Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 232

• 70 799
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Линка  Wink  и още нещо за ДК

Цитат
#FreshTV любезно предлагает наш сериал, для зимнего просмотра 👌✌
MIP Markets
What's Buzzing on #FreshTV? Watch this winter’s freshest TV shows, courtesy of TheWitFreshTV.
п.с. Fresh TV Inc. является канадской производственной компанией, специализирующейся, в области молодежных развлечений. Они добились успеха в создании международно признанных брендов, таких как 6teen и Total Drama франшиза. Недавно, эта компания расширила свое внимание включая текущие сериалы, такие как My Babysitter's a( Мои няни) Vampire( Вампиры), Really Me! ( Я реальный) и Backstage.
FRESH TV — одно из значимых и знаковых событий рынка. Это презентация самых новаторских, интересных, коммерчески привлекательных телесериалов. Организатором Fresh TV является компания The WIT, ведущая мировая компания по исследованиям телевизионных рынков, включая форматы телесериалов. На презентации проекты представляют не производители, их отбирают независимые профессионалы рынка
материал подготовлен: CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

И пак... от ОРИЛИСА

# 31
Цвети  Hug супер!  Peace
Впечатлена съм от изказването на Оя Доган! Сещам се, че не харесваше Туба и все я критикуваше. Защо обърна палачинката?  newsm78 Дали Туба успя да се докаже и на критиката, или нещо госпожата се е повредила?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това май пак е същото, но нашите англоговорящи да кажат. Моля!  Praynig

Този клип бил ли е на страниците ни? newsm78
Честно казано, не отварям всички клипове... ooooh!

# 32
  • Сливен
         Привет, Запленени дружки Hug!

Лина, Злати, Вичи, Цвети, Надин,

Първо да честитя победата на Гришо и Надин! Hug Гледах мача по телемизията и се радвах! bouquet

Надин, Hug закъснях с отговора- часовникът- сигурно и двамата са рекламни лица.

Под тази снимка пишеше да опишем Туба с една дума. Ми сега? С мото мога, но само една етрудно! Може би - нежност или изтънченост?! Просто Туба! Винаги съм казвала, чеза мен това означава висша МАРКА!

# 33
Здравейте привечерному, момичета

Навън е люта зима, но тук е топло и уютно
Въпреки, че няма нещо ново относно Туба и ДК, тук има толкова интересни неща за четене и гледане, че времето минава неусетно Peace

Цитат
#Suhanim #TubaBüyüküstün
Чистота души отражающаяся в зеркале жизни: Я выбрала быть честной, чтобы защитить ценности моей жизни ... не нанеся обиды другим ...и кричать о ранах этого мира.
Перевод: Тани Черевако ✨

Вичи  newsm10 smile3521 Това много ми хареса и затова го слагам отново извън цитат, за да се вижда по-хубаво. Peace  На български звучи така:

В огледалото на живота се вижда чистотата на душата:
Аз избрах да съм честен човек...
за да защитавам стойностните неща в живота ми...
без да обиждам никого...
и да крещя за раните/болките/ в този свят...

Имаш лайкчета и от мен за поста с Чудомир и този Peace

Цитат
Из социальных сетей📌

Официальная страничка для поклонников Тубы Бюйюкюстюн на Facebook перешагнула рубеж в 5 миллионов подписчиков! 😍
И выражает благодарность поклонникам за их интерес и поддержку!😉

#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн

Е, вече ятото ни е доста голямо. А като гледам - ще се увеличава още, защото много зрители тепърва откриват Туба  newsm53
Не мога да не сложа тази красота

Баги Hug благодаря ти за информацията относно битката при Чанаккале. Изпуснала съм филма с Ръсел Кроу, може би защото и на мен филмите за войната не са ми приоритет. Но ако Линка или Надин се сетите за заглавието - може да го изгледам, щом Линка  Heart Eyes казва че е затрогващ

Линка Peace и аз се надявам Туба да успее под някакъв предлог да се измъкне от тази покана за участие в похода Praynig

Рали Hug отново си намерила прекрасни снимки thumbsup

Боби Hug радвам се че намина. Бързо да се оправяш

Злати Peace и за мен Бабинден е на 21-ви, ама да отбележа деня и аз

Изпуснах анкетата на Надин Hug, но Цвети  Hugи Злати Hug са се справили добре

Браво на Гришо за победата днес!  smile3501 bg Да продължава все така цялата година! Praynig Надин , Злати и Сабинка значи имате повод да почерпите smile3502 Flutter

Линка Hug  Орилиса я знам от времето на КРА, защото направи много хубави клипове. Радвам се, че и започна да твори клипчета и за ДК.  Ето един за КРА

Радвам се, че колажите ми освен на вас се харесват и в ТТ  Heart Eyes Ето още един, който мисля, че също ще ви се хареса  newsm53

ПП. 3 отговора докато сглпбявам поста си. Сега ще ви чета Peace

# 34

От името на бабите в темата казвам НАЗДРАВЕ, и благодаря за отбелязването на този ден! Grinning

Бабите в темата, винаги в тон с Туба!  Joy

Канти, филма се казва Търсачът и има превод на български език.

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 19:23 от nadine1111

# 35
Боби  newsm10 за Висшата марка
или просто Лейди Ту
Или притежаваш вроден аристократизъм или не. Колкото и да обучават някой/някоя, на които това им липсва, те не могат да го покажат колкото и да се напъват Peace

Линка Hug  те вече клиповете не са 1 и 2. Така , че и да се повтори - няма лошо

Цвети  Hug супер!  Peace
Впечатлена съм от изказването на Оя Доган! Сещам се, че не харесваше Туба и все я критикуваше. Защо обърна палачинката?  newsm78 Дали Туба успя да се докаже и на критиката, или нещо госпожата се е повредила?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това май пак е същото, но нашите англоговорящи да кажат. Моля!  Praynig

Относно изказването на Ойя Доган което си сложила и на английски - няма голяма разлика от този на руски Peace

Ще допълня само:
"ДиК е много качествен сериал, те са наистина прекрасни/Туба и Къванч/ в актьорската си игра. Трябва специално да аплодираме Туба за играта - тя заслужава похвала за това.
И двамата са много красиви и сладки, без каквито и да е недостатъци. Те са перфектни.
Нека изпставим професионалната гледна точка и да си поговорим като един обикновен зрител и ще си задам въпроса: Защо тези двамата са точно такива?
Защо са толкова перфектни без недостатъци, което не мога да си го обясня?
Туба и Къванч - красотата на тези двамата заедно ме кара да загубя ума си  и да започна да се притеснявам от това"

Цвети Hug  Hugизглежда, че тази нетна ТВ завзема все по-широк периметър. И както Сабинка
Hug покрай Мипкома беше открила, че КЧ като човек с добър търговски нюх,  изглежда вече разчита повече на този начин на разпространение на сериалите си. И вижда се, че има защо yes

Линка одеве ни поздрави с една песен на Адриано, когото и аз много харесвам Peace
Днес един от колосите на популярната музика щеще да навърши 82 години - Елвис Пресли.
Така, че слагам един от клиповете на Веникар Hug по негова песен

ПП. Надин  bouquet Благодаря
Наздраве

# 36
Канти  Hug радвам се, че Надин  Hug се е сетила за името на филма. И аз го гледах на български, но не беше с хубаво качество. Може би този вариант ще е.  Peace
А колажът ти с момиченцата, разбира се, ни харесва!  Heart Eyes
Ще го повторя!  Laughing

Сладурки са нашите девойки!  Heart Eyes Heart Eyes
Няколко снимки от ТИВА???RIVA???

https://twitter.com/cesurveguzel_af/status/818147174429102080
Щели сме да имаме романтични моменти от там. newsm78
Ама гуги не ги знае тези области и ме праща ту в Египет, ту в Гърция
А ето и Рива в Истанбул
https://www.google.bg/search?q=RIVA&oq=RIVA&aqs=chrome.. … D1%86%D0%B8%D1%8F
Друго не успях да намеря освен едни хотели  Laughing http://www.booking.com/city/tr/cayagzi.bg.html
Ама нали имаше инфо, че Сю и Джес са били в хотел заедно( Mr. Green Laughing Embarassed), не казваха къде, та може и това да е... newsm78
 Хубави думи на Оя Доган! Да не повярваш чак...
Мерси за Елвис!  Heart Eyes
И още повече за клипа!  Heart Eyes
Винаги любим!  Heart Eyes
Това според вас от Под липите ли е?  newsm78
https://twitter.com/_SanaSy/status/817827653298323457
Там съм по-слаба в спомените... ooooh!

# 37
  • Бургас
Здравейти и от мен!  Hug Hug Hug
Честит празник!  Hug Честита победа на Гришо!  newsm18 Радвам се, че и болните са вече ок!  Hug
Благодаря за споделеното!  Heart Eyes bouquet

hahaha  Joy Аз докато се натутя да си намеря снимка да украся, Канти  Hug мъ изпреварила с превода, ма и аз ще го туря, нема пък да ми отиват двете минути труд напразно  Joy

ДК е прекрасен сериал и двойката ГГ е чакана дълго време. Сериалът е на много високо ниво, и като актьорска игра също; и точно затова трябва да аплодираме играта на Туба. А тя (Туба) заслужава адмирации за играта си.
И двамата актьори са много красиви и мили/сладки, без никакви недостатъци, перфектни са.
Нека загърбим професионализма и да си говорим като обикновени зрители, и аз ще кажа: „Тези двамата какво правят?! Защо са толкова перфектни, без никакви недостатъци, това не мога да го проумея! Туба и Къванч, красотата на тези двамата заедно, ме кара да губя ума си, и това определено ме притеснява”

Ауууу, какво съзирам  #Crazy Романтика посред зима  Crazy Crazy Crazy Огън и лед, ммммм  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 20:16 от shoppич

# 38
Шо  Hug благодаря на теб и Канти  Hug за преводите!  bouquet
И като една истинска използвачка използвам поста ти, за да вмъкна още един клип по музика на Елвис от "Аси", който включва моята любима сцена от този сериал - даването на мидичката на Аси от Демир. Много харесвам сцената, МЙ я изигра перфектно- за мен  висше актьорско майсторство... Peace
Може да е имал и по-добри сцени, не съм ги открила... Mr. Green

Най-популярните сериали в НD - https://puhutv.com/dizi?utm_medium=social&utm_source=twitter … _content=kategori

# 39
Линка Hug  да, гифчето е от ПЛ 2 сезон

Вчера ги онагледих, но забравих да ви ги покажа

Защото освен това гифче от ТТ, ми хареса и това с Елифче Peace

А мястото Еlmas burnu  е много романтично с този сняг Peace

Иначе има снимки от там, но основно са летни

Ето къде се намира Еlmas Burnu Riva

A това са снимки от там Peace Пише, че е къща за гости. Ама хич не ми прилича на къща? newsm78 Rolling Eyes

https://www.google.bg/maps/place/Riva+Elmas+Burnu+Orman+İ&# … 2156746,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x409fdc8bc84fd4f5:0x715c338e32a8ef40!8m2!3d41.2273439!4d29.2178633

И малко по-обширен поглед на мястото . Изглежда, че е  район за почивка близо до Истанбул

https://www.google.bg/search?q=elmasburnu+riva&client=opera& … oMKHWiyCI4QsAQIGg

Ако ви се гласува - да даден едно рамо на ДК Peace

http://www.televizyondizisi.com/anket-ekranin-ideal-ciftini-seci … z-2017/331343/54/

Да сложа още един клип с посен на Елвис Peace Този път е за Пленителката
Love me tender - Hasret and Murat на Моргана Peace

https://www.vbox7.com/play:9b710793&al=2&vid=10710137

ПП. Шо Hug усещам как музата отново ще те налази  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 20:34 от kanti

# 40

Не мога да черпя с нещо, защото нямам с какво. Освен с останал "Проспан" Blush След края на турнира и търсене в нета на награждаването, та досега чистим новогодишно. Щамовете вероятно тази вечер ще рискуваме да ги съберем за почивка, но няма да е като на сета на ДиК. Mr. Green

П.П. Как можаха падругите да извадят цената на жълтата поличка Hug Naughty Поне да скрият фирмата, че ептен взе да ми пада възвахалата на супер-хипер-ултра красивата и талантлива актриса - рекламно лице, за чиито почитателки моята слабост е талпа Stop Mr. Green

# 41
То на нас да ни се подаде пръст, та ще налапаме цялата ръка!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Голямо разучаване на Рива Орман му хвърлих, ама няма зимни снимки, и се налага да повярвам на екипа, че там са ги снимали!  Mr. Green
Сабинка  Hug цената на полата разстрои купища фенки, ама тия, дето са талпи, това не ги засяга, защото не могат да носят такива полички... Не е прилично, не друго... Те предпочитат фереджета... И да подскачат, нали си спомняш.  Mr. Green
Скрит текст:
Както и да е. Те не ни интересуват, ниска топка ни идват,  We Are the Champions! Фреди ги разбира тия работи!  Laughing А аз да сложа поредния клип на Веникар  Hug от Аси с песен на Елвис!

(Това е Хасрет, да не си помислите, че и нея не познавам!  Mr. Green)

# 42

Другото лице познато ли ви е ? Thinking

# 43

На мен - не.  Peace

# 44

Питай направо мен,че да ти кажа! Laughing

Това е Мелиса Аслъ Памук,играе в момента ролята на Асу в Кара Севда! Laughing Мисля,че взе награда за второстепенна роля тази есен! Peace Игра и с Къванч в КСиШ! Peace

Много сте писали,докато ви изчета! Laughing

Канти HugШо Hug,благодаря за преводите! bouquet bouquet

Благодаря за всички клипове,които сте пуснали!Ех, на някои от Аси пак ще ме разплачат! Peace

-------------------------------------------

Линка Hug,за сериала Bu Şehir Arkandan Gelecek(Този град ще дойде след теб)!Керем Бурсин играе ролята на момче(Али),чиято майка е убита,а преди това тя го е скрила на един кораб.Открива го готвача,който вижда всичко!Така 24г. са обикаляли двамата по света на различни кораби!Но готвачът е болен и е решил да се върне в Истанбул и да запознае Али с баща му(който е боксьор)!А Лейла Лидия играе дъщеря на богато семейство!Баща и е нашия познат вече Бурак Т.,а ролята на майка и се изп. от Седа Акман!Искат да я омъжат за Йиит(Али Йоренч),плейбой и се занимава с тъмни сделки! LaughingТя не иска,разбунтува се иска да танцува...,бяга от дома си!Среща се случайно с Али(Керем Бурсин)!Накратко това е историята за сега! Laughing

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 21:57 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт