Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 232

• 70 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Още от сета

Линка:Аси, Аси, Аси...Едно клипче с първи кадри - размяна на шамари hahaha - https://www.instagram.com/p/BEg8JwQmllm/

Отивам да вечерям, че съм като този младеж hahaha

Злати, мерси! Hug

П.П. Забравих да напиша, че като видяха, че е от "Бюлент", се забъзикаха, че може да са вътре Джахиде и Бюлент. Нещо като с романтик сцените на плЯжа. hahaha

# 46
  • Бургас
Сабинка,  Hug  Joy Joy Joy  Слагайте по едни очилки и да не ви дреме, бе!  Whistling

Канти,  Hug позна!  Joy Още отсега ми е развихрено въображението, пък не ми се мисли какво ще става като ни представят и онагледени увертюрата и сюблимния момент!  Joy В камината - дърва и жар, а пък в спалнята - пожар... Crazy Crazy Crazy  Joy

Нещо много подходящо за студеното време  Party

Hug и тенк Ю на всички, че докато ви изчета и запомня кой какво е казал и отбележа всички, ще стане вдругиден...  ooooh! Бързината и услужливата памет не са ми силни страни  Joy

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 22:53 от shoppич

# 47
16 shades of Sühan https://twitter.com/TheTurkishHera/status/818155827488051201

Някой да ги преведе, моля, че не всичките думи знам... Mr. Green
За Шо  Hug

# 48
  • Бургас

Crazy  Hug  bouquet

ЛинкаHug ето моето предложение, но с уговорка, защото думите имат по няколко значения и не е съвсем сигурно какъв смисъл е вложил "автора", оссобено ако езика не му е роден  Peace  - красива, флиртуваща, умна, стилна, чувствена, романтична, мечтателка, свободолюбива, бунтарка, трудолюбива, силна, грижовна/състрадателна, концентрирана, смела, дръзка, недоверчива/скептична

# 49
16 shades of Sühan https://twitter.com/TheTurkishHera/status/818155827488051201

Някой да ги преведе, моля, че не всичките думи знам... Mr. Green

Линка Hug  Много хубав колаж  thumbsup

Ето ги с превод Peace

1/ Красива ;       2/ Флиртуваща;
3/ Умна  ;           4/ Стилна;
5/ Чувствена;     6/ Романтична;
7/ Мечтателна;   8/ Освободена;
9/ Бунтар;          10/ Работеща/работи упорито;
11/Силна;          12/ Грижовна/загрижена;
13/Фокусирана; 14/ Смела;
15/Дръзка;         16/ Скептична

Злати Hug мерси за резюмето на 1 еп. на сериала с Керем Бюрсин. Изглежда интересен. Ама надали ще стигна до него

Шо Hug ще чакаме с нетърпение творческите ти изяви. А това стихотворение на Смирненски го виждам за 1 път Embarassed

Саби Hug  голям бонбон е този гладен снежкочовек творец

Лека нощ!

ПП. Шо Flutter сега ти си с едни гърди пред мен Wink Ама няма да редактирам, че язък ми за труда  Laughing

# 50
красива, флиртуваща, умна, стилна, чувствена, романтична, мечтателка, свободолюбива, бунтарка, трудолюбива, силна, грижовна/състрадателна, концентрирана, смела, дръзка, недоверчива/скептична
Мерсаж, Шо  Hugbouquet
Ето ги с превод Peace

1/ Красива ;       2/ Флиртуваща;
3/ Умна  ;           4/ Стилна;
5/ Чувствена;     6/ Романтична;
7/ Мечтателна;   8/ Освободена;
9/ Бунтар;          10/ Работеща/работи упорито;
11/Силна;          12/ Грижовна/загрижена;
13/Фокусирана; 14/ Смела;
15/Дръзка;         16/ Скептична

Мерсаж, Канти  Hugbouquet
Никога доброто не е напразно!  Heart Eyes
Добре са ги уловили нюансите... Heart Eyes
Слагам последните за днес картинки, които си харесах от ТТ.

Лека нощ!  Hug

# 51
Здравейте по късни доби Hug

Много шарено, забавно, че и литературно в темата Hug, И разходки в снега Wink а на Шо вече са се сгорещили фантазиите Wink 

А Ойя Доган е станала по-запленена и от нас. Върти суче, все  Туба й е на езика. Лошо няма Grinning

И Сердар бей е пуснал снимка на своето гардже:

Остава и Хандан ханъм да се отчете.

# 52
  • Русе
Добро утро!  Hug

Добре сте забавлявали снощи, а?  Wink
Доста неща сте заредили, докато аз се отдадох на киновечер  Simple Smile
Направи ми впечатление, че от сета има и дневни, и нощни снимки, явно много са снимали и може да не е бил само един екип в такъв студ.  Thinking

А сега и да се подготвим за това, което ни чака навън днес  ooooh! - някои си починахме добре тези дни, ама... сега трябва и да поизринем за да можем да работим  Wink

Хубав ден и прекрасна нова седмица напук на сняг и мраз, нека да са ни усмихнати и много успешни дните!  Peace

# 53
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено,за многото информация снимки ,за всичко. bouquet

Добро утро ! Simple Smile
Не слагайте в сутрешното кафе вчерашните горчиви спомени ! Подсладете го с днешните радостни надежди !
Успешна късметлийска седмица !

Да се надяваме,че днес нещо повечко инфрмация ще получим за 9 серия,снимки подсказки , а и  някой фрагман,редно е.

Човек е щастлив тогава, когато не завижда, не иска чуждото, не таи омраза, не се радва на чуждото нещастие и не иска много - просто да бъде себе си !
Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде.

Цвети Hug

Успешна нова седмица,дами bouquet

# 54
Добро утро!  Hug

Препоръчва се денят ни да започва така

Но аз го започвам обикновено така

Както и да го започвате вие, пожелавам ви да е успешен!  Hug
Един красив поздрав за успешен ден!  Hug

Нощес са раздали наградите "Златен глобус". Ето победителите:
Малко преди да стане известно отличието за филма, режисьорът му Деймиън Шазел получи "Златен глобус" като най-добър режисьор. Ема Стоун - най-добра актриса пак за същия филм. Райън Гослинг е най-добрият актьор за 2016 година, според тазгодишната версия на "Златен глобус", отново за ролята си в "Ла Ла Ленд".
Американският композитор Джъстин Гурвич получи статуетката за музиката към мюзикъла, а за най-добра песен бе призната City Of Stars на Гурвич, пак от същия филм. Вечерта се очерта като триумф за трагикомедията.
"Ла Ла Ленд" на Даймиън Шазел разказва историята на любовта между джаз пианист и млада актриса.
Най-добър филм в категория "Драма" спечели друг от фаворитите - "Лунна светлина".
Историята, призната за най-добра драма, разказва за съдбата на млад чернокож хомосексуалист, който търси своето място и идентичност в трудния си роден квартал в Маями, където е израснал.
Мерил Стрийп получи почетния "Златен глобус" - наградата "Сесил Б. де Мил".
Сериалът "Корона" грабна приза в категорията за най-добра телевизионна драма.
Лентата на Пол Верховен "Тя" получи "Златен глобус" за най-добър чуждестранен на САЩ филм, а изпълнителката на главната роля Изабел Юпер бе отличена за ролята си в него

https://vesti.bg/sviat/koj-vze-zlaten-globus-6063850
Не се съмнявам, че киноманката ни ще намери и снимки и видео!  Laughing
Надин  Hug ако ти попадне "Ла ла ленд" свиркай, моля!  Laughing
Фен съм на жанра.  Laughing
Отново попаднах на превод на думите на Оя Доган, вижте го и него.
Цитат
Новости турецких телепередач📌

В последнем интервью на тв-программе LifeStile, известный критик Ойя Доган прокомментировала сериал "Джесур и красавица". Она восхищена Тубой Бюйюкюстюн и Кыванчем Татлытугом и сказала следующее:
"Джесур и красавица" - качественный сериал. Туба и Кыванч - удивительная пара, которую ждали.
Это очень хороший сериал и они отлично играют, особенно Туба. Мы должны аплодировать Тубе за её игру, она заслуживает восхищения. Оба они великолепны, очень красивые и без каких-либо недостатков. Они идеальны!
Давайте оставим нашу профессию в стороне и будем говорить как обычные зрители... Я удивляюсь, почему они такие? Почему они идеально подходят друг другу и не имеют недостатков? Я не могу понять. Красота и привлекательность этой пары, Туба и Кыванч, сводят меня с ума. И это причиняет мне боль" (смеется)

Перевод Elmira Ismaeil специально для https://vk.com/tuba_bustun
https://vk.com/video-121564141_456241096?list=3bb1a7682272474153
Малко народно творчество

Хубав ден на всички!  Hug

# 55
Добро студено утро! Laughing Hug

Шо HugКанти Hug,благодаря за преводите от снощи! bouquet bouquet

Саби HugЛинка HugБаги Hug,благодаря за всичко споделеното! bouquet bouquet bouquet

Цвети HugВичи HugЛинка Hug,за споделеното от днес! bouquet bouquet bouquet

Обикновено във вторник пускат новите снимки и озета,но като нямаше епизод може и днес да ги пуснат! Peace

И внимавайте навън... Joy

И нещо в стил Рали Hug Wink

Приятен понеделник и лека нова седмица! Hug Hug Hug

# 56

...в две хубави очи; — музика — лъчи

Добро утро, ято! Hug Хубава седмица желая! Peace

Линка, не съм го гледала още Ла Ла Ленд  Sad Но пък съм доволна, че в две награди съм познала Wink Първо, че Хю Грант няма да вземе награда, както всички очакваха. И второ, познах за "Корона", сериал, който ви предложих в темата още преди около два месеца Grinning

И понеже често напоследък си говорим за значението на платформите в съвременния свят, ето ви пример, как сериал създаден специално за Netflix, печели "Златен Глобус" Peace

Чрез Туба и Таркан, имате много kiss kiss Grinning

# 57
  • Бургас
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено,за многото информация снимки ,за всичко. bouquet

Добро утро ! Simple Smile
Не слагайте в сутрешното кафе вчерашните горчиви спомени ! Подсладете го с днешните радостни надежди !
Успешна късметлийска седмица !

Да се надяваме,че днес нещо повечко инфрмация ще получим за 9 серия,снимки подсказки , а и  някой фрагман,редно е.

Човек е щастлив тогава, когато не завижда, не иска чуждото, не таи омраза, не се радва на чуждото нещастие и не иска много - просто да бъде себе си !
Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде.

Цвети Hug

Успешна нова седмица,дами bouquet

Добро утро!

Вичона, впечатлена съм от червените сентенции! Много ми харесаха! Много! Чок, чок! newsm10

# 58
Здравейте! HugХубав ден и успешна седмица! Hug
Корханчик е жив.Зад кадър:

# 59
Тони  Hug нашата Вичи  Hug много хубаво подбира сентенциите!  Heart Eyes
Това, че не ги отразяваме винаги, не значи, че не ги четем. Просто ги приемаме за даденост и ни липсват, като ги няма!  Hug

И една критика...
Цитат
Сибель Арна:
В последней серии "Смелого и Красивой" Туба Бюйюкюстюн, то есть, ее персонаж Сюхан Корлудаг, организовала новогоднюю вечеринку.
Для Сюхан к дверям дома доставили специальное платье на вечер со словами "Озгюр-бей передает свою любовь". Я сразу же поняла, что речь идет о молодом кутюрье Озгюре Масуре, поднимающему в Турции планку высокой моды.
Масур не отказался по особому приглашению поучаствовать в сериале Тубы Бюйюкюстюн. И очень правильно. Для вечеринки Озгюр приготовил красное платье с одним плечиком и боковыми разрезами. Однако ни обувь, подобранная по цвету обувь до щиколоток, ни меховой пестрый кафтан для съемок на улице мне не понравились.Обувь слишком закрыта спереди, следовало бы более изящное что-то, даже на одном ремешке. А вот у кафтана для такого романтического платья слишком много геометрических узоров. Он придавал реальности чувство компьютерной игры.
https://vk.com/eatb_haber

Цитат
#news@ayturkofficial

Сегодня, 9 января, в Стамбуле будет организован мирный марш-ход с протестом против терроризма.

Будут принимать участие актёры, музыканты, художники. На этой акции протеста ожидают также Тубу Буюкустун, Кенана Имирзалиоглу, Кыванча Татлытуг, Берен Саат, Бергюзар Корел. Организатор митинга Эрхан Язисиоглу с сожалением отмечает, что из-за съёмок некоторые артисты не смогут принять участие в этой акции. Однако каждый должен найти 2-3 часа для этого митинга.

Мирное шествие начнётся от театра Харбие Шехир и завершится возле Бешикташ Арена.

Источник: ♥TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БУЙУКУСТУН♥/ЕЁ ПАРТНЁРЫ

Зад кадър. Снимки в болница... ooooh!

Зад кадър "След утрешния ден"... Черен хумор от оператора... ooooh!

Злати  Hug редактирала си и чак сега прочетох за дизито на КБ. Благодаря за разказа.  bouquet Направи ми впечатление, че историята е също толкова клише, като нашия сериал, като сериала на Енго и всички останали, които пускат сега... Толкова не могат да измислят нещо различно. Оф, бе...

Общи условия

Активация на акаунт