Леки съмнения

• 23 863
  • 178
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Едно е да ти кажат да погледнеш в телефона или да бръкнеш в джоба и да го направиш. Съвсем друго е да го правиш без знанието и съгласието на другия.
Каквото повикало- такова се обадило.
Когато ми каже да се обадя, през ум няма да ми мине да ровя в телефона.
Когато ходи и в тоалетната с него, когато си чисти хисторито, когато си сменя парфюма и почва да се кипри повече от мен, когато твърди че ми е казал нещо и ме е водил някъде, по- малкото зло е да му бръкна в тия две сакрални места, за да не се наложи да му бръкна в мозъка.
Joy  Joy Joy
Аз обаче не мога, сбъркана съм явно  newsm78

# 46
А, другата половина да е мислила какви ги върши, а да не лежи на личната неприкосновеност.
В десятката Peace
Много е грозно, когато се стигне до разкрития и "виновникът" започне нагло да се уповава на тая прословута неприкосновеност. Единственият наистина кофти сценарий, но за съжаление и най- невъзможен, ми се струва, е някакво невероятно стечение на обстоятелства и наистина да няма нищо и тя да започне да ровичка тук там. Но обикновено интуицията не лъже. Почти съм сигурна, че ако се разтърси, ще намери това, за което се съмнява и тогава не виждам причина да не е с чиста съвест пред себе си.
Правят те на маймуна (липса на уважение) - Ровиш в личното пространство (липса на уважение, но продиктувана от дадени постъпки)

# 47
  • В.Търново
Има нещо.Наистина съжалявам...., мъжете са просто такива, повечето....причиняват болка на най-близкият си човек и най-нагло казват, че нищо няма и всичко е наред.

# 48
Стига с тая лична неприкосновеност. Аз нито един единствен път не съм му поглеждала телефона или профилите (скайп, фейс и тн.), НО ако виждам купища знаци, че ме разиграва (като авторката) ще гледам и още как. Не съм му искала паролите, но не ги е крил никога. Знаем си пин кодовете на кредитните карти, ама трагедия, ако си знаем паролата за фейсбук...

# 49
Авторката според мен не съществува. Цитираните признаци са топ 10 от всякакви списания и не мисля, че един мъж ги прави всичките на куп.

# 50
Авторката според мен не съществува.
Това изречение го срещам във всяка тема. Как не ви омръзна да го пишете постоянно - не знам. По тази логика форума има  десетина  редовни потребители.

# 51
На лъжата краката са къси, а понякога дори няма крака. Не е нужно да проверяваш личната кореспонденция на заподозрения, за да усетиш лъже ли. Освен това, ако човек не е пълен глупак, ще трие всичко подозрително, аз поне така бих правила, защото гузен негонен бяга и в такъв случай с какво ти помага ровенето?
 Съчувствам на авторката заради неведението, в което се намира, но смятам, че каквото и да е положението, скоро ще разбере.

# 52
  • Варна
Авторката според мен не съществува.
Това изречение го срещам във всяка тема. Как не ви омръзна да го пишете постоянно - не знам. По тази логика форума има  десетина  редовни потребители.

Ами някак ни се набива на очи необичайната активност напоследък у потребители с под 20 мнения и то по теми като за учебник.
Съжалявам, но някои са по-наблюдателни и се дразнят когато ги правят на глупаци. Simple Smile

# 53
Едно е да ти кажат да погледнеш в телефона или да бръкнеш в джоба и да го направиш. Съвсем друго е да го правиш без знанието и съгласието на другия.
Ако спят в различни стаи, да. Ще си чукат на вратите и ще искат разрешение да влязат в личното пространство на другия. Аз нямам проблем със споделянето на пространството си. Няма какво да крия. Ако няма взаимност - съжалявам, но ще има проблем.
И на теб ще ти е супер кеф мъжа ти да ти взима телефона всеки ден като се прибереш и да си рови в него да гледа? Определено си е неуважително, даже обидно...какви глупости говориш.
Дори и да не изневерявам, имам разговори и чатове с приятели, които не искам да се четат от други хора. Кой ще те търпи теб да ровиш по телефона както ти скимне?

# 54
И като го разкрие какво прави великият детектив ?
Ще се надува , че е успял да му рови по телефона и т.н , малко себеуважение ще бъде от полза .
Краси , щом са решили да те правят на глупачка значи отдавна придобиваш все повече опит в тази си роля / не визирам теб или авторката , обожавам./ ./

# 55
И то хубаво ,ама понеже жената е преровила все пак телефона и вътре няма нищо ,дори хронология.Рови му във ФБ и там нищо,чантичката -нищо....и трябва да въздъхне облекчено ,че се объркала.
Или отивам вземам телефона на моя и чета Василка,Иванка....и веднага го обвинявам в изневяра.Все пак съм докопала важния телефон и виждам ,че е говорил с жена.
Мене лично в случая би ме подразнило това,че не ми отговаря смислено.Т.е. изобщо не ме интересува дали е правил нещо с Пенка в колата или я е водил на зъболекар.Неадекватното му държание и рипането на обикновен въпрос вече ми сочи,че този човек не е моя.И без да е изневерявал.

# 56
Неадекватното му държание и рипането на обикновен въпрос вече ми сочи,че този човек не е моя.И без да е изневерявал.
А, точно!

# 57
Ако спят в различни стаи, да. Ще си чукат на вратите и ще искат разрешение да влязат в личното пространство на другия. Аз нямам проблем със споделянето на пространството си. Няма какво да крия. Ако няма взаимност - съжалявам, но ще има проблем.
И на теб ще ти е супер кеф мъжа ти да ти взима телефона всеки ден като се прибереш и да си рови в него да гледа? Определено си е неуважително, даже обидно...какви глупости говориш.
Дори и да не изневерявам, имам разговори и чатове с приятели, които не искам да се четат от други хора. Кой ще те търпи теб да ровиш по телефона както ти скимне?
Имам чувството, че тук има тийнейджъри, а не родители с деца.
Не виждам нищо лошо да се бърка по телефона или да звъниш от телефона на партньора. На мен и съпругът ми и двата ни телефона са еднакви марки, цвят и с еднакви пароли и ги ползваме заедно, не се и замислям дори с кой телефон се обаждам, както и той. За мен той ми е най-добрият приятел, както и обратно. Е-майлите и тях ги ползваме заедно. Какви лични пространства, какво чудо, че кога остава време от децата за такива екстри??? Или ако сте на почивка с мъжът ви и децата, по два телефона ли мъкнете, защото ние като сме заедно сме винади само с един телефон.

# 58
  • София
Извинявай Мадам Бътерфлай, но малко инфантилно ми се струва вашето... как така един телефон на почивка?! Ми нямате ли отделни колеги ти и мъжът ти, да речем? Негови роднини, твой роднини... newsm78

# 59
Е, сега остава на възрастен човек да обяснявам какво е това лично пространство и за какво служи то.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт