Благодаря за почерпката!

Приятно гледане,момичета!

Шооо

Благодаря ти 
Жива и здрава да си и благодаря за почерпката.
за сетен път разбрахме, че... ''совите не са това, което са''
и часове да са говорили, че сякаш взе да мръква ( а и сняг успя да натрупа, докато седнаха в колата) все пак денонощие не е минало, А и тези спирачки колко време и изминати километри са нужни, та да се случи белята 
нали имат снимки после в хотел със същите дрехи. 
- оказа се просто случайно нещо, ловци в близост.

Вече са те подканили да прескачаш, така че от мене наздраве!
Или в следващия епизод, измъкнали се от джипа, ще стигнат до хотела пеша 

Но епизода беше много богат на ретроспекции и важни диалози. Сега ще чакаме с нетърпение превода
- Злати
мерси И то какъв фрагман
- почти никаква кой знае каква информация няма в него . Освен, че виждаме катастрофата за n-ти път и безпокойството на Тбей, друго няма 
изглежда, че снегът ги е изненадал и тях. На скалите бяха в слънчево и ясно време, а катастрофата - на вече спрял да вали сняг
много ми хареса 3-то продължение на страданията Сюханови 
много се радвам, че намина днес тъдява
благодаря 
може да има страшен вид този фрагман, ама... аз не съм изненадана и точно това очаквах. Нека да види Тбей какво е да се страхува, че детето му може да е пострадало, дано разбере, че не е безнаказано такова отношение към хората и най-вече да осъзнае, че в един момент наказанието за греховете му може да се изсипе върху любимите хора.
права си важни са и преводите, че има доста недоизяснени неща, ще ги чакаме
Синан 

Синан 

представям си ако г-жа Каролина Акоста вземе, че хареса и настоящите двойки на Туба и Енгин при следващото дизи ще трябва да гледа на 4 лаптопа, за да следи и настоящите партньори
и аз не се страхувам за младите, защото знаем, че иначе сериала ще свърши без някой от ГГ. Все пак са ни обещали 39 

, вярвам в добрата страна на ''петък 13'' 
и аз не вярвам Тбей бързо да се промени, още повече сега когато видях и как убедително съчинява нови истории за да прикрие мътните си дела. Но... в следващата серия явно ще изпита болка и страх за любимата щерка и ми е интересно какво ще направи после.
доколкото аз разбрах Бану усети, че Ширин слуша и затова нарочно направи така тя да разбере още първите идеи които имаше Джесур - да отнеме най-ценното на Тбей, дъщеря му.
Препоръчани теми