Електронни четци - тема XIX

• 89 218
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Преди време тук се споменаваше и друга подобна евтина оферта. За мен има нещо фалшиво. Или е втора употреба или е краден. При най-добрите намаления в Амазон продават Пейпъруайт за 80 евра. И как нов и нормално придобит ще се продава тук за 100 лв.  Thinking

# 391
  • София
Утре ще го видя. Човекът беше доста интелигентен, вероятно е ползван или му е подарък и не му трябва/не знае цената. А и краден с кутия не ми се вярва да е.
Моят беше 130лв без калъф и също може да мине за новичък. Преди това изпуснах един друг в заложна къща за 110лв с оригинално калъфче, така че им падат цените явно.

# 392
  • На брега на реката
Честит празник!

Извинете ме, че влизам направо с въпрос, но никак не съм наясно, а искам да купя четец за подарък.
Намерих това в OLX:
https://www.olx.bg/ad/nalichni-kindle-paperwhite-3-300-dpi-s-gar … siya-ID6mAXi.html

Моля за мнение относно характеристиките и цената. bouquet

# 393
  • София
Четеца е добър.
Нормалната му цена в Амазон е 120 Е. Така че тези 230 лв. са същото.
Амазон често правят намаления на модела. До скоро беше 100 Е, ноември  80 Е. Тези са купувани по време на такава промоция.
Миналата година през март също беше 80Е. Ако не ти е спешно купуването можеш да изчакаш малко, може и тази година да направят такава промоция. Транспорта до България с превозвач е под 5 лв.

# 394
  • На брега на реката
 Mrs Jan  bouquet.

# 395
  • София
Само да дам отчет, че бялото Къндълче е идеално. Съвсем ново е, нямам идея защо са му сложили тази цена. Поръчахме калъфче от Алиекспрес. Чудихме се за оригинално, но моят калъф на черния киндъл е оригинален и при почистване пуска боя, дори успях да го претъркам за 2 седмици малко отзад... така че ще сменим няколко китайски Simple Smile 8лв излезе от там смарт калъфчето.

# 396
  • SA
Бобулина, аз си купих четец от същата обява преди месец. Тогава се продаваха за 205 лв. Ако не е спешна покупката, наистина може да изчакаш следващото намаление в Амазон.

# 397
Само да се похваля, че Vocabulary-то ми проработи на стария киндъл, когато книгата се форматира в аzw3, a не в моби.
Намерих стари безплатни класики на англ.и сега чета Престъпление и наказание Grinning

# 398
  • На брега на реката
Ками, поръчах го вече, утре ще дойде. Като гледах, цените на същия Киндъл в други магазини, този пак си излиза на далавера. Ноември е бил 80 Е в Амазона, но пусто сърце не трае. Това ще ми е подаръка за 8-ми март. Бях решила и за подарък да купувам, но се отказах, защото си избраха друго.

П.П. Колкото и да чакам, с моя късмет, намаление няма да има. То се случва винаги скоро след като съм си закупила нещото. Та в тази връзка, аз вече си купих така, че намаленията могат да започват. Joy

# 399
  • SA
Е, честито тогава и със здраве да си го ползваш! Цената му си е пак добра, сравнена с обикновените магазини.

# 400
  • На брега на реката
Благодаря Кам! bouquet

# 401
Здравейте, имам киндъл пейпъруайт, купен от амазон.де
Всичко беше супер до днес като реших да кача още няколко книги - имам 25 в момента на киндъла - художествена литература. Конвертирам някъде 20 книги с Калибре, които не се появяват на киндъла, а се конвертират успешно... Преди се качваха автоматично...

Като проверя капацитета на паметта пише 2, 797 МВ свободни. Дали в паметта е проблема?

Някакви насоки защо не се качват книгите ??? Kато дам на Connect/Share има следните опции: Connect to folder, Connect to iTunes, Start Content Server, Set wireless connection, Set up email based sharing of books...

# 402
Буболина, сподели за Киндъла като го получиш, чудя се дали да си взема и аз.

# 403
  • На брега на реката
Кате,
Много е готин. Всичко беше ОК. Нов, неразпечатван и протектор за екрана ми бяха сложили. Регистрирах го, оправих настройките, качих му няколко книги, които бях свалила от "читанката" и дори се свързах с Амазон и ми махнаха рекламите. Довечера ще го тествам, че сега нямам време. Дано е здрав и да ми служи добре. Grinning
Взех го от обявите от Русе.

# 404
Ехааа, Буболинче, честит да ти е Grinning
Докато чакам отзиви и мъжа ми се обади и поръча от същата обява.Утре го чакам моя.

Общи условия

Активация на акаунт