Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 232

• 70 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Нямах нет! ooooh!

Благодаря за почерпката! Hug

Приятно гледане,момичета! Hug Hug Hug

Шооо Hug newsm10 smile3501

# 151
Здравейте Hug
Шопич HugБлагодаря ти bouquet
Таня HugЖива и здрава да си и благодаря за почерпката.

http://turkweb.ru/kanal/startv/
и ВК
https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_22850

https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

Приятно гледане,дами bouquet

# 152
Озета е към края.
Приятно гледане на всички! Hug

# 153
На рекламата....

# 154
  • Русе
Оффф  ooooh! за сетен път разбрахме, че... ''совите не са това, което са''

Каква романтика предвещаваха, какви 24 часа насаме изкараха ГГ, като те докато се срещнаха за закуска  Thinking и часове да са говорили, че сякаш взе да мръква ( а и сняг успя да натрупа, докато седнаха в колата) все пак денонощие не е минало, А и тези спирачки колко време и изминати километри са нужни, та да се случи белята  newsm78
Успокоявам се, обаче че нашите хора ще се измъкнат за късмет леко от колата,  Wink нали имат снимки после в хотел със същите дрехи.  Simple Smile

И с две думи...
Някои неща познах - Тбей заедно с Салих спретнаха това със спирачките, ама... аз мислех и че Салих след като си тръгва наистина ще помогне на Джесур, а то... всичко е било пак план. Видяхме и друга част от плана - пак тези двамата поотделно убеждават Сю и Джес, че Хасан се е самоубил.

Бюлент наистина си действа страхливо и подмолно, нужно беше доста насъскване за да се надигне срещу Джесур, а не да посегне веднага да го удари, което си е нормалното за такава ситуация  ( още повече, че и мястото си е подходящо за размяна на някой и друг удар, ама... човекът си е пъзльо)

За стрелбата не познахме  Wink - оказа се просто случайно нещо, ловци в близост.  Joy Joy Joy

# 155
Цвети Hug

Цитат
За стрелбата не познахме  Wink - оказа се просто случайно нещо, ловци в близост.  35 35 35
Това го изпуснах,че нета ми изчезна! #2gunfire

Според мен епизодът може да е бил сниман преди и след Нова година,когато вече имаше сняг! Thinking

# 156
Здравейте Hug

Тази вечер добре ни парзалят започна без реклами и на финала "изненада!" Mr. Green Двойна порция дълги реклами, гарнирани с катастрофата. Дали и трети път ще ни я дадат newsm78

Питанката на епизода ми е с колко бебета ще го завършим newsm78

Таня, да си жива и здрава bouquet bouquet bouquet Вече са те подканили да прескачаш, така че от мене наздраве!

Потретената катастрофа я пропуснах Laughing

Доста ни пообъркаха с фрагманите и снимките. Елементи на изненада  Laughing Да не съм изпуснала и хотела newsm78 Или в следващия епизод, измъкнали се от джипа, ще стигнат до хотела пеша Wink

Звезди посред бял ден бях виждала, но сняг от чисто небе - не Shocked

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 22:26 от Bagi

# 157
Cesur ve Güzel 10. Bölüm Fragman

https://youtu.be/lFQfhKtzd3g

# 158

Злати Hug
Да не се кахъря, че не съм видяла катастрофата за трети път Joy Joy Joy

Не знам как Сю ще преживее истината, но на Тбей ще му бъде определено по-трудно, когато разбере, че тя я е разбрала,

Определено ми харесва Туба в ролята на студена и арогантна, нахакана дама, И Къвънч ми харесва, когато е гневен!
Сега остава Джес да проумее, че Сю не му е натрапена от съдбата, а му е съдбата и си мисля, че ще съм доволна.

# 159
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 10.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 160
Здравейте, момичета  wavey

Основните  подавки от трейлърите ги бяхме схванали из основи Peace Но епизода беше много богат на ретроспекции и важни диалози. Сега ще чакаме с нетърпение превода

Ето, че а удоволетворили молбата на повечето от нас с фрагман Whistling - Злати  Hug мерси И то какъв фрагман  Flutter - почти никаква кой знае каква информация няма в него . Освен, че виждаме катастрофата за n-ти път и безпокойството на Тбей, друго няма Peace

Баги Hug изглежда, че снегът ги е изненадал и тях. На скалите бяха в слънчево и ясно време, а катастрофата - на вече спрял да вали сняг

Шо  smile3501 много ми хареса 3-то продължение на страданията Сюханови Heart Eyes

Танче Hug много се радвам, че намина днес тъдява

ПП.

Синан Hug благодаря

# 161
  • Русе

Благодаря!  bouquet

А сега де...  Winkможе да има страшен вид този фрагман, ама... аз не съм изненадана и точно това очаквах. Нека да види Тбей какво е да се страхува, че детето му може да е пострадало, дано разбере, че не е безнаказано такова отношение към хората и най-вече да осъзнае, че в един момент наказанието за греховете му може да се изсипе върху любимите хора.

А пък за младите не се тревожа и преди фрагмана го написах  Wink
Цитат
Успокоявам се, обаче че нашите хора ще се измъкнат за късмет леко от колата,  Wink нали имат снимки после в хотел със същите дрехи.  Smile

Канти Hug права си важни са и преводите, че има доста недоизяснени неща, ще ги чакаме  Peace

# 162

И аз гледах... картинки...
Благодаря за фрагмана Злати  Hug Синан  Hug
Какво да кажа?
Като не следи превод, (а аз не следя), е много трудно да разбере човек какво става.
Дали ни хързулнаха с този хотел?  newsm78
Може  ли след такава катастрофа да се измъкнат чистички и да отидат в хотела?  newsm78
То не че в дизи не се случва всичко, де...
Иначе и на мен Туба много ми хареса. Не зная какво си говориха Сю и Джес, но тя ми се струва доста скептична и в нито един момент не му вярваше.
Въпреки неговите декларации, че се е влюбил.
И не видях да се е стопил ледът в нейното сърце, а в неговото май - да. Той стана по-отворен, не така хладен, по-гневен, но поне изкарва чувствата си на яве.
Любопитна съм хитрата Бану какво подстави на Ширин да чуе?  newsm78
Любопитна съм майката на Ширин докъде знае за действията на мъжа си?  newsm78
Ясно е, че Джахиде и Хулия поставиха клопка на Корхан, и той се хвана.
Дали на Тбей наистина му стана лошо, или и това е постановка? newsm78
Наистина този филм е подчинен изцяло на фразата за совите. Нищо почти не е това, което изглежда!  Rolling Eyes

Но печеливши в дуела Джесур - Тбей няма да има...
А най-тежката загуба ще е на Сюханче...

И нещо забавно.
Каролина Акоста - преподавателката по телевизионно изкуство в Американския университет, която илюстрираше химията между ГГ с КРА, гледа ето така новите сериали

Сама го е пуснала в ТТ.  Joy
https://twitter.com/caa2410/status/819621942579884032

Казват, че това са стари нови снимки, ама кой знае...

Аз ви пожелавам лека нощ!  Hug

# 163
Скрит текст:

И аз гледах... картинки...
Благодаря за фрагмана Злати  Hug Синан  Hug
Какво да кажа?
Като не следи превод, (а аз не следя), е много трудно да разбере човек какво става.
Дали ни хързулнаха с този хотел?  newsm78
Може  ли след такава катастрофа да се измъкнат чистички и да отидат в хотела?  newsm78
То не че в дизи не се случва всичко, де...
Иначе и на мен Туба много ми хареса. Не зная какво си говориха Сю и Джес, но тя ми се струва доста скептична и в нито един момент не му вярваше.
Въпреки неговите декларации, че се е влюбил.
И не видях да се е стопил ледът в нейното сърце, а в неговото май - да. Той стана по-отворен, не така хладен, по-гневен, но поне изкарва чувствата си на яве.
Любопитна съм хитрата Бану какво подстави на Ширин да чуе?  newsm78
Любопитна съм майката на Ширин докъде знае за действията на мъжа си?  newsm78
Ясно е, че Джахиде и Хулия поставиха клопка на Корхан, и той се хвана.
Дали на Тбей наистина му стана лошо, или и това е постановка? newsm78
Наистина този филм е подчинен изцяло на фразата за совите. Нищо почти не е това, което изглежда!  Rolling Eyes

Но печеливши в дуела Джесур - Тбей няма да има...
А най-тежката загуба ще е на Сюханче...

И нещо забавно.
Каролина Акоста - преподавателката по телевизионно изкуство в Американския университет, която илюстрираше химията между ГГ с КРА, гледа ето така новите сериали

Сама го е пуснала в ТТ.  Joy
https://twitter.com/caa2410/status/819621942579884032

Казват, че това са стари нови снимки, ама кой знае...

Аз ви пожелавам лека нощ!  Hug

Линка  Grinning представям си ако г-жа Каролина Акоста вземе, че хареса и настоящите двойки на Туба и Енгин при следващото дизи ще трябва да гледа на 4 лаптопа, за да следи и настоящите партньори  hahaha Mr. Green

Цвети  Peace и аз не се страхувам за младите, защото знаем, че иначе сериала ще свърши без някой от ГГ. Все пак са ни обещали 39  Whistling

Цитат
Нека да види Тбей какво е да се страхува, че детето му може да е пострадало, дано разбере, че не е безнаказано такова отношение към хората и най-вече да осъзнае, че в един момент наказанието за греховете му може да се изсипе върху любимите хора.

Съгласна съм с това, което си написала, но мисля, че няма толкова бързо Тбей да се промени. Но мисля, че рано или късно и това ще стане.

Няколко гифчета от 9 еп от мен Heart Eyes

Вече мога да ви пожелая лека нощ!

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 01:19 от kanti

# 164
  • Русе
Добро утро!  Hug

Хубав ще е денят  Peace, вярвам в добрата страна на ''петък 13''  Simple Smile

Канти  Hug и аз не вярвам Тбей бързо да се промени, още повече сега когато видях и как убедително съчинява нови истории за да прикрие мътните си дела. Но... в следващата серия явно ще изпита болка и страх за любимата щерка и ми е интересно какво ще направи после.

Новото нещо, което разбрах снощи и без превод е... че Корхан всъщност е свидетел на случилото се преди години и ако не е видял кой точно е убил Хасан, то поне със сигурност знае, че баща му и Салих са били там и че бащата на Джесур не се е самоубил, а са го застреляли.

Сега разбирам и защо е такъв образът на Корхан - да стане свидетел на това, като дете и да крие тази тайна толкова години... Чудя се баща му дали знае това и дали това е причината за отношението към сина  му.  Thinking

Линка  Hug доколкото аз разбрах Бану усети, че Ширин слуша и затова нарочно направи така тя да разбере още първите идеи които имаше Джесур - да отнеме най-ценното на Тбей, дъщеря му.

С превод ще разберем повече, но ще трябва и да почакаме.

Е, засега - толкова, хубав ден на всички!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт