Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 232

• 70 808
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Вичи  newsm78 трябва да се поогледаме тук там за проверка на датата  Thinking

И нещо ново...

Добре са се гледали фрагманите ни  Wink, като гледам цифрите

# 121
Вичи  newsm78 трябва да се поогледаме тук там за проверка на датата  Thinking

И нещо ново...

Скрит текст:
Добре са се гледали фрагманите ни  Wink, като гледам цифрите

Цитат
#NEW #KivancTatlitug #TubaBuyukustun
#CesurVeGuzel #kivanctuba
Окан Ишик:Отодвинув чувство мести, ради любви, Джесур снова делает признание Сюхан: Я тебя люблю!

Мода...

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun
#CesurVeGuzel #kivanctuba
пресса: GazeteMAG
Слова восхищения от Ешим Салкым, для Тубы Бюйюкюстюн!

Телеведущая, известный деятель искусства Ешим Салкым, похвалила звезду сериала "Джесур и Красавица" Тубу Бюйюкюстюн. В соц. сетях, она выложила фотографию Тубы, подписав: Вот это красота!!!! После чего, ее подпись, стала самой обсуждаемой за день.
https://vk.com/feed?z=photo-123508620_456245143%2Falbum-123508620_00%2Frev

# 122
  • Русе
/за Бюлент /".......не ми  изглежда човек с много умения и акъл....." Но е много подъл и отмъстителен!!!!!

Така е  Peace - едното твърдение, не изключва другото  Simple Smile

Дори това става много опасна комбинация, защото с необмислена постъпка с цел да нарани един човек, който го е предизвикал, може да пострада и друг, невинен.

Както е и Сю в тази кола. Който и да е измислил и свършил тази работа, изобщо не е помислил дали Джесур ще е сам или ще има още някой с него по време на инцидента.

# 123
Привет следобедно! Hug Hug Hug

София HugЛинка HugВичи HugЦвети Hug

Понякога при отмъщението на човек му пада пердето и не мисли изобщо кой ще пострада!Науми ли си да го съсипе  не се спира пред нищо! Peace

# 124
И джаз и отива.. Grinning

А този колаж "ме хвърли в джаза" Joy Като идея ми е неразбираем, но като изпълнение е добър Peace

# 125
Бюлент няма как да прости на Сю за отказа  ѝ !
 Убедена съм ,че не я обича . Тя е моста, по който  той иска да "стигне" до гърлото на ТКорлудаа . Обеща и на майка си , а интереса ѝ към "дейността " на Джесур му пречи на плановете . А има и престъпление....пожара , фалшивият документ .

# 126
Здравейте Hug

В деня на "словестната ласка" БЛАГОДАРЯ ВИ, ЯТО

Докато се ровех да разбера откъде точно идва Денят, попаднах на част от най-известните благодарствени речи - оскарските. Това странно изказване: „Майка ми... ме научи... че жестокостта може да бъде много човешка и много културна, но не е много приемлива” първо ме Rolling Eyes, но после набързо го свързах с нашето сериалче и спора за отмъщението. Ами много ни е "човешко и културно"  отмъщението, но пък приемливо Mr. Green
Ако ви е любопитно как благодарят звездите:  http://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D … 1%86%D0%B0-2.html
Е, може фаворитите на Академията да са звезди, ама не всички са надарени с ясна, адекватна и дълбока мисъл, та си мисля че понякога е най-добре и най-елегантно просто едно "благодаря" Mr. Green

Надин, явно сме телеПатки на смени. Нощта си има своите преимущества - може и да изкоментирам нещо първа Wink  Новините, обаче, се появяват обикновено през деня и все ви догонвам и не съм актуална smile3511   
Цвети може и да се окаже права  Peace Изгледах сега последния трей с превод. Снощи съм пропуснала началото Embarassed Реших, че след като е имало стрелба и тя е поръчана от Тбей, то второто покушение ще е на аутсайдерите.
Но сега, като се размисля, може и двете да са дело на главната троица злодеи Thinking  Първо, Тбей е хванат както никога (освен може би около онази нощ) натясно и ми се струва съмсем логично да действа много припряно, явно и по сталински "няма човек, няма проблем". Както ми е логично, и троицата аутсайдери да се спотайват временно, след като се отърваха на косъм Thinking
Като си помисля, за едни Джес трябва да изчезне, за повечето - Тбей, но за всички Сю трябва да е жива, без Хатиджето. Та затова  сигурно, ще има още доста клопки и покушения, в които Сю няма да е мишена, но ще е най-потърпевша Mr. Green

И още нещо исках да отбележа, ама пак се отплеснах Naughty. Снимките на сцените с карираното палто и бежовото сетре (а ГГ не носят едни и същи дрехи повече от 1 екранен ден) май са се се проточили дълго - почнали са без сняг, свършили са на камари сняг.  Явно не само нас ни изненадва лошото време. А Сю предупреди за тежката зима Wink

Повтарям колажа, защото е по-различен:

И още един, по-различен по стил колаж:
Много са се активирали елмерите, дали е заради предстоящата премиера на ЕА или защото конкурентът им се бракува newsm78 Wink

# 127
Днес за мен определено е ден на партньора!  Joy Joy Joy
Разхождайки се из нета, попаднах на голяма част от партньорите...
Новата партньорка и Джансел
Cansel Elçin & Ece Uslu 🤗👏🏻#DayanYüreğim

Промоплакатите на сериала на Енгин

Като че е един сериал!  Laughing Трябва да се загледаш Laughing, за да откриеш разликите, и те не са много!  Joy Joy Joy
И нов сериал на Бюлент

Цитат
#PayitahtAbdulhamid #ПравоНаПрестолАбдулХамида
В сети был опубликован новый тизер сериала «Султан Абдул-Хамид Хан II», продюсированием занимается та же компания, что ранее снимала сериал «Филинта».
Зрители уже смогли оценить видеоролик и тот факт, что за короткий промежуток времени трейлер посмотрело много народа, является показателем того, что картина заинтересовала народ.
А критики в свою очередь уже отмечают, что у сериала «Кровавый Мурад» и «Возрожденный Эртугрул» появился серьезный конкурент.
Точной даты премьеры ленты пока известно не было, но продюсеры надеются выпустить картину в феврале. Исторический проект явно заберет половину зрителей картины.
Предполагам, че четвъртък е подходящ ден и за дизито на Джансел, и за дизито на Бюлент... Така няма да има обидени, че не са на един ден с дизито на Туба!  Mr. Green
А сега и един партньор, който едно че е бивш , и второ е настоящ, а третото е, че и неговото дизи го излъчват в четвъртък!  Joy Joy Joy
НЕма лабаво...

Да сложа и настоящия партньор, да не се чувства изолиран от компанията

Най-сетне дойде ред и на самата главна героиня на темата! От толкова партньори едвам я сместих... Laughing

Да отговоря на Баги  Hug Активността на Елмерите се дължи на срядата - денят на КРА   Laughing

# 128
Като ще е ден на партньора, от мен първи епизод на сериала Бюлентов с руски субтитри:

http://great-tv.ru/turetskie-serialy/poslednyaya-istoriya-son-destan

И докато не е минал този ден, да кажа и моето БЛАГОДАРЯ!  Hug
За това, че ме разбирате и без да слагам емотикони ! Grinning

# 129
Линка, как да няма разлика Naughty А късата подстрижка Mr. Green
Явно не им пука, но след като ще се излъчва в четвъртък, можеха да се постараят повече, за да не са копипейст на конкуренцията Whistling

Сещам се за промотата на 20 минути - засега за мене си остават най-добрите и най-свързани със съдържанието. Много успешен ход на продуцента се оказа да вземе за режисьор на първите епизоди, човек с опит основно в рекламния бизнес. Доста дизи клишета бяха избегнати. Али Билгин само продължи по зададения път.

Гледам и Онур в роля. Кой ли му е изправил къдрите newsm78 Двете девойки или Гюлназ с ютията Joy Joy Joy Много сладки бяха с Балчичек Laughing

# 130
Тоя Бюлент много продуктивен, бе...
Скоро му свърши сериала, дето Баги  Hug и Канти  Hug го гледаха, с Айча Валиер и Джейда Д., сега дават този, на който Надин пусна епизода, а инфото, дето го сложих, е за трети, исторически проект!  Shocked
За няколко месеца три проекта! Бравос! Не спира!  Simple Smile
Потърсих малко инфо за "Последната история". Излезе ми тази статия
http://haber.fragman-tv.com/son-destan-dizisi-oyunculari-konusu- … ani-son-bolum-568 Пише, че е минисериал, 6 епизода, напомня "Великолепната седморка" в турски вариант. И, познайте, кой е продуцента Tomris Giritlioğlu!
Не съм сигурна точно продуцент ли е или друго, гуги ми превежда лидер
Дип, че не ме интересуват такива теми, а иначе Томрис ми е любопитно какво напоследък реализира.  Peace
Ако някой го гледа да разкаже после. Само 6 епизода като че ли пише (с гуги никога не съм сигурна  ooooh!)
Играят също Седеф Авджъ и Ойко  Карел, това са от бившите на Киво, може да имат фенки сред неговите фенове и да го гледат.  Peace

Не само ние забелязахме сходството, в ТТ вече го коментират

# 131
  • Русе
Линка и на мен тези постери някак еднакво ми изглеждат, ама...  Wink може такава да им е модата в момента на дизитата.  Simple Smile

И колажи - нови и с много цвят и... старото класическо черно/бяло

# 132

Момичета  Hug попаднах на предаването , където предполагам Бегюм е казала , че Туба и Онур още се обичат.
Нашата Бегюм е гостувала на някакво магазинно предаване "Renkli Sayfalar" и са говорили за Туба и Онур, понеже са колеги от ПС. Не знам какво говори, не разбирам - 10 мин. е предаването с Бегюм, разказва и за своя брак, по снимките се ориентирам
Вероятно думите, които се въртяха тези дни в нета, са от това предаване.
Надписът под клипа гуги преведе - Двойката Туба и Онур са си дали втори шанс заради децата...

От долу, в коментарите има превод на арабски. Ще сложа превода на гуги в спойлер, не се разбира много, но прочетете сами... Може някой да го преведе на руски или английски, тогава ще научим повече.  Peace
Защото, честно казано, от този превод нищо не разбрах, освен, че са имали красива любов!  Laughing
Скрит текст:
Това е, което тя каза, двете вестници от Aklhma знаейки, че те Taatqsaddan така, защото те се стремят да продължаващите слухове и да даде представа на хората, че те са били заедно само за децата, за да продължи винаги да слухове и Ajdo нещо да кажа за тях. Но актрисата смълчана устата тактичен начин и много откровен, описващ една много красива любов Тоба и Ануар свидетел, и говорене слот за когато той й каза, че Ануар за решението му да се ожени за Тоба и казва, че те не вярват на слуховете, тъй като голяма любовта им до точката, че не може да бъде своя край толкова просто, и когато се опитах Синтези натиснете продължи с думите, че той може да има криза, като каза, че актрисата отговорите натиснете така, когато искате да се ожени те приписват на бременността и когато искат да се оженят Ttliqk. Vosktaat техните уста и Геро предмет. Имайте предвид, тези двамата вестници са две от публикуваната новина на развод за първи път и два самолета за канал Kanal D, който показва поредицата сте гражданин, и две от Ofatta скорошен слух срещу Тоба, казват, че Тоба направи писател свиване актриси други роли в новата си серия в своя полза, и всичко това, за да опетни имиджа на Touba с цел да се Ritng след Rao като най-важните причини за успеха на личната Sohan серия. И като каза да отстъпи от решението за развод е? Доказателство, че Tolevathm от ясно небе, къде те се, че първоначално Aarafo

# 133
Докато не е отминал този ден и аз да ви кажа БЛАГОДАРЯ, момичета!
За това, че ви има и правите всеки мой ден по-интересен и пъстър!

Благодаря на всички ви, които и днес сте направили къщичката ни толкова пъстра  bouquet

Вчерашния 4 трей ни "хвърли в музиката" с този мрачен финал. Благодаря за превода му и субове на Синан Hug, Лили Hug и Ринка Hug Подозирам, че това ще е и края на епизода Peace
Колкото до кой е подбудителя - според мен това е Тбей - над 90% вероятност Peace И мисля, че "оръдието на изпълнението" на задачата от шефа ще е Салих yes Още във 2 трей ни се подаде нишан за това
Бях ви обърнала внимание още като излезе 2 фрагман, така че и аз ще се самоцитирам Sunglasses

Относно 2 трей Салих казва на Джес, че Тахсин не е истинския убиец на баща му Peace Но той продължава да е вярно куче на шефа си. Продължавам да се чудя с какво толкова Тахсин "го е вързал", че да извършва всичките му мокри поръчки? newsm78 Та в трея има момент, когато някой (предполагам че е Салих) проверява разлято масло. И после гледа с един ехиден поглед колата на Джес Peace Предполагам, че по някакъв начин ще му повреди колата с идеята да стане инцидент и Джес да пострада. Ама кога ли ще е това в серията? newsm78  По средата или в края? newsm78

Освен това Адалет предупреждава Тбей за вероятността Сюхан да пострада , и както виждаме от 4 трей това се случва. По щастлива случайност при предния опит, когато стрелят по Джесур двамата остават невредими благодарение на бързата реакция на Джесур Peace

И Тбей изплашен нарежда на Салих да я открие

Цвети Peace, Злати Peace

Предполагам, че събитията ще са горе долу така. Е, ако не -отново ще бъдем леко подхлъзнати  Laughing Колкото до  Бюлент, мисля, че ще каже нещо на Сю, което допълнително ще я накара да се отдръпне от Джес. Интересно ми стана какво толкова значимо събитие е заровил в подсъзнанието си Корхан, което сега ще изскочи и ще го затормози? newsm78 За да е така това трябва да е наистина нещо шоково Peace
Баги Hug хубав и интересен анализ/отново/ си направила снощи. То след теб и Линка Hug човек остава без много думи Heart Eyes
Надин Hug има нова музикална тема, която ми харесва
Софи Hug, Сабинка Hug
Вичи Hug и днешния ден си му дала старт с прекрасни сентенции

Е, аз в края на деня  ви предлагам едно прекрасно стихотворение ПРОСТО КАЖИ "БЛАГОДАРЯ" на Иля Велчев

Скрит текст:
Господи, благодаря ти,
че когато всички ме оставят,
ти не ме оставяш.

Господи, благодаря ти,
че когато всички ме обичат,
ти не ме обичаш.

Господи, благодаря ти,
че когато всички ме намразват, .
ти не ме намразваш.

Господи, благодаря ти,
че когато много се забравям,
ти не ми прощаваш.

Господи, благодаря ти,
че когато много си поискам,
ти не ми го даваш.

Господи, благодаря ти,
че когато съм надменен,
ти не ме познаваш.

Господи, благодаря ти,
че когато с мене никой не говори,
ти насън ми шепнеш.

Господи, благодаря ти,
че когато много се раздавам,
ти не ми се сърдиш.

Господи, благодаря ти,
че когато, и за Теб се взимам,
ти ми се усмихваш.

Господи, благодаря ти,
че когато за човек не ставам,
ти във мене вярваш.

Господи, благодаря ти
за това, което имам.

И прости ми, че не мога всичко да ти върна.
Господи, благодаря Ти!

И още нещо - КИАНУ РИЙВС: ВДИГНЕТЕ ОЧИ, КАЖЕТЕ „ЗДРАВЕЙ" НА НЯКОГО, ПРЕГЪРНЕТЕ НЯКОЙ!
Може и "Благодаря" да му се каже Heart Eyes

Скрит текст:

„Виждате ли хората зад мен? Те бързат за работа и не обръщат внимание на нищо. Понякога сме толкова улисани в ежедневието, че забравяме да поспрем за малко и да се насладим на красотата на живота. Всички изглеждаме като зомбита. Вдигнете очи и извадете слушалките от ушите си.

Кажете „Здравей" на някого. Прегърнете някой, който ви изглежда разстроен. Помогнете на някого.

Изживявайте всеки ден така, като че ли е последният.

Хората не знаят, че преди няколко години бях в жестока депресия. И аз никога на никого не съм говорил за това. Трябваше да се справя сам и да намеря изхода от това. Човекът, който не ми позволяваше да бъда щастлив – това бях аз самият.

Всеки ден е скъпоценен! Затова нека да се отнасяме към него точно така. Никой не може да ни гарантира, че утре ще настъпи.
Затова живейте днес!

И разпръсквайте любов в този ден!"

Линка Hug днешния ден се оказва, че е бил и ден на партньорите  Party Хубаво е, че всички имат проекти. Дано да им се задържат на екран Peace

С благодарност към Туба, която ни събра всички тук, както и към всички вас от мен  love001

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 22:23 от kanti

# 134

Добра вечер и благодаря ви, скъпи Запленени! Hug newsm51

Тук Туба много ми прилича на Ингрид Бергман. Heart Eyes

И аз, като Канти Hug да се впиша в рамките на деня, когато празнува думичката БЛАГОДАРЯ. Simple Smile Една думичка само, а носи радост толкова голяма... bouquet

Благодаря ви за всичко интересно и красиво, което споделяте в темата! Hug bouquet

Голямо БЛАГОДАРЯ на невероятния преводачески екип!!! newsm51

Приятна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт