки к человеку, на которого никто бы не подумал. Полный сомнений, он не замечает расставленной ловушки.
Джесур хочет на один день удалить Сюхан из Колудага. Только 24 часа на то, что вместе забыть все, кем они являются. Это станет важным шагом.Однако Сюхан, будучи близко от Джесура, не замечает, что попала в ловушку, расставленную её отцом Джесуру...

От фрагманите виждаме, че Тбей настоява да намерят дъщеря му, възмутен е как тя е с Джесур, защо? Дали не знае, че ако е, може и тя да пострада покрай врагът му? И да, разбира се, че знае за капана, нали той го е планирал ( в резюмето). Това, че Салих казва, че шефа му не е убиец, а може и да разкрие кой е, за да разсее Джесур и той да попадне по-лесно в капана, който е приготвил, а и нали капанът е за убийството му. Да, той пипа изтеклата течност на земята, но... може и да не е изненадан, а по-скоро да се убеди, че работата е свършена добре. Ама пък това означава, че е наблюдавал мястото след като жертвата вече е тръгнала и е видял, че и Сю е с него ( затова е и реакцията на баща и от последния фрагман). Та... ако е така, то може и Салих да е спасителят на пострадалите, ако тръгне след тях.  Thinking

Това е моят сглобен сценарий по видяно, прочетено и предположено, но... и съм съгласна, че Бюлент също е спретнал капан - вече видяхме, че той си пада по стрелба от засада, така че.. и сега може пак това да е организирал, кой знае. Засега той не ми изглежда човек с много умения и акъл  Wink
Той е слаб човек, дебне скрито и от далеч, не обмисля много и действа в отговор на някоя ядосала го ситуация ( помним пожара), така че след пореден скандал изобщо няма да ме изненада, ако тръгне и да гърми от засада сам по Джесур.  Thinking А защо му е да мисли за Сю, дали може да я нарани...  Mr. Green

Е, стига ми засега, достатъчно мислих и писах  Wink

# 115
Цвети, ама не е задължително капана да е свързан с пътното произшествие newsm78

# 116
Добро зимно утро! Hug

Благодаря на всички реални и виртуални дружки от темата! Heart Eyes
Благодаря,че ви има! Hug
Благодаря,че сте до мен! Hug

Баги Hug,за подробния коментар от снощи! newsm10

Надин HugВичи HugЦвети Hug

Тбей се притеснява за Сю,нали Адалет му напомни,че тя е винаги покрай Джес и може да пострада при това отмъщение!Трябваше да предположи,че Сю няма лесно да се откаже и ще продължи да търси истината!Така,че и аз съм на мнение,че може да не е 3-ти отбор!Но...си знаем за Бюлент каква кукичка е! LaughingТо не остана време-утре вечер ще разберем! Peace

Приятен ден,момичета! Hug Hug Hug

# 117
/за Бюлент /".......не ми  изглежда човек с много умения и акъл....." Но е много подъл и отмъстителен!!!!!

# 118
Добро утро!  Hug

В деня на думичката "Благодаря!" и аз да  благодаря, че ви има, че сте толкова интересни и интелигентни, че е удоволствие за мен да бъда във вашата компания!  Hug Благодаря ви, мили мои, бъдете винаги жизнени, здрави и позитивни!  Hug

Трудно ми е да предположа кой коя точно клопка е организирал, но си мисля, че никой не е стоял със скръстени ръце! Забравяте Джахидето и Хулия - те също са силни в организиране на убийства, че и сами ги извършват!  Crossing Arms
Колко убийци имаме в този сериал:
Адалет - двойна убийца
Тбей - като организатор, не директен извършител, но престъпния ум, който ги измисля
Хюлия - уби доктора
Джахиде - опит за убийство на Сю
Бюлент - част от организацията по опита за убийство на Джес
Салих - уби старата директорка
Мен повече ми е интересно какво толкова знае Корхан, което го прави толкова уязвим, че чак до самоубийство стига?  newsm78 Та той е бил дете. Надали е присъствал на убийствата. Но все пак има нещо, което го измъчва.
Ще видим. Утре.  Peace

Една новина за един от любимите ни партньори. Wink

Цитат
#diziturkHaber

Новый ведущий "Кто хочет стать миллионером" Мурат Йылдырым!

С 2000 года на экранах Турции была программа "Кто хочет 500 миллиардов?" , а ведущим был Кенан Ышык. С 2011 года программа стала выходить на телеканале АТВ и её переименовали на "Кто хочет стать миллионером?" После трагических проблем со здоровьем, Кенан Ышык передал флаг ведущего Селчука Ёнтэму.

А сейчас настало время перемен. Как сообщает газета Сабах ("Утро") Селчук Ёнтем особождает должность ведущего и передаёт своё знамя знаменитому актёру Мурату Йылдырыму. https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_1002908
Приятен ден на всички!  Hug

# 119
 Здравейте Hug

Благодаря за превода Hug Лили Hug bouquetРинка Hug bouquet
Дами , Hug нещо ме притеснява датата на излъчване newsm78  най отдолу на превода.

Общи условия

Активация на акаунт